Budi uz KRIK jer SUTRA (10.10) objavljujemo novu priču i ekskluzivne snimke koji otkrivaju koliko prisno država sarađuje sa mafijom.
— KRIK (@KRIKrs) October 9, 2023
Svi koji su donirali KRIK ili to učine do 22h dobiće večeras sažetak priče na mejl. #PodrziKRIK ovde https://t.co/be9sS5ITmR pic.twitter.com/Q2D6p9gpTl
Vučićeva Srbija
- Post n°776
Re: Vučićeva Srbija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°777
Republički seizmološki zavod Srbije ostao je bez i jednog seizmologa, nakon što je jedini diplomirani geofizičar dao otkaz.
— 51dzera (@51dzera) October 9, 2023
Osnovne seizmološke poslove će obavljati građevinski inženjer koji je prošao obuku, ali faktički u ovom trenutku Zavod nema kvalifikovanog seizmologa. pic.twitter.com/JeHe2pkAhQ
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°778
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°779
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°780
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°781
OTKRIVAMO: Žandarm Nenad Vučković Vučko godinama je bio šef kriminalnoj grupi Saleta Mutavog i Veljka Belivuka
— KRIK (@KRIKrs) October 10, 2023
U audio-snimku do kog je KRIK došao Vučković otkriva mnoge tajne iz srpskog podzemlja i tvrdi da je grupa imala „celu policiju u rukama” https://t.co/j8kf1JqX5Q
https://www.krik.rs/zandarm-vuckovic-naredivao-kriminalcima-unistio-telefone-saleta-mutavog-nakon-njegovog-ubistva/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°782
Koji smo mi kurac od države
— 3eko (@3_e_k_o) October 10, 2023
Ovakvu izjavu da da bilo koji zaposleni u policiji i nastavi da bude službeno lice https://t.co/7iKka87CTb pic.twitter.com/OxT4ZCBqZD
- Post n°783
Bukvalno svaki dan mogu da kažem "sad sam sve video", i tome ne vidim kraja. pic.twitter.com/8niwa0LruF
— batta (@baaaatta) October 11, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°784
Полако ће све излазизи на видело, и зашто је онсован н1, чему служе највећи другосрбијански хумористичари и свашта још нешто али када оно главно прође, са безбедне удаљености.
Сада се још увек користе. Јанковић је одрадио шта треба и сада ужива по Бечу у грчењу.
- Post n°785
- Post n°786
Vajzner: Srbija prva zemlja u Evropi prema broju masovnih ubistava
https://n1info.rs/vesti/vajzner-srbija-prva-zemlja-u-evropi-prema-broju-masovnih-ubistava/
Srbija je prva zemlja u Evropi prema broju masovnih ubistava u prethodnih 10 godina, izjavio je za današnje izdanje nedeljnika NIN docent Evropskog centra za mir i razvoj Univerziteta za mir UN Aleksandar Vajzner koji je o tom problemu sproveo istraživanje.
On je rekao da je u Srbiji od 2013. do 2023. bilo devet masovnih ubistava u kojima su ubijene ili ranjene 102 osobe, što je prosek od 1,42 ubijena na 100.000 stanovnika.
„Opasnost da građani Srbije stradaju u masovnom ubistvu je mnogo veća nego da građani Francuske ili Turske stradaju u terorističkom napadu u svojoj zemlji“, ukazao je Vajzner.
On je dodao da je u Parizu samo u jednom terorističkom napadu tradalo 130 ljudi, a ranjeno 416, ali da je za prethodnih deset godina stradalo 0,9 stanovnika na 100.000 stanovnika.
Podsetio je i da je u Srbiji od 2002. do 2012. u tri masovna ubistva ubijeno i ranjeno 30 ljudi.
Upitan kako tumači nesrazmerno veliki broj masovnih ubistava, Vajzner je rekao: „Reč je o kumulativnom efektu višegodišnje kriminalizacija, militarizacije i militarizma i socijalno-ekonomskog raslojavanja društva“.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°787
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°788
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°789
Babe, žabe, godine, procenti, povuci, nategni iščupaše zaključak
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°790
Dobro, verovatno je u tom "istraživanju" to pismenije izvedeno (mada ...), ali je na osnovu tako malih uzoraka jednostavno nemoguće izvoditi bilo kakve zaključke.
- Post n°791
Nego, ne mogu da se setim svih dvanaest masovnih ubistava u dvadeset godina, kako pise u tekstu. Za ova poslednja dva moze da se kaze da su posledica sranja u zemlji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°792
- Post n°793
beatakeshi wrote:I u košarkaškoj statistici je uzorak obično mnogo veći.
U slucaju Bugara u NBA i nije
Bugari u NBA 3pts 1/1 100%
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°794
disident wrote:Ne, fascinacija metodologijom ovog poštenog naučnog radnika lišene svake agende.
srbija stvarno jeste jedna od vodecih u evropi kada su u pitanju masovne pucnjave
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°795
Ajde prvo da definisemo sta su masovne pucnjave pa da vidimo liste istih po Evropi i ovde spomenutoj Turskoj.boomer crook wrote:disident wrote:Ne, fascinacija metodologijom ovog poštenog naučnog radnika lišene svake agende.
srbija stvarno jeste jedna od vodecih u evropi kada su u pitanju masovne pucnjave
Ne znam ni da li se Rusija racuna.
Pa da posle prebrojimo i koliko mentalno hendikepiranih i ideoloski zaslepljenih imamo na Burundiju
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°796
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°797
disident wrote:Ajde prvo da definisemo sta su masovne pucnjave pa da vidimo liste istih po Evropi i ovde spomenutoj Turskoj.boomer crook wrote:
Pa da posle prebrojimo i koliko mentalno hendikepiranih i ideoloski zaslepljenih imamo na Burundiju
ne znam. znam da si u srbiji za 10 godina imao 9 masovnih ubistava koja nisu vezana bilo za kriminal bilo za terorizam.
toliko sam ja hendikepiran prebrojao.
_____
- Post n°798
Znaci eliminisemo terorizam i kriminalboomer crook wrote:disident wrote:
Ajde prvo da definisemo sta su masovne pucnjave pa da vidimo liste istih po Evropi i ovde spomenutoj Turskoj.
ne znam. znam da si u srbiji za 10 godina imao 9 masovnih ubistava koja nisu vezana bilo za kriminal bilo za terorizam.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°799
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°800
disident wrote:Znaci eliminisemo terorizam i kriminalboomer crook wrote:
pa sto ne bi eliminisali? ne kapiram. to je kao da pricas o school shootings u murici i kako je to strasno a onda ti neko kaze 'A BESLAN?'
_____