Vučićeva Srbija
- Post n°676
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°677
"Među uhapšenim pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja su i Milovan Tadić i Boris Karapanžić. (...) Karapandžić je na svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. uslikan u društvu Danila Vučića, sina predsednika Srbije."https://t.co/fx6s51wge9
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) February 4, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°678
Discuss.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°679
https://nova.rs/emisije/cvijic-grupa-belivuka-bila-na-vucicevoj-inauguraciji/?ref=fbnova
On je dodao i da se oko Srbije, pre svega na zapadu zemlje, pokreću ozbiljne istrage.
“Jedna istraga se vodi u Grčkoj za ubistvo u Atini, pa su, koliko sam ja obavešten, iz te zemlje tražili podatke o grupi Belivuka”, kaže Cvijić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°680
Ali sta da ti kazem, nije cudno, znam iz kojih krugova dolazi, ali znam to i za Basaru, Srbljanovic i slicne pa vidis gde im je sad mesto.
et mstislaw
Last edited by Janko Suvar on Thu Feb 04, 2021 11:23 pm; edited 1 time in total
_____
????
- Post n°681
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°682
Екипа која је била у талу са власти је испаљена, и ту сад може да се деси свашта. Ако им је остао неки милион у штеку, ценим да ће га дати неком да намири рачуне, уз мото ако паднем ја падаш и ти.
Само што је ред потеза мало другачији.
Сад ћемо да сачекамо да видимо да ли су ови опаки као Земунци.
- Post n°683
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°684
Ekskluziva samo takva:
Dijana Hrkalović ko voli pic.twitter.com/49IRlYWghs
— Berghain_u_Beogradu (@BerghainU) February 3, 2021
- Post n°685
Fini mladić, iz poštene kuće.
— On baš nije Vučić (@Neshavuc) February 4, 2021
Evo, ne znam šta se dogodilo u međuvremenu.... pic.twitter.com/4T9ZyJ9rW2
Sklon sam da verujem u mogućnost
— On baš nije Vučić (@Neshavuc) February 4, 2021
- Post n°686
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°687
Kažu ovi što tvrde da su upućeniji da se godišta ne poklapaju.
- Post n°688
Uhapšen je i Boris Karapandžić, koji je s prestolonaslednikom Danilom bio u Rusiji na Svetskom prvenstvu u fudbalu. pic.twitter.com/gOrujaK30G
— predrag popovic (@popovic_predrag) February 4, 2021
- Post n°689
00:15
— ???????????????????????? (@Wolfam5) February 4, 2021
KOMENDIJA pic.twitter.com/6B7nqKB6cC
- Post n°690
boomer crook wrote:mene nje sada malo zao
Meni je ovde glavni utisak koliko ona normalno izgleda i ponaša se na ovom klipu (ni glas joj nije onako bizarno dubok kao kasnije). Ne znam šta bi trebalo da bude skanadalozno u klipu, ponaša se kao bilo koja devojka tih godina. Ali tim me više uznemiruje pomisao šta joj se desilo u međuvremenu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°691
OTKRIVAMO
— Pokret Tvrđava (@Pokret_Tvrdjava) February 5, 2021
DRAGOLJUB MILANOVIĆ, OSUĐENI DIREKTOR RTS-A, GODINAMA JE ZAPOSLEN U AGENCIJI ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE!
Dok traje skandalozno otpuštanje vrhunskih ekoloških stručnjaka u Agenciji, ta institucija je sigurna kuća za bivše robijaše.
Da li je ovo moguće?
Podelite. pic.twitter.com/YeHAN04gFJ
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°692
I ono sa nekoliko promena imena je čudno (video u Kuriru, ima sigurno i drugde). Jedno vreme se zvala Nika Rina.
- Post n°693
ladno eliminisu potencijalne svedoke
e Danilo Danilo
- Post n°695
Да је дрмала још десетак година, можда би догурала и до Голум левела.
- Post n°696
- Post n°697
Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Veljku Belivuku, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je danas u ovom gradu i to dok je bio u društvu Toma Zorića, člana Državnog veča tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca!
Kako za "Blic" potvrđuje Zorić, hapšenje Đukanovića se dogodilo pred njim, međutim on ističe da mladića poznaje jer mu izdaje stan.
- Milošu Đukanoviću izdajem stan. Bio sam s Milicom na kafi posle posla kada sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga - kaže Zorić.
On dodaje, da drugih informacija o Đukanoviću nema.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°698
Sto rece Bred Pit u filmu The Counselor: I heard about coincidence, I just don't believe in it.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”