Ljubiteljka Coca-Cola i ljubitelj Ljotićevih koračnica pripremaju letnji hit: Dare iz Prebilovaca.
Ustaše su početkom avgusta 1941. godine ubile više od 820 Srba iz Prebilovaca, uglavnom žena i dece a selo su juna 1992. ponovo spalile hrvatske snage, navedeno je u najavi.
U Narodnom muzeju u Beogradu do 8. avgusta biće izložene fotografije sela načinjene neposredno osle Drugog svetskog rata i one nastale krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina tokom ekshumacije posmrtnih ostataka žrtava iz hercegovačkih jama.
Biće izloženi i drugi eksponati među kojima stolica učiteljice iz Prebilovac Stane Arnaut koju su ustaše najpre mučile a potom ubile, dodaje se u najavi.
Memorijalnu postavku otvoriće u 12 časova otvoriti direktorka Narodnog muzeja Bojana Borić Brešković i vršilac dužnosti direktora Muzeja žrtava genocida Dejan Ristić.
Vučićeva Srbija
- Post n°901
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°902
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°903
Odlučeno: Novo vozilo Vojske Srbije zvaće se po Lazanskom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će sledeće vozilo Vojske Srbije koje će proizvesti Jugoimport SDPR poneti ime preminulog Miroslava Lazanskog.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°904
Informer wrote:Svi kojima je stalo do Srbije i Republike Srpske na jednom mestu! /video/
Današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa rukovodstvom Republike Srpske u Vili Mir, osim premijerke Ane Brnabić, predsednika Skupštine Ivice Dačića i ministara Aleksandra Vulina i Nikole Selakovića, prisustvovali su i lideri opozicije koji učestvuju u dijalogu bez stranaca
U Vili Mir, gde su vođeni razgovori o svim važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku, prisutni su bili i Aleksandar Šešelj (SRS), Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici), Boško Obradović (Dveri), Saša Radulović (DJB) i mnogi drugi.
Jedino među njima nije bilo onih "lidera" koji imaju važnija posla kao što su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Marinika Tepić...
Last edited by ficfiric on Wed Aug 04, 2021 3:04 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°905
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°906
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°907
Može da se provali po ovoj slici:
_____
- Post n°908
U nedelji pada Srebrenice Bokan je oborio lični rekord po br. gostovanja na Hepiju.Zove me keva i kaže: dođem sa posla: Bokan u uključenju, obiđem koleginicu: Bokan na TV, odem kod sesetre: evo Bokana u jutarnjem a sinoć bio u večernjem i samo rida nad klanjem srpske dece. Nemoguće, kaže keva, da mu u ratu nije izginula familija jer cele nedelje priča kako je decu vodio po crkvama i grobljima...
Hoću reći da je ta celodnevna mehanizaciju ozlojeđenosti i sluđivanja gledališta jedna tolko Vorhlovska građa samo malo volje treba da se lepo izmontira.
Last edited by Solus_Rex on Wed Aug 04, 2021 4:02 pm; edited 1 time in total
- Post n°909
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°910
ficfiric wrote:Informer wrote:Svi kojima je stalo do Srbije i Republike Srpske na jednom mestu! /video/
Današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa rukovodstvom Republike Srpske u Vili Mir, osim premijerke Ane Brnabić, predsednika Skupštine Ivice Dačića i ministara Aleksandra Vulina i Nikole Selakovića, prisustvovali su i lideri opozicije koji učestvuju u dijalogu bez stranaca
U Vili Mir, gde su vođeni razgovori o svim važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku, prisutni su bili i Aleksandar Šešelj (SRS), Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici), Boško Obradović (Dveri), Saša Radulović (DJB) i mnogi drugi.
Jedino među njima nije bilo onih "lidera" koji imaju važnija posla kao što su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Marinika Tepić...
Srpski Mir
- Post n°911
паће wrote:"Србија на једном месту", то неки новоговор за "сви у једној држави" или "под једном шљивом"?
Jedan narod, jedan vođa, jedna šljiva
- Post n°912
Veliko postovanje za Sasu i Boska
— RealOptimist (@RealOptimist3) August 4, 2021
Pokazali su svoju velicinu, a ne plitkost.
Srbija je uvek iznad svega.
Dovoljno su pljuvali vlast da znam ko su i sta su.
Velika podrska !!!
_____
- Post n°915
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°917
Saša Radulović RetweetedZamislite da je u Srbiji 1804 ili 1914 godine bilo ovakvih komentara na pokusaj da se povodom najvaznijih drzavnih i nacionalnih interesa pronadje jedinstvo, koje nas je tad odbranilo.
— Vojin Biljić (@BiljicVojin) August 4, 2021
Ja interese svoje zemlje mogu da branim sa svakim, a u izdaju tih interesa necu ni sa kim. https://t.co/vmsSRgtiMD
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°918
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°919
Политичко ратно стање, увреде и сталне тензије одговарају властиhttps://t.co/DBjXI3zzyi
— Dosta je bilo (@DostaJeBilo) August 4, 2021
_____
- Post n°920
ficfiric wrote:Saša Radulović RetweetedZamislite da je u Srbiji 1804 ili 1914 godine bilo ovakvih komentara na pokusaj da se povodom najvaznijih drzavnih i nacionalnih interesa pronadje jedinstvo, koje nas je tad odbranilo.
— Vojin Biljić (@BiljicVojin) August 4, 2021
Ja interese svoje zemlje mogu da branim sa svakim, a u izdaju tih interesa necu ni sa kim. https://t.co/vmsSRgtiMD
Kako nas je odbranilo, kad je oba puta zemlju pregazio neprijatelj na kraju
- Post n°921
Летећи Полип wrote:Sve je ovo dobro. Scena se konačno vrednosno polarizovala kako treba, i dilema o kolonama se rešila sama od sebe. Sad samo treba da se zasuku rukavi.
Samo
Ali, da.
- Post n°922
ja cu kozuricu da zasucem
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°923
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°924
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!