Zbog uvećanih računa za jul, EPS je do sada dobio 1.067 prigovora potrošača, od čega je 403 rešeno pozitivno!
Vučićeva Srbija
- Post n°601
Re: Vučićeva Srbija
https://twitter.com/UBKEFEKTIVA/status/1693650733109789044
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°603
Тек треба да погледам рачун... и бројило.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°604
Odbijen mi je ulazak u Srbiju zbog ‘zaštite bezbednosti Republike Srbije i njenih građana’.
— Jovana Marovic (@JoMarovic) August 23, 2023
Hvala @avucic što pravite od mene heroinu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°606
evo ima ovde, ako nekom treba:
https://www.sns.org.rs/lat/o-nama/pristupnica
_____
????
- Post n°607
Bice izbori i kad bude doslo na tipa mesec dana do njegovog odlaska sa tog mesta tad ce potpuno ludovati
- Post n°608
a sta ces, vidis da ga je partijski drug izdo, tesko je coveku, mora da nadje neki ventil
_____
????
- Post n°609
Janko Suvar wrote:evo ima ovde, ako nekom treba:
Hvala lepo, javi dal je koristilo
- Post n°610
Danas.rs wrote:Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras prilikom posete novom stadionu u Leskovcu da će Srbija za šest meseci da izabere jednog od najboljih provajdera za upravljanje stadionima, jer to ljudi u Srbiji ne umeju da rade.
Po ulasku na stadion on je rekao novinarima da samo održavanje trave na leskovačkom stadionu košta 12.000 do 15.000 evra mesečno, da će to u početku preuzeti Fudbalski savez Srbije (FSS), a potom operater iz inostranstva.
„Oni će upravljati sa više objekata, mi ćemo kao država da postignemo ugovor, deo troškova će se vratiti kroz lokale, a deo kroz sadržaje, koncerte, biskopske projekcije, to će da rade najbolji ljudi na svetu, ja to ne znam“, rekao je Vučić.
„Kažu Hrvati u današnjim novinama da nećemo moći da otvorimo stadion u Loznici jer nije po UEFA standardu, evo da im kažem da od 15. do 20. septembra dobijamo sertifikat i za Loznicu, a do 30. i za Zaječar“, rekao je Vučić.
Vučić: Stadionima će upravljati stranci jer mi ne umemo https://t.co/89ugQXr8G6
— Danas (@OnlineDanas) August 24, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°612
Daj nek više da celu zemlju u lizing, da se ne mučimo više.
- Post n°613
beatakeshi wrote:Daj nek više da celu zemlju u lizing, da se ne mučimo više.
Ма да. Ево данас сам присуствовао тоталном зачепљењу на Сурчину, јер је на обе излазне рампе на паркингу био по неко ко н'уме или нема чиме да плати - лево 1 Рус, који је, сирома, двапут трчао до зграде да, ваљда, измисли неку кинту, а десно неки с којим се објашњавао и 1 чича што је наишао и 1 Бугарка што је била иза њега и жешће се нервирала.
Јер на све стране пише да је паркинг бесплатан прва три сата.
Плаћа се да изађеш.
_____
- Post n°614
Autom uleteo među ljude na protestu: Teško povređeno dete u Milanovcu
Incident u Gornjem Milanovcu. Vozač automobila je nakon početka protesta, velikom brzinom uleteo u masu i teško povredio dete koje je od udara odbacio nekoliko metara.
Dete je sa teškim povredama prebačeno na urgentno odeljenje milanovačke bolnice.
Kako je naveo jedan od organizatora protesta Nebojša Jovanović za N1, besni građani su se okupili ispred bolnice.
Vozač je prema njegovim rečima nakon incidenta pobegao sa lica mesta.
Kristina Milošević, koorganizatorka protesta u ovom gradu, navela je u uključenju za Dnevnik N1 da se sve odigralo u delu grada koji je posle 18h zatvoren za vozila i da se na mestu incidenta inače parkiraju autići koje voze mala deca u tom gradu.
„Međutim, jedan bahati vozač je proleteo kroz tu decu, vozio je slalom i udario je dete. Bacio je dete preko auta i odvezao se odatle. Ono što je strašna stvar je način na koji se odvezao, ne pogledavši šta se desilo. Ono što mogu da kažem je da je dete prema poslednjim informacijama dobro. Policija je rekla da dete ima lake telesne povrede, ali da je i dalje na opservaciji“, rekla je Milošević.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°615
Au, jbt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°616
RTS
Повређено дете на бициклу у саобраћајној незгоди у Горњем Милановцу
На тргу Кнеза Михаила у Горњем Милановцу дошло је до саобраћајне незгоде у којој је поврерђено дете на бициклу. Дете је превезено у болницу.
Према информацијама Полицијске управе у Чачку, вечерас у 19.30 на тргу Кнеза Михаила у Горњем Милановцу дошло је до саобраћајне незгоде.
У саобраћајној незгоди је, према наводима полиције, учествовало путничко возило и дете на бициклу.
Дете је са повредама пребачено у болницу, а возач аутомобила доведен у полицијску станицу.
Увиђај је у току.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°617
Na kraju preorati a zemlju posoliti.
- Post n°618
od 4:50 do 7:50 čika priča kako se giganti belolistićarske škole slobodnog tržišta obezbeđuju za budućnost pa sps je bio mala maca s udomljavanjem sidašica po ambasadama
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°619
Ali bukvalno prvo sto se izgovara je "gospodina Zvezdana Terzica".
- Spoiler:
- Post n°620
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/advokat-tomanovic-smenjeni-inspektori-slobodan-milenkovic-i-dusan-mitic/
- Post n°621
Au jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°622
Otkrili su drogu, umesto da rade svoj posao.
- Post n°623
A onaj Jović se bavi nastupima Vučića.
- Post n°624
jbg amerika dobila pink a kartel dobio inspektore tako vam to ide
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°625
Ne znam gde s ovim...
https://n1info.rs/vesti/gimnazija-u-cacku-o-smernicama-odbijamo-da-ucestvujemo-u-banalizaciji/
https://n1info.rs/vesti/gimnazija-u-cacku-o-smernicama-odbijamo-da-ucestvujemo-u-banalizaciji/