Vučićeva Srbija
- Post n°1
Vučićeva Srbija
Realno, sta, ako bi sad dalu neke podatke za Cvijana, ili ozbiljno istrazili zasto se guse gradovi, neko ce jednom reci - a, ne, cekaj, pa u toj njihovoj Srbiji ipak jeste vladalo pravo i institucije? Malo sutra, ima jos bukvalno stotina ili cak hiljada slicnih svinjarija. I zato - vozi misko dok ne naletis na neki zid, a mozda i ne naletis nikad se ne zna...posle toga je ionako svejedno.
- Post n°2
Re: Vučićeva Srbija
Bukvalno tako. A za mnoge zidove do sada se pokazalo da su bili od kartona.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°3
Ovo je Srbija, uvek ima krivina koja (sve) ceka
- Post n°4
Ovo nije vest u Srbiji?
Preminuo Edin Hamidović kojeg je u centru Sjenice teško ranio Emrah Latović
Kao motiv za napad, mnogi navode objave “Sjeničkih novina” i politički angažman Hamidovića
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/673520/preminuo-edin-hamidovic-kojeg-je-u-centru-sjenice-tesko-ranio-emrah-latovic
Edin Hamidović (desno) upucan s četiri metka
FOTO: SANDŽAK.PRESS
Edin Hamidović (48), urednik Facebook stranice “Sjeničke novine” preminuo je sinoć u Kliničkom centru u Kragujevcu od posljedica ranjavanja prošlog petka u centru Sjenice.
Ovu informaciju potvrdili su na Facebook stranici Sjeničke novine.
U Hamidovića je prošlog petka uveče, iz vozila u pokretu, pucao Emrah Latović iz Sjenice, sin Izeta Latovića, pogodivši ga sa četiri hica, dva u grudi, a po jednim u nogu i rame, poslije čega je pobjegao, objavio je ranije portal Sandžak press.
Hamidović je u tom trenutku bio u društvu supruge i djeteta, pišu Novosti.
Iako je policija odmah nakon toga krenula u potragu, blokirajući glavne putne pravce, Latović je uspio da pobegne, a sumnja se da je u međuvremenu napustio Srbiju.
Zbog sumnje da mu je pomogao da ilegalno pređe granicu sa Crnom Gorom, policija je uhapsila R. Đ. (36) iz Sjenice.
Teško povrijeđeni Hamidović operisan je u novopazarskoj Opštoj bolnici, a u nedjelju je zbog naglog pogoršanja stanja transportovan u Klinički centar u Kragujevcu gde je sinoć preminuo.
Kao motiv za napad, mnogi navode objave "Sjeničkih novina" i politički angažman Hamidovića.
- Ta stranica je objavljivala određene informacije o porodici napadača, zbog čega su bili u sukobu. Navodno su mu i prijetili – pričaju žitelji Sjenice, prenose Novosti.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°5
jeste vest, svi mediji su objavili, kurir već zna i motive
- Post n°6
Nisam video
Ubijeni je Zukov a ubica Rasimov.
Gledao sam im fb stranu. Pola metaka izvadili u Pazaru, drugu polovinu u Kragujevcu i na kraju umro od sepse
Ubijeni je Zukov a ubica Rasimov.
Gledao sam im fb stranu. Pola metaka izvadili u Pazaru, drugu polovinu u Kragujevcu i na kraju umro od sepse
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°7
ficfiric wrote:Ovo nije vest u Srbiji?
Kako misliš nije vest, eto i u članku iz Avaza pozivaju se na Novosti.
Gomila medija je prenela:
https://naslovi.net/search.php?q=edin+hamidovi%C4%87
- Post n°8
Izguglao sam ali je nigde nisam zapazio danas. Skrajnuta je, nema je medju glavnim vestima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°9
bila je u nekom trenutku, stigle druge vesti. iz nekog razloga nije izazvala interesovanje.
niko od novinara koje pratim nije rt-ovao ili prokomentarisao
niko od novinara koje pratim nije rt-ovao ili prokomentarisao
- Post n°10
ako je ubica rasimov to je dovoljan razlog da se vest zakopa
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°11
mislila sam na 'naše' novinare, niko od njih nije preneo vest
- Post n°12
Zuko je zbog ovoga i najavio naoružavanje.
“Nema više smisla pozivati ministre, ne treba nam paradiranje Žandarmerije, nikoga više neću da pozivam, upozoravam ih posljednji put, ukoliko policija, tužilaštvo i sudstvo ne raskinu veze sa kriminalcima pozvat ću narod da kupi oružje i brani se. Oni ih pomažu, ovakve likvidacije vrše oni koji znaju da su policija, tužioci i sudovi na njihovoj strani”, rekao je Zukorlić.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°13
A, zato je zavrsio na naslovnici pre neki dan. Sad tek vidim o cemu je pricao.
Politicko ubistvo nije dovoljno zanimljivo da se nadje na naslovnici i da bude bar jedan dan u glavnim vestima - to su ipak samo muslimani, sta imamo mi sa njima. Izjava se vec ticati srpskog roda ako se prenese na pravi nacin
Politicko ubistvo nije dovoljno zanimljivo da se nadje na naslovnici i da bude bar jedan dan u glavnim vestima - to su ipak samo muslimani, sta imamo mi sa njima. Izjava se vec ticati srpskog roda ako se prenese na pravi nacin
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°14
Posto kupio...
Vučiću pederu pic.twitter.com/jUbOgTWeey
— Platonova tetka (@pIatonova_tetka) August 14, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°15
Secam se prenosa na N1 kad je ispred skupstine prvo vece neki lik govorio reporterki "Janicari, janicari" i pokazivao rukom ka skupstini ali ga novinarka nije razumela
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°18
[size=32]Do these labels limit functionality? [/size]
[size=32]In the case of state-affiliated media entities, Twitter will not recommend or amplify accounts or their Tweets with these labels to people. [/size]
- Post n°19
E moj Vule, ala si ti najebao. Oni su sad tamo maksimalno narajcani zbog ovog fijaska, ima da ti zategnu lanac da stenjes ko kuja.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°20
Летећи Полип wrote:E moj Vule, ala si ti najebao. Oni su sad tamo maksimalno narajcani zbog ovog fijaska, ima da ti zategnu lanac da stenjes ko kuja.
To mi je 1 od misli kako ce ovo nekako na nas da se svali
- Post n°21
Како су искусно све што није под њиховом шапом поклонили Ђиласу. Као да је он неки фактор.
После оволике рекламе, још ће нешто једном и бити од њега.
После оволике рекламе, још ће нешто једном и бити од њега.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°22
Aco sad je prilika da im se otkines s lanca
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°23
Лагано клизимо у шеријат...
— PROT (@PROT2020) August 18, 2021
Иначе,моја маленкост је у питању: https://t.co/wW7rshGqyv
_____
- Post n°24
Najveci sou je sto su liku u kuci nasli dva (2) puscana metka, mada ne i pusku, i to je takodje uslo u obrazlozenje presude, kao potencijalno sredstvo izvrsenja dela. Lik tvrdi (nema razloga da mu ne verujem) da su meci iz 2. Sv. rata.
Last edited by Erős Pista on Wed Aug 18, 2021 2:52 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°25
Hocu reci - ocigledno budzena presuda koju su pabircili kako su stigli i cime su stigli
Last edited by Erős Pista on Wed Aug 18, 2021 2:44 pm; edited 1 time in total
_____