ficfiric wrote:Ona sto je gora od Vucica - Marinika
A, onda slika definitivno nije fotošoirana.
ficfiric wrote:Ona sto je gora od Vucica - Marinika
Imena odbornika koji su izdali Loznicu tako što su se složili sa tim da se rudnik Rio Tinta ubaci u prostorni plan opštine. Trebalo bi ih uklesati u kamen. Da se ne zaborave. pic.twitter.com/E7llV4EgY4
— Odbranimo reke Stare planine (@O_R_S_P) July 29, 2021
U Loznici narod u protestu ispred zgrade skupštine opštine juri lokalnog odbornika koji će glasati za Rio Tinto i konačno uništenje Srbije.
— Miodrag Bebić (@miodrag_bebic) July 29, 2021
Pripadnici režima su pitanje svog opstanka proglasili borbom na život i smrt. pic.twitter.com/zwuc9iNMco
ontheotherhand wrote:photoshop lvl bakarecStara ljubav, zaborava nema! Bata Velja i Seka Mara! pic.twitter.com/JHTtRyu4i3
— Небојша Бакарец (@BakarecPolitika) July 29, 2021
Ajeje Brazorf wrote:Ili to ili je Bakarec poremećeni tenkre.
— Twitolik Trpkovic (@TwitolikT) July 30, 2021
Meštani Krivelja pokazali šta misle o Vučićevoj vlasti u Boru…
— Miroslav Aleksic (@MiikiAleksic) July 31, 2021
Pogledajte kako gradonačelnik Bora na zboru gradjana, koje vlast hoće da iseli zbog rudnika Zi Djin, ustaje i prilazi meni i @vladimirgajic1 da se razračuna sa nama jer smo se pojavili na zboru na poziv meštana…. pic.twitter.com/WW4egLycQZ
— Nina (@cm_doe) July 31, 2021
rumbeando wrote:@Talason
Ne znam, našao sliku kod Srđana Milovijevića na Tviteru.
Izgleda pritom da je dosta bajato, na nekom forumu ta slika postoji u objavi iz 2016.
24.08.17 15:50
Barem je sve transparentno...
Predrag Perunicic@pperunicic76
Aug 23, 2019
Popravka puta u dužini od 100 metara košta 73.000.000 dinara ili 730.000 dinara 1 (jedan) metar puta.
99% Srbije - 99% of Serbia
25. kolovoza 2018. ·
"Hvala narode što nas toliko volite! Volim i ja vas."
Vaši večno zahvalni Veliki Vođa & svi njegovi tajkuni i tajkunice.
Srbija je zaista obećana rajska zemlja Dembelija, kakvo crno 'Nebo'. Naprdnica i 'EAST-WEST BRIDGE' veselo trljaju ruke. Jedan metar puta = 730.000,00 dinara, Ili narodu jasnije kao 6000 evra!
ps. VAŽNO! Ko nije stigao do Palme danas, sutra repriza. Mesto u prvih 500m od 3 ujutro, se naplaćuje trećinom prosjačkog dodatka, tj. crvenom. Za više info u inboks...
Narodna stranka - Palilula
23. srpnja 2019. ·
POPRAVKA PUTA košta 730.000 din za 1 metar puta??? POPRAVKA???
Talason wrote:gde je taj put?
odokativno, bez detalja, potpuna rekonstrukcija može da ide do 200.000 e
jedino što još nisam kod nas video da se pravi put koji vredi toliko
Erős Pista wrote:Et Del Cap
Izvini, morao sam da stavim u spojler.
паће wrote:Talason wrote:gde je taj put?
odokativno, bez detalja, potpuna rekonstrukcija može da ide do 200.000 e
jedino što još nisam kod nas video da se pravi put koji vredi toliko
Није битно колико вреди, него колико кошта.
Meetings with journalists, civil society & opposition representatives in #Belgrade. Crucial to get a more comprehensive picture of situation in . Need progress on freedom of expression, inter-party dialogue & rule of law. pic.twitter.com/BoHY4y2zIW
— Miguel Berger (@MiguelBergerAA) July 31, 2021