Vučićeva Srbija
- Post n°826
Re: Vučićeva Srbija
Pa vidiš da se ovaj loži na Tita. Sve je moguće.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°827
Smem da se kladim u 1000 evra da ce biti vracen, tj odmrznut vojni rokЛетећи Полип wrote:Ne znam, ali ako se ovo zaista progura, pritisak u okruženju će se uvećati desetostruko.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°828
mora malo da se podgoji pregovarački potencijal srbije u danima koji dolaze
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°829
A takodje i ako bude trebalo nesto potpisivati u vezi sa Kosovom bice lakse progurati
- Korisnik
- Post n°830
A tu je i ovo.
https://rs.n1info.com/vesti/osnove-sistema-odbrane-republike-srbije-novi-predmet-u-srednjim-skolama/
Ministarstvo odbrane i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pripremaju "Osnove sistema odbrane Republike Srbije" kao novi fakultativni predmet za učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
https://www.danas.rs/drustvo/ministarstvo-prosvete-ne-uvodi-se-predmet-osnove-sistema-odbrane-vec-cetiri-casa-godisnje/
U srednje škole se ne uvodi novi predmet „Osnove sistema odbrane Republike Srbije, već učenici završnih razreda srednje škole još od školske 2018/2019. godine imaju mogućnost da se o ulozi i zadacima Vojske Srbije i srodnim temama upoznaju kroz ukupno četiri časa odeljenskog starešine tokom školske godine, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete.
https://rs.n1info.com/vesti/osnove-sistema-odbrane-republike-srbije-novi-predmet-u-srednjim-skolama/
Ministarstvo odbrane i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pripremaju "Osnove sistema odbrane Republike Srbije" kao novi fakultativni predmet za učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
https://www.danas.rs/drustvo/ministarstvo-prosvete-ne-uvodi-se-predmet-osnove-sistema-odbrane-vec-cetiri-casa-godisnje/
U srednje škole se ne uvodi novi predmet „Osnove sistema odbrane Republike Srbije, već učenici završnih razreda srednje škole još od školske 2018/2019. godine imaju mogućnost da se o ulozi i zadacima Vojske Srbije i srodnim temama upoznaju kroz ukupno četiri časa odeljenskog starešine tokom školske godine, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete.
Last edited by ontheotherhand on Thu Feb 11, 2021 7:28 pm; edited 1 time in total
- Post n°831
jebo to ako ne bude gađanje iz PAP-ovke
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°832
ontheotherhand wrote:A tu je i ovo.
mislim da je to demantovano, mada nisam siguran
- Post n°833
Samo da se upisem, da sam za vracanje vojnog roka, uz naravno nekeotklone: ko hoce da sluzi bez oruzja, ko je pacifista, ima prigovor savesti, iz verskih razloga ili slicno.
Misim da postoje objektivne potrebe za tim.
_____
????
- Post n°834
ko je pacifista da odvaja 10% od plate u vojni budžet i to je to
- Post n°835
Janko Suvar wrote:Samo da se upisem, da sam za vracanje vojnog roka, uz naravno nekeotklone: ko hoce da sluzi bez oruzja, ko je pacifista, ima prigovor savesti, iz verskih razloga ili slicno.
- Post n°836
Ja kad sam sluzio u vrticu "Pcelica", mene je to oblikovalo, kao coveka, patriotu i muskarca.Mór Thököly wrote:
_____
????
- Post n°837
Bice Srbija Švajcarska sa aliexpresa, mark my words. Prvo uvodjenje frilensera u sistem, pa porez estradi, sad vojni rok, falice samo Alpi
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°838
Janko Suvar wrote:Samo da se upisem, da sam za vracanje vojnog roka, uz naravno nekeotklone: ko hoce da sluzi bez oruzja, ko je pacifista, ima prigovor savesti, iz verskih razloga ili slicno.
nikako služenje bez oružja i oruđa, to je besmisleno, isključivo sam za 1g vojni rok, osim za mornaricu, tu 3g
- Korisnik
- Post n°839
Ne fale, tu su Zlatibor i Kop sa 600din za kolu računima.
- Post n°840
Janko Suvar wrote:Ja kad sam sluzio u vrticu "Pcelica", mene je to oblikovalo, kao coveka, patriotu i muskarca.Mór Thököly wrote:
ocigledno
- Post n°841
Koji q 4 časa godisnje ili uvedi ili ne.
