Vučićeva Srbija
- Post n°926
Re: Vučićeva Srbija
Nadam se Polipe da ne koristis rec gospdjica kao varvarin neki
_____
????
- Post n°927
Kako se padobranac preiskusno sakrio. pic.twitter.com/mevJi9SALf
— Dr CharlieMacMilan (@Charligula) August 4, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°928
Metle obicno stoje u cosku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°929
https://www.reuters.com/business/finance/how-little-known-g7-task-force-unwittingly-helps-governments-target-critics-2021-08-05/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°930
_____
- Guest
- Post n°931
A zašto režim insistira na tome da potpuno kooptira DJB i Dveri? Mislio sam da im je stalo da imaju lažnu opoziciju, a ovi se sad takmiče u izjavama lojalnosti.
- Guest
- Post n°932
eh zašto, zato što se sve stranačke i političke razlike stavljaju u stranu kada je u pitanju borba za najviši cilj, a to su srpski narod i srpski nacionalni interes. potpuno podržavam ovo novo veliko svesrpsko okupljanje, prošli put je završeno veličanstvenom pobedom 1999. godine.
- Post n°933
Da, i i ja sam mislio da je fora u tome da ovi ipak zadrze neki opozicioni kredivilitet.
Ali ne, izgleda da je fora ona slobisticka - nacionalno jedinstvo itd. Svi sa druge strane su izdajnici i autosovinisti.
Et Ajeje
Ali ne, izgleda da je fora ona slobisticka - nacionalno jedinstvo itd. Svi sa druge strane su izdajnici i autosovinisti.
Et Ajeje
Last edited by Erős Pista on Fri 06 Aug 2021, 11:45; edited 1 time in total
_____
- Post n°934
Turul madár wrote:eh zašto, zato što se sve stranačke i političke razlike stavljaju u stranu kada je u pitanju borba za najviši cilj, a to su srpski narod i srpski nacionalni interes. potpuno podržavam ovo novo veliko svesrpsko okupljanje, prošli put je završeno veličanstvenom pobedom 1999. godine.
Da, toeto.
_____
- Guest
- Post n°935
ipak ovaj put mislim da to ima drugu svrhu, a to je da svi nacoši budu pod kontrolom za priznavanje kosova. kad se to reši može i dudlač da se spusti dole.
- Guest
- Post n°936
realno još davno sam priželjkivao da srs i sps priznaju kosovo kao vladajući
- Post n°937
Nece se desiti. Nista se na tu temu vise nece desiti dok je Vucic na vlasti, to je sve jasnije.
_____
- Guest
- Post n°938
ja mislim da će se desiti, ako mu to bude jedini uslov da ostane na vlasti. tada ima i šansu da vlada doživotno
- Post n°939
Ajeje Brazorf wrote:A zašto režim insistira na tome da potpuno kooptira DJB i Dveri? Mislio sam da im je stalo da imaju lažnu opoziciju, a ovi se sad takmiče u izjavama lojalnosti.
Kuzim da to rade da bi pojacali apatiju - svi su isti, svi ce se prodati i te fore. Ne treba im Boskic kao sto im ne treba ni Comicka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°940
Pazi, i nije bas da im ne treba. Mislim da oni imaju problem s tim sto im je trojanska opozicija previse providna i sto cak ni uz ozbiljnu pomoc ne uspeva da predje cenzus od 3 posto. Evo i SRS su potpuno izbusili, do te mere da je postao beskoristan.
Last edited by Erős Pista on Fri 06 Aug 2021, 12:23; edited 1 time in total
_____
- Post n°941
Budimo realni, ni ovi ne mogu prebaciti cenzus. Radule je pokusao i stativa a Boskic je po tom piranju jos gori
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°942
Pa bez prisustva u rezimskim medijima ne mogu, ali cenim da misle da bi sad mogli. Radule je bio blizu jer je menjao bazu, mislim da bi sad mozda i mogao.
_____
- Guest
- Post n°943
ukinuće izbore i formirati vladu nacionalnog spasa i jedinstva ko da se petlja sa izmišljanjem cenzusa i opozicije
- Post n°944
Turul madár wrote:ja mislim da će se desiti, ako mu to bude jedini uslov da ostane na vlasti. tada ima i šansu da vlada doživotno
Ајд нек и то обави на брзину, па да живнемо мало.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°945
Ajeje Brazorf wrote:A zašto režim insistira na tome da potpuno kooptira DJB i Dveri? Mislio sam da im je stalo da imaju lažnu opoziciju, a ovi se sad takmiče u izjavama lojalnosti.
Možda im analize Ipsos Stratedžik marketinga kažu da to više nije posebno pogodan model i da treba ići na jasniju diferencijaciju, na smanjenje sive zona što delom podrazumeva i kooptiranje ponekih iz tzv opozicije.
- Post n°946
Turul madár wrote:ja mislim da će se desiti, ako mu to bude jedini uslov da ostane na vlasti. tada ima i šansu da vlada doživotno
Tek nakon toga ne bi imao šansu da vlada doživotno; nema tu "nagrada za životno delo" nego stalnog dokazivanja vernosti, doći će nove teme i novi zahtevi, i sve će biti stalno upitno.
- Guest
- Post n°947
pa do kosova je sve lagano ispunio, što bi rekli sa zavidnim elanom
- Post n°948
Erős Pista wrote:Kako se padobranac preiskusno sakrio. pic.twitter.com/mevJi9SALf
— Dr CharlieMacMilan (@Charligula) August 4, 2021
Virvirko
- Post n°949
_____
- Post n°950
virvirko je zauzeto, ovaj je samo virko
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together