Mór Thököly wrote:Oni bukvalno 1 (jednog) svog coveka ne smeju da zrtvuju, taman hiljadu dece poginulo
Pretty much. Zato su bi cilj nekog masovnog protesta trebao da bude robija za nekog od njih.
Mór Thököly wrote:Oni bukvalno 1 (jednog) svog coveka ne smeju da zrtvuju, taman hiljadu dece poginulo
ЕКСПО ПРЕВАРА
— Predrag Brajovic (@PredragBrajovic) August 9, 2023
Овај наш ЕКСПО није онај прави. Ово је неки утешни, који и не мора да се одржи.
Идеја ЕКСПОа јесте пумпање БДПа новим јавним радовима и јавним задуживањем и БАЈКА ЗА БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ. pic.twitter.com/yRqseMIeLS
Mór Thököly wrote:Kapiram. Ali će zato srušiti prostora kao da su dva THE Expa
Top lista nadrealista u vojsci Srbije
— Fredi (@lazarevic_68) August 12, 2023
Pa oni su kompletni idioti. Od svega na kraju ispadne sprdnja, pa i od vojske... pic.twitter.com/wLwZ2PDYcU
Evo rešio problem za pola minuta pic.twitter.com/1cre0zCUFv
— Irregular Srb (@IrregularSrb) August 15, 2023
Vladimir Stimac@stimac15
Veliki pozdrav za Milenijum tim!
To sto hocete bespravno da mi kopate po sred moje zemlje i stavljate cevi za gasovod a znate i sami kuda projekat prolazi, ja vam sigurno necu dozvoliti. Ako ste mislili da cu da precutim i da se nekoga plasim a toliko sam dao ovoj zemlji mislim da ste pogresili. To sto ste rekli mom bratu da cete vi da dovedete privatno obezbedjenje i da mu onda bude bog u pomici, e ja vam sad kazem ajde da vidim da mu fali dlaka sa glave. Posle svega sto sam uradio za ovu zemlju dao sve sto sam mogao i pomagao na sve nacine. Ovo sigurno necu dozvoliti pa da mi je poslednje u zivotu pogotovo ne na ovakav nacain na koji to pokusava da se uradi. Sve sam dao za Srbiju da li ce ovako na ovaj nacin da mi se vrati to cemo videti. Od nikoga ukrao sve zaradio svojim krvavim radom i trudom. U sledecem tvitu cu objasniti kako se preti mom bratu i kako su pokusali da urade na nevidjeno. Sve se desava danas u toku dana.
Vladimir Stimac@stimac15
Znate me kakav sam na terenu i pored terena i dodajte na sve to jos 200% da znate koliko emocija me obuzme kada se nesto desava u mojoj porodici - a ovde sam pricao u svoje ime da ali i u ime jos 3 porodice koje se bore za isti cilj. Ne kalkulisem kao mnogi koji postizu stvari diplomatskim putem, ne cekam da se strasti smire pa da reagujem jer se ne plašim da kažem šta mislim. Ali sam koliko impulsivan i iskren toliko i čovek koji je u stanju da razume i prihvati sve sto je ispravno i tačno i ponovo kaze ako nesto nije u redu i nije ispravno. Sada pokušavam da shvatim celokupnu situaciju sa mnogo strana i dok sve ne bude jasno do kraja neću se izjašnjavati o tome, ali kad sve bude razjašnjeno takodje ću vam jasno i glasno reći kako stvari stoje, bez straha ili bilo čega sličnog. I kao što znate ja nisam protiv dobrih stvari koje se u našoj zemlji dešavaju, uvek ću da podržim sve pozitivno, sve što je u korist našeg naroda i našeg napredovanja, gradnju saobracajnica, gasovod, borbu protiv nasilja, bolje obrazovanje naše dece...bez bilo kakve obojenosti. I neću nikad ćutati ni ako bi možda bilo pametnije, ako ne smatram da je ćutanje moralno najbolji izbor. I da vam kažem još nešto, vaša podrška - svih vas i onih koji printscreenuju moje tvitove (što da ne) - daje mi uvek vetar u ledja. Nema zemlje do Srbije i nema nigde ljudi kao naših "sunce tudjeg neba neće vas grijat ko što ovo grije grki su tamo zalogaji hleba gde svoga nema i gde brata nije"! Živeli