Notxor wrote:Da li vi razgovarate sa vodoinstalaterima, električarima, molerima?
Ja imam jako dobar odnos sa svima njima, toliko da mi kažu nešto tipa "e vidi, ovo je prosto, radi se ovako, da naučiš, da ne moraš da me zoveš sledeći put da ti uzimam pare bezveze".
E pa ja nisam čuo lepu reč za BW od ljudi kojima je to posao. Zapošljavali su nemače pojma, bez znanja i iskustva da rade ozbilje zanatske poslove.
A sad ozbiljno. Čuj, prvo - nijedan majstor se nije rodio kao majstor. Svaki je počeo kao pomoćni radnik. A kada u zemlji najednom ima puno solidno plaćenog posla, naravno da će masa ljudi pohrliti da rade. Drugo, cela Srbija je radila na BNVu. Bukvalno cela Srbija - stotine firmi i podizvođača, svaka sa svojim radnicima. E sad, ako su ti tvoji majstori zavirili u svaku radionicu, i procenili kakav je gde radnik, svaka im čast. Treće, nije sve do ruku, ima nešto i do materijala, alata i slično. Da mu je Vučkova ekipa dobavljala materijal, ni Mikelanđelo ne bi sjajno prošao. I konačno, četvrto - štagod ti da kao majstor uradiš, to prolazi inženjersku kontrolu. Fušeriti se može samo ako ti je dopušteno.