— BIRN Srbija (@BIRNSrbija) September 1, 2023
Slobodan Milenković, kriminalistički inspektor koji je otkrio Jovanjicu, tražio je hitno da mu dodele fizičku zaštitu, nakon što je saznao da je jedan narko klan prihvatio da ga likvidira, saopšteno je iz advokatske kancelarije Tomanović. https://t.co/NS0eZvCtLm
Vučićeva Srbija
- Post n°626
Re: Vučićeva Srbija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°628
kraj belolistićarskog terora nad decama u fkn pećincima
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°629
Na više lokacija u Subotici osvanuli su grafiti na mađarskom jeziku na kojima piše "Bálint Kis Knini Nindzsa" (Balint Mali Knindža).
https://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/351742/Sirom-Subotice-grafiti-Balint-Mali-Knindza.html
Grafiti su ispisani na fasadama pojedinih kuća, na zidu marketa, kao i na šetalištu u naselju Radijalac.
Grafiti su osvanuli nekoliko dana nakon najave da će u okviru Manifestacije "Zavičajni dani" u ovom gradu nastupiti Baja Mali Knindža, na šta je saopštenjima reagovalo nekoliko opozicionih stranaka.
Liga socijaldemokrata Vojvodine je u četvrtak, 31. avgusta, upitala predsednika Skupštine Vojvodine Balinta Pastora da objasni "kakve veze sa kulturom i umetnošću ima šovinističko urlikanje o ratovima i ratnim zločincima".
Dan pre toga, u četvrtak, 30. avgusta, reagovao je i Pokret građanske Subotice, navodeći da je predstojeći nastup pevača Baje Malog Knindže "neprimeren jer promoviše jednu ideologiju koja u višenacionalnim sredinama nije dobrodošla".
Balint Pastor nije hteo za agenciju Beta da komentariše pojavu ovih grafita. Kako izgledaju grafiti možete videti OVDE. https://www.maglocistac.rs/subotica/u-subotici-osvanuli-grafiti-balint-mali-knindza-foto
Osim toga, tokom noći vandali su uništili i svetleći natpis ispisan na mađarskom jeziku sa imenom grada Subotice, koji se nalazi na ulasku u ovaj grad. Vest je objavio predsednik Saveza vojvodjanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor na svom Fejsbuk profilu, navodeći da je "poruka upućena predsedniku Vučiću".
"Vandalizmu se mora stati na put bez obzira od koga dolazi. Nadam se da predsednik Vučić razume njemu upućenu poruku počinilaca i da njegov odgovor neće izostati", istakao je Pastor.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°630
lsv lupa reket
_____
- Post n°631
konjski nil wrote:lsv lupa reket
„Лупа“ у смислу наплаћује, или у смислу омотава га око стуба?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°633
klasični false flag
https://pokretslobodnih.rs/saopstenja-i-vesti/anna-oreg-sns-i-svm-pokidali-sve-veze-izmedu-madara-i-srba-u-subotici/
https://pokretslobodnih.rs/saopstenja-i-vesti/anna-oreg-sns-i-svm-pokidali-sve-veze-izmedu-madara-i-srba-u-subotici/
_____
- Post n°634
Predsednik Srbije i doskorašnji lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić doneo je odluku da vanredni parlamentarni izbori budu održani u decembru, tvrdi za portal N1 izvor blizak rukovodstvu SNS, koji navodi da je informaciju o tome dobio dan pre nego što je deo opozicije istakao zahtev da novi izbori za poslanike budu do kraja godine.
Naprednjaci su već održali sastanke sa članstvom u više lokalnih odbora stranke, na kojima je tema bila upravo priprema za predstojeće izbore, naveo je naš izvor.
Prema njegovim rečima, naprednjaci trenutno vrše nezavisna istraživanja javnog mnjenja o tome kako stranka stoji na republičkom, ali i na lokalnom nivou.
„Nije isključeno da u istom terminu budu održani i lokalni izbori u pojedinim gradovima i opštinama za koje se proceni da mogu da se dobiju, a možda čak i u svim. O tome će se odlučivati narednih dana, jer još ima dovoljno vremena da se ispoštuju zakonski rokovi za održavanje vanrednih izbora na lokalu do kraja godine“, dodao je sagovornik portala N1.
fwiw
- Post n°635
kaže nin da su senti jr nudili 100k evra da ušuti i realno to bih i ja shvatio kao uvredu
_____
- Post n°637
Miroslav Tomašević dobio otkaz u EPS-u
https://www.vreme.com/vesti/miroslav-tomasevic-dobio-otkaz-u-eps-u/
Smenjeni v.d. direktor EPS-a Miroslav Tomašević dobio je otkaz, saznaje portal "Vremena". Rešenje o otkazu je istaknuto na oglasnoj tabli, a kao razlog se navodi odbijanje zaposleslong da sa poslodavcem potpiše aneks ugovora o radu koji mu je ponuđen radi premeštaja na drugo radno mesto. Zaposleni u EPS-u smatraju da je ovaj otkaz obračunavanje vlasti sa čovekom koji je stručan i koji ima integritet
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°638
konjski nil wrote:kaže nin da su senti jr nudili 100k evra da ušuti i realno to bih i ja shvatio kao uvredu
Mór Thököly wrote:Lol 100k
Pa sad, 100K i glava na ramenima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°639
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°640
Jbt jbt jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°642
Tj drzava sad stoji na ovim ljudima, bukvalno.
- Post n°643
Gledamo zivi prenos toga kako se rezim obracunava sa policijom da bi zastitio dilera droge. I svima je sve jasno i nema veze, idu dalje, sta ih briga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°644
Ok, ne bih bas rekao da "nema veze"
- Post n°645
U smislu - nikom nista. Ne boje se da ce ih to kostati na izborina, niti ista slicno.
_____
- Post n°646
Kad bismo imali izbore, mozda bi ih kostalo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°647
Erős Pista wrote:U smislu - nikom nista. Ne boje se da ce ih to kostati na izborina, niti ista slicno.
Ja mislim da oni ovo prosto ne smeju da "puste" pa ma sta ih kostalo. Jer alternativu nemaju, ako krenu da "pustaju niz vodu" doci ce stvar verovatno skoro do vrha.
- Post n°648
Lamborgini odslužio kaznu, sad je ponovo slobodan auto
N1 saznaje: Uroš Panić ponovo vozi „oduzeti“ lamborgini, pa i nepropisno parkira https://t.co/49CvakoutN
— TV N1 Beograd (@n1srbija) September 7, 2023
- Post n°649
Vozilo odranije poznato saobracajnoj policiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°650
sreća te ne vozi bicikl
_____
most of us probably not getting better