Vučićeva Srbija
- Post n°876
Re: Vučićeva Srbija
Jel ovaj celavi Miodrag Majic?
_____
????
- Post n°878
"niti politicki delovati na drugi nacin"
tako stoji u tekstu.
tako stoji u tekstu.
_____
????
- Post n°879
Та трпеза ми личи на оне скупље ресторане где је тањир више укусно аранжиран него пун.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°880
Gospodine @zorancicak cc @vladimirgajic1 & @SlobaGeorgiev,
— Jelena M. Kandić-Kostić (@OsmehSaStavom) August 1, 2021
Originalni tekst o Balkanskoj mafiji, klanovima i organizovanom kriminalu. https://t.co/41d64MxmkT pic.twitter.com/mDebCEsTiY
- Post n°881
https://pescanik.net/asfaltiranje-livadice/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°882
da nije to onaj albert gledston troter rodoljub šabić, koji je od svih organizacija koje se bore za dobrobit životinja u poslednje dve decenije, izabrao da promoviše baš smrdljive naciste i kriminalce režima?
Možete da volite ili ne životinje. Možete da cenite ili ne to što radi @LPokret . Ali, kako god bilo, ne možete ostati mirni nakon što ovo pogledate. https://t.co/Ex4oFjkY6T
— Rodoljub Sabic (@RodoljubSabic) October 27, 2018
- Post n°883
Erős Pista wrote:https://pescanik.net/asfaltiranje-livadice/
Hvala bogu da se neko setio da ih drnda za to. Jasno je za koga je to asfaltirano, zna se i ko je asfaltirao, samo treba objasniti ko je i zasto doneo odluku o tome.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°884
Čas političkog vaspitanja i uvežbavanje aplauza na gradilištu Kliničkog centra, pred dolazak @avucic i Lončara. pic.twitter.com/1Ad9Mds64y
— Kuke i motike (@UsraneMotke) August 3, 2021
Zlatan Zdravković, tata gazde "Voždovca", vlasnik firme koha je gradila TC "Stadion"
— sajberbumbar (@sajberbumbar) August 3, 2021
- Post n°885
Fin snimak. Kako li je tek izgledao trening u Lucanima pred sudjenje direktoru
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°886
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:https://pescanik.net/asfaltiranje-livadice/
Hvala bogu da se neko setio da ih drnda za to. Jasno je za koga je to asfaltirano, zna se i ko je asfaltirao, samo treba objasniti ko je i zasto doneo odluku o tome.
još važnije je da se toga setio endorser levijatana, i to endorser u momentu kada je bio poverenik za zaštitu podataka o ličnosti, a režimske smradine baš u to vreme objavljuju lične podatke ljudi, zovu na klanje i raspisuju nagrade za dodatne informacije o onima koje proganjaju.
- Post n°887
Zasto je to "jos vaznije"? Pricamo o tekstu i informacijama i argumentima iznesenim u njemu, ne o autoru i njegovim zaslugama za narod.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°888
Nece valjda saradnja sa mafijom biti vaznija od blamiranja po tviteru. Dok to ne resimo, nece nam biti bolje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°889
дигресија са феминизма:Erős Pista wrote:Da, ali tako je za Mikutm, tako je za Srebrenicu, tako je za krimose s tribina, tako je za sve.
2005 године имали смо минут ћутања за Сребреницу на Егзиту.
Имали смо Бориса Тадића који је отишао у Сребреницу, као и резолуцију о Сребреници у српском парламенту која (Што би рекао Мило Ђукановић, није хтела да превали преко уста реч "геноцид") се држи квалификације Хашког трибунала и признаје га.
Чак је и Вучић био у Сребреници, био је приморан на то да би се легитимисао као нормалан политичар а који уме да комуницира са суседима, а поготово због својих некадашњих изјава.
Ми имамо сада једно заоштравање и захлађење.
Са стране изгледа да се СНСовци природно враћају на своја изворна становишта, на своја фабричка подешавања сада када нема потребе за мимикријом, али на срећу у питању је само једна врста политичке корупције - продаја индулгенција.
Тако су дали опрост грехова Карићу за неколико милиона долара, тако да је вероватно у питању и неки такав посао.
Бацају хиљаде тужби за ратне злочине у бунар, починиоци захвални јер су свесни да би робијали у некој нормалној држави. Све мање прећутно намигују тој екипи.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°890
Umro Miroslav Lazanski
Kući, iznenada od srčanog udara
- Post n°891
PLJiZ skracuje sezonu za pet epizoda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°892
Del Cap wrote:Umro Miroslav Lazanski
Eh...
- Post n°893
Sve su mu se želje ostvarile.
_____
- Post n°896
Ajeje Brazorf wrote:
Mmmm, "svesrpsko"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°897
Kad kaze "ja sam scenarista" jel misli Bokan ili taj Piljak sto je postovao?
edit: Nedicev izraz svesrbija
edit: Nedicev izraz svesrbija
_____
????
- Guest
- Post n°898
Bokan.
Piljak je ili njegov alt na fejsbuku ili drugar koji mu vodi fejsbuk. Mislim da je Bokan banovan sa fejsbuka.
Piljak je ili njegov alt na fejsbuku ili drugar koji mu vodi fejsbuk. Mislim da je Bokan banovan sa fejsbuka.
- Guest
- Post n°899
mladost srbije je na žalost odustala od svesrbije na zapadu, samo dogodine u prizrenu furaju
- Post n°900
Ajeje Brazorf wrote:
Jebem ti život, gde mi prođe godina...