Vučićeva Srbija
- Post n°51
Re: Vučićeva Srbija
ne mora kina ni biti kriva, po ugovorima je skoro pola radne snage angažovano od domaćih firmi i na deonicama koje formalno kinezi rade, tj ko zna ko je konkretno napravio sranje. ako nije lokalna radnička greška, onda je sistemski propust puteva srbije, ministarstva itd.
- Post n°52
Generalno, kineske firme se bas bahato ponasaju u Srbiji. Ne radi se o pojedinacnom slucaju a ni ambasadorka ne misli da treba da se ponekad izvini. U isto vreme kineske firme u regionu se ne ponasaju ovako vec postuju sve zakone koji vaze u tim drzavama. Eno, Peljesacki most su izgradili po razumnijoj ceni i u daleko boljem kvalitetu od onog cuda u grdelickoj klisuri. Reklo bi se da deluje kao da je ovo dogovoreno na nekom visem nivou.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°53
Sta ce nam spomenici od pre 2012, a od pre 1987 svakako nam ne trebaju
- Post n°54
da ne branim kineze, bor/ziđin i linglong/zrenjanin su dovoljni primeri bahatosti, nego nisu oni radili grdelicu. domaće su firme bile konkretno za taj deo, a deonice južno i istočno od niša su od stranaca (sa ebrd parama) radili grčki aktros i neka bugarska firma, zaboravio sam ime.
- Post n°55
Brankica Marić, prva zamenica za suzbijanje korupcije višeg javnog tužioca u Beogradu, bila je nekoliko puta u sukobu interesa jer nije tražila izuzeće od postupanja po predmetima kojima je ona rukovodila, a u kojima je jedna od strana u postupku bio njen suprug, otkriva BIRN
https://birn.rs/tuziteljka-brankica-maric-sukob-interesa/
https://birn.rs/tuziteljka-brankica-maric-sukob-interesa/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°56
ficfiric wrote:Generalno, kineske firme se bas bahato ponasaju u Srbiji. Ne radi se o pojedinacnom slucaju a ni ambasadorka ne misli da treba da se ponekad izvini. U isto vreme kineske firme u regionu se ne ponasaju ovako vec postuju sve zakone koji vaze u tim drzavama. Eno, Peljesacki most su izgradili po razumnijoj ceni i u daleko boljem kvalitetu od onog cuda u grdelickoj klisuri. Reklo bi se da deluje kao da je ovo dogovoreno na nekom visem nivou.
care, obrazuj nas, šta su to kinezi gradili u grdelici?
ako baš hoćeš da ispadneš pametan, fokusiraj se na most preko dunava ili autoput prema čačku (preljina)
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°57
Del Cap wrote:da ne branim kineze, bor/ziđin i linglong/zrenjanin su dovoljni primeri bahatosti, nego nisu oni radili grdelicu. domaće su firme bile konkretno za taj deo, a deonice južno i istočno od niša su od stranaca (sa ebrd parama) radili grčki aktros i neka bugarska firma, zaboravio sam ime.
bugari su trace, grci su aktor. bilo je na toj deonici i čeha (tuneli) i austrijanaca i španaca.
u kući na ostrvu mi pločice stavljao majstor koji je radio kao varilac mosta kod vladičinog hana za aktor. kune se u srpski roštilj ali o pločicama nema pojma realno, vraćao sam ga x puta da ispravi gluposti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°58
Ovako se radi
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°59
Je-bo-te!!! Kakvi su to gigantski krpelji!
- Post n°60
a jok brt nego će debeovski nakot da rinta u pogonima minimarketima i kafićima
mi smo retosi što nismo sve prodali i otišli zanavek i tu je poćetak i kraj svake priče
mi smo retosi što nismo sve prodali i otišli zanavek i tu je poćetak i kraj svake priče
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°61
Za prodaju svega realno nikad nije bila bolja sitovacija nego - sad
Pricam malopre sa ortakinjom u jednoj daleko srecnijoj zemlji, prodala stan na Miljakovcu 2,5k m2.
Pricam malopre sa ortakinjom u jednoj daleko srecnijoj zemlji, prodala stan na Miljakovcu 2,5k m2.
- Post n°62
Drugar u S. Mitrovici uzeo stan u novogradnji, oko 1700€/m2.
- Post n°64
Nadam se da je S. Sremska, a ne Severna.
- Post n°65
+1mMór Thököly wrote:Za prodaju svega realno nikad nije bila bolja sitovacija nego - sad
ali sad su drugi prioriteti dok ai ne smisli hipervakcinu jer ovde komotno furam kovid hitler fzn a napolju bi vrv propo
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°66
- Digla se frka zbog pretnji Vidojkovicu i hapsenja DPZ-a. cime cemo to da poklopimo?
Pa sudija Garicu, imas pivo dozivotno od mene!
— Brod Ludaka (@sergioni007) March 23, 2023
Kakav dramatican trenutak za srpske tabloide! pic.twitter.com/AED5zzy2SF
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°67
Filipenko wrote:Nadam se da je S. Sremska, a ne Severna.
jeste
- Post n°68
Vlada Srbije donela odluku: Poskupljuje putarina
- Post n°69
Informer wrote:HAPSI SE I PRESUĐUJE SLOBODNOJ REČI, ZATVARAJU NOVINARI! Brutalan komentar Đukanovića o presudi Draganu J. Vučićeviću!
Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović oglasio se na društvenoj mreži Telegram i objasnio sav besmisao opozicije koja ponavlja kao papagaj da "diktatorski režim Aleksandra Vučića tamniči novinare".
Đukanović je na Telegramu podelio vest o skandaloznoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu koju je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević dobio zbog tvitova o novinaru i nekadašnjem direktoru Televizije N1 Jugoslavu Ćosiću.
- Diktatorski režim Aleksandra Vučića tamniči novinare. Dragan J. Vučićević osuđen je na šest meseci zatvora. Dokle će građani da trpe iživljavanje Vučićevih sudija? Hapsi se i presuđuje slobodnoj reči. Zatvaraju se novinari. Svi na protest! - sarkastičan je bio Đukanović.
Dragan J. Vučićević je o ovoj temi govorio u jutarnjem programu TV Hepi.
Vučićević je rekao da je Drugi osnovni sud u Beogradu poslao dopis sa nalogom za odlazak na izdržavanje zatvorske kazne u periodu trajanja od šest meseci.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°70
https://www.danas.rs/vesti/politika/skandal-sudija-mi-odbila-poziv-na-poslanicki-imunitet-i-udaljila-advokate/
- Post n°71
Bokanovska nekrofilija na max.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°72
Ломили сте нам и кичму, и врат, ломили сте нам народ, убијали сте нам децу, али нисте нас убили! :flag_rs::flag_rs::flag_rs: #Vucic @avucic #SNS #Srbija pic.twitter.com/R0vLDu9gYX
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) March 25, 2023
- Post n°74
Mór Thököly wrote:Btw, izgleda uzasno
Одавно личи на Кораксово виђење себе, а сад је још пао под свој утицај.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...