Vučićeva Srbija
- Post n°726
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°727
Pravda za Velju.
Da li ce i njemu da nadju neku fotku gde izgleda kao nevino jagnje pa da se njom kite grafiti kao pre za Urosa
Da li ce i njemu da nadju neku fotku gde izgleda kao nevino jagnje pa da se njom kite grafiti kao pre za Urosa
Новине Са тик тока pic.twitter.com/va718MGkcI
— Baltazar фарбар (@Goran_Cuvi_z) February 6, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°729
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°731
izdavanje stanova muka živa zoves coveka za racune a on bas tad melje bivšeg saradnika ili pakuje drogu i ti kao gospodine sretko kad se mozemo videti za racune a on u fazonu mogu sutra ujutro a ti kao a sad ne mozete a on kaze sad jebiga ne mogu i stavi ruku u masinu za mlevenje
— Pelikán Elvtárs 8 (@kazi_tibi) February 5, 2021
- Post n°732
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°733
Dugo nije bilo Tome, zabrinuo sam se
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°734
Tek sad vidim duzi snimak napada na Novakovica.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°736
Ovo postaje previse bizarno cak i za njegove standarde.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°737
pa kad je mogao Diplomislav da studira za vrijeme predsjednikovanja što ne bi mogao i njegov đak...
- Post n°738
Ovo je za pet stepeni veci bizar i besmisao od toga. Msm meni takodje promice poenta ovoga osim da eto,moze mu se kao sto je Vulin mogao deset dana da sluzi i odsluzi vojskuMNE wrote:pa kad je mogao Diplomislav da studira za vrijeme predsjednikovanja što ne bi mogao i njegov đak...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°740
Prvo može mu se, a drugo stvara se besmisleni i zapravo štetni vučićupederistički chatter na opozicionim internet kanalima koji režimu omogućava lateralnu korist od ovakvih akcija.
Apelujem, kumim i preklinjem da se ne bavite ovim na društvenim mrežama, to je bukvalno volontiranje za režim.
Apelujem, kumim i preklinjem da se ne bavite ovim na društvenim mrežama, to je bukvalno volontiranje za režim.
- Post n°743
disident wrote:Ovo je za pet stepeni veci bizar i besmisao od toga. Msm meni takodje promice poenta ovoga osim da eto,moze mu se kao sto je Vulin mogao deset dana da sluzi i odsluzi vojskuMNE wrote:pa kad je mogao Diplomislav da studira za vrijeme predsjednikovanja što ne bi mogao i njegov đak...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°745
ficfiric wrote:disident wrote:
Ovo je za pet stepeni veci bizar i besmisao od toga. Msm meni takodje promice poenta ovoga osim da eto,moze mu se kao sto je Vulin mogao deset dana da sluzi i odsluzi vojsku
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°746
ima li još tih spinera da se kupi ili je moda skroz prošla?
mnogo dobra zanimacija za ruke
mnogo dobra zanimacija za ruke
- Post n°747
Ima na aliju
https://www.aliexpress.com/af/spinner.html?d=y&origin=n&SearchText=spinner&catId=0&initiative_id=SB_20210209120444
https://www.aliexpress.com/af/spinner.html?d=y&origin=n&SearchText=spinner&catId=0&initiative_id=SB_20210209120444
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°748
bilo je kod kineza u aleksandrovcu požarevačkom, pre nekih dve nedelje
možda ima i sad
inače meni je to super što postoje kineske radnje tako negde
možda ima i sad
inače meni je to super što postoje kineske radnje tako negde
- Post n°749