Jedini razlog eventualnog uvodjenja vojnog roka su pare, onu vojsku ne mogu da zadrže,briga za bezbednost je šarena laža. Pa neka uvedu, ko nece oruzje nek tamo čisti, vozi, kuva, moleriše sve u uniformi, kakvi vrtići i jaslice
Jedini razlog eventualnog uvodjenja vojnog roka su pare, onu vojsku ne mogu da zadrže,briga za bezbednost je šarena laža. Pa neka uvedu, ko nece oruzje nek tamo čisti, vozi, kuva, moleriše sve u uniformi, kakvi vrtići i jaslice
- Guest
- Post n°842
vreme je za vojnik rok, nismo više sirotinja da se gađamo jajima, sad se gađamo kokoškama, de ćeš više
jbg, ima neki teren ispod prozora, skupljaju se klinci celu noć sbiraju kurcu
ne smeta mi preterano, mogu da spavam u dajcu, stojeći ako zatreba
ali nisam uopšte protivan da i njih neko pošalje na godinu dana u delnice ili ilirsku bistricu
čisto zbog zato
jbg, ima neki teren ispod prozora, skupljaju se klinci celu noć sbiraju kurcu
ne smeta mi preterano, mogu da spavam u dajcu, stojeći ako zatreba
ali nisam uopšte protivan da i njih neko pošalje na godinu dana u delnice ili ilirsku bistricu
čisto zbog zato
Last edited by Talason on Thu Feb 11, 2021 8:16 pm; edited 1 time in total
- Post n°844
kapetanm wrote:Koji q 4 časa godisnje ili uvedi ili ne.
Zasto? Zato sto oni ne mogu da zadrze vojsku? Posto smo apsolvirali da sa bezbednoscu nema veze... Zasto to neko da radi?
- Guest
- Post n°845
Mór Thököly wrote:kapetanm wrote:Koji q 4 časa godisnje ili uvedi ili ne.
Zasto? Zato sto oni ne mogu da zadrze vojsku? Posto smo apsolvirali da sa bezbednoscu nema veze... Zasto to neko da radi?
da se drogiraju i puše rizle
el to oćeš?
- Post n°846
Talason wrote:Mór Thököly wrote:
da se drogiraju i puše rizle
el to oćeš?
A dobro je, zamalo sam se uplasio
- Post n°847
Pa sam si se složio - nema ko da obavlja taj posao. Što bi plaćali profi vojsku kad sirovinu imaju za dž.
Odeš, naučiš da voziš, da čitaš i pišeš, zanat neki
- Post n°848
Meni je to resavanje problema koji postoje u vojsci vracanjem vojnog roka, potpuno sns stil vladavine i vodjenja zemlje, ne znam sto se cudis.Mór Thököly wrote:kapetanm wrote:Koji q 4 časa godisnje ili uvedi ili ne.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°849
Tomo Zorić podneo ostavku
Tomo Zorić podneo je ostavku na funkciju sekretara Državnog veća tužilaca. On za Nova.rs kaže da je ostavku podneo iz moralnih razloga.
“Prošao sam poligraf. Dokazano je da moje krivice nema”, navodi Zorić za naš portal i dodaje da ne može više da se nosi sa tim.
On kaže da je podneo ostavku iz moralnih razloga.
“To je jedan moralni čin. Vratiću se u Republičko javno tužilaštvo, odakle sam došao”, navodi Zorić.
Inače, u sklopu akcije hapšenja Veljka Belivuka 5. februara priveden je i navijač Partizana Miloš Đukanović i to u društvu Tome Zoriće i Milice Ljubičić, zamenice tužioca Drugog osnovnog tužilaštva. Zorić je za Nova.rs tada rekao da je se sa mladićem našao kako bi preuzeo račune i kiriju.
Privedeni Đukanović je pušten dva sata nakon saslušanja, a sutradan je na informativnom razgovoru u policiji bio Zorić.
On je odmah pristao na poligrf, koji je prošao, a dostavio je i svu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana mladiću koga dovode u vezu sa Veljom Nevoljom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°850
Jbg, prosao 20 vek osim ako se i ti ne zezas ko Talsonkapetanm wrote:Pa sam si se složio - nema ko da obavlja taj posao. Što bi plaćali profi vojsku kad sirovinu imaju za dž.
_____
Pristalica krvne osvete