Danas je u Pančevu, u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Veljku Belivuku, saznaje B92.net.
Đukanović se u trenutku hapšenja nalazio u društvu Tome Zorića, člana Državnog veća tužilaca, i Milice Ljubičić, zamenice drugog osnovnog javnog tužioca.
Kako B92.net saznaje, neposredno pre sastanka sa Tomom Zorićem, sekretarom Državnog veća tužilaca, Miloš Đukanović je uzeo kovertu sa novcem od Filipa Stojića, rođenog brata Strahinje Stojića, lica za kojim je raspisana poternica zbog pokušaja ubistva i trenutno se nalazi u bekstvu.
Zorić je potvrdio da se hapšenje Đukanovića se dogodilo pred njim, međutim on ističe da mladića poznaje jer mu izdaje stan.
"Milošu Đukanoviću izdajem stan. Bio sam s Milicom na kafi posle posla kada sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga", kazao je Zorić za Blic.
...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=05&nav_category=16&nav_id=1806634
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°701
Re: Vučićeva Srbija
Maler
- Post n°702
Ko se druzi s mladicima...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°703
ostaviću ovo ovde pic.twitter.com/GO5NCX64vB
— BobNancy (@BobNancy3) February 6, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°704
Tako se i Loncaru desilo da kupi stan zemunskog klana, morao odmah posle da ga proda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°709
Talason wrote:meni je ovo malo sumnjivo
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°711
Sada ce @ladjevic da uhvati srcka. @KRIKrs prvi objavljuje detalje iz tuzilackog dokumenta o istrazi o tome kako je klan ubijao i otkrivamo ko je tuzilac koji ce ganjati Belivuka. Jak tuzilac! (FOTO - VIDEO - EKSKLUZIVA sto bi rekli tabloidi https://t.co/WHCmg866JJ
— Stevan Dojcinovic (@StevanOCCRP) February 6, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°712
https://www.danas.rs/drustvo/zora-dobricanin-i-viktor-gostiljac-predlozeni-za-visoki-savet-sudstva-i-drzavno-vece-tuzilaca/
_____
- Post n°713
Pa mora sav taj savestan rad da se isplati
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°715
Ovde sasvim doslovno, mafija ima drzavu. Ako iko sumnjao, nek vise ne sumnja.
_____
- Guest
- Post n°717
Erős Pista wrote:Ovde sasvim doslovno, mafija ima drzavu. Ako iko sumnjao, nek vise ne sumnja.
nikad nisam to dovodio u pitanje, ne razumem zašto to sada potežeš
- Post n°718
ne damo kosovo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°722
How Vucic sees it
Dear Mr. President
centered on mutual recognition
Sincerely,
- Guest
- Post n°723
AV u Kovinu u kasarni, prvo pitanje novinara je da prokomentariše pismo.
Kaže "albansko-američka inicijativa", "nije nepoznato šta oni žele", "padaju mi na pamet razne čestitke koje bih mogao da uputim za američki dan nezavisnosti", "amerika je požurivala izrael da završi posao oko priznanja kosova"
Kaže "albansko-američka inicijativa", "nije nepoznato šta oni žele", "padaju mi na pamet razne čestitke koje bih mogao da uputim za američki dan nezavisnosti", "amerika je požurivala izrael da završi posao oko priznanja kosova"
- Post n°724
ko da mi ne znamo sta znaci kad nesto posaljes 10 dana ranije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°725
Samo se ti njima načestitaj dana nezavisnosti
Ako zanemarimo sociologiju sporta, ovo mu je najtezi ispit.
Ako zanemarimo sociologiju sporta, ovo mu je najtezi ispit.