Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°651
Re: Vučićeva Srbija
možda je štamparska greška, možda se bia bakće sa belim lukom i tako vrši pripreme za četrvrti talas, poslednji talas pripremne sezone talasa
- Post n°653
Da li je i Danilo mozda uhapsen?
- Post n°654
A smejali smo se pukovniku Brkicu kad je pisao o DEA hapsenjima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°655
Mnijem da su imali dojavu da Skaljarci spremaju da ih sve dignu u vazduh, pa su ih sklonili tamo gde je bezbednije.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°656
Škaljarci su skoro pa istrebljeni.
- Post n°657
U Srbiji ili svuda?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°658
Ima ih u Spaniji, ima ih oko Luke Bojovica/Filipa Koraca, malo po brdima iznad mog sela dole, ali nisu armija kao Kavaci, sto po CG, sto po Srbiji, a i po Kosovu.
- Post n°659
Pitam jer malo malo pa neki atentati na Kavace. Malo ih je al su govna, sto bi rekli mladi.
_____
#FreeFacu
- Post n°660
al ce da rade asovi
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3618101/pogledajte-policija-dovela-velju-nevolju-na-stadion-partizana-sprovode-ga-sajovci-u-ruci-drzi-papir-kurir-tv?fbclid=IwAR1_vyReeV_JVCXWeXZEFbE2pzK_8Vi-I85GK5R8EMfubCHw7Bm7W0zr6VU
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3618101/pogledajte-policija-dovela-velju-nevolju-na-stadion-partizana-sprovode-ga-sajovci-u-ruci-drzi-papir-kurir-tv?fbclid=IwAR1_vyReeV_JVCXWeXZEFbE2pzK_8Vi-I85GK5R8EMfubCHw7Bm7W0zr6VU
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°661
carevi, postaju mi simpaticni koristili su groblje da stekuju koks
tipujem da je keva nasla danila nasviranog ko vevericu pa je napravila dramu u kuci
i sad cale mora da lomi preko kolena
tipujem da je keva nasla danila nasviranog ko vevericu pa je napravila dramu u kuci
_____
#FreeFacu
- Post n°662
koliko sam ja razumeo velja & co su ubili jednog skaljarca na stadionu u oktobru
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°663
To je pisao Kurir ili ST. Kaceno je ovde. Navodno su igrali fudbal sa glavom. Ne znam ko je cistio to posle. Za takve stvari bi morao znati bas veliki broj ljudi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°664
Marius Lăcătuș wrote:Pitam jer malo malo pa neki atentati na Kavace. Malo ih je al su govna, sto bi rekli mladi.
većinu ih rokne udba da bi ih što više zavadili
- Post n°665
Imam neki trac ko kucu da je Velja hvatao Danila u kragnu tamo nekad u pozno leto, ranu jesen.Marius Lăcătuș wrote:carevi, postaju mi simpaticni koristili su groblje da stekuju koks
- Guest
- Post n°666
Премијерка Ана Брнабић рекла је на конференцији за новинаре, поводом 100 дана рада Владе, да Србија бележи до сада у нашој ближој и даљој историји незабележене резултате. И председник Вучић је истакао да Србија има одличне резултате и да је поред Ирске, прва у Европи по стопи раста.
Vrtoglavica od uspeha, rekli bi neki stariji a sada već pokojni političari.
- Post n°667
sad je bliža i dalja, fali ona u sredini
- Post n°668
ovo hapsenje nevolje i njegovih ko noc dugih nozeva
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°669
Čovek mora da voli ovakve događaje, kada ceo internet postane Miloš Vasić.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°670
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°672
Vladimir Pistalo je novi upravnik Narodne biblioteke.
Ja volim njegovo pisanje, mislim voleo sam ono sto sam citao (Sunce ovog dana,Teslu, Veneciju, i Milenijum, koji je po meni najbolji od te tri* knjige). Slusam ga na nekoj knjizevnoj veceri sto je moja zena organizovala na faksu. Bilo mi je smesno sto joj je napisao duzu posvetu nego sto je drugima pisao
I slusao sam ga ovako u Pescaniku, u jedno drugo vreme.
Mislim glupo je da me nesto sad iznenadjuje, nezamislivo je da je dobio tu funkciju, bez nekog odnosa sa rezimom. Znam da se onaj muceni Dejan Ristic otimao zubima i noktima da je dobije.
Ja volim njegovo pisanje, i bas mi je tuzno, ako je covek rezima.
* ne znam da brojim do cetiri, ali imam stav Kolaboracija sa rezimom je opsta, ali ovo mi je bas tuzno.
Ja volim njegovo pisanje, mislim voleo sam ono sto sam citao (Sunce ovog dana,Teslu, Veneciju, i Milenijum, koji je po meni najbolji od te tri* knjige). Slusam ga na nekoj knjizevnoj veceri sto je moja zena organizovala na faksu. Bilo mi je smesno sto joj je napisao duzu posvetu nego sto je drugima pisao
I slusao sam ga ovako u Pescaniku, u jedno drugo vreme.
Mislim glupo je da me nesto sad iznenadjuje, nezamislivo je da je dobio tu funkciju, bez nekog odnosa sa rezimom. Znam da se onaj muceni Dejan Ristic otimao zubima i noktima da je dobije.
Ja volim njegovo pisanje, i bas mi je tuzno, ako je covek rezima.
* ne znam da brojim do cetiri, ali imam stav Kolaboracija sa rezimom je opsta, ali ovo mi je bas tuzno.
_____
????
- Post n°673
narodna biblioteka nije neka prebitna institucija(niti snsovci vole mnogo da čitaju knjige), realno to su mogli da daju i nekom "nestranačkom"
- Post n°674
E pa sad odavno SNS ima dosta komplikovane i da izvinises duboke odnose sa onim delom javnosti koj cita nesto i kojem je stalo do te, i do drugih institucija kulture. A i onom kojem pripada Pistalo ili ga bar ceni.
Tako da ne verujem da je samo nadlezna institucija izabrala Pistala na osnovu biografije. Moguce je da nije clan stranke, cak sigurno, niije ni Srbljanovic.
Tako da ne verujem da je samo nadlezna institucija izabrala Pistala na osnovu biografije. Moguce je da nije clan stranke, cak sigurno, niije ni Srbljanovic.
_____
????
- Post n°675
Nista, javite mi ako Valjarevic postane neki kurac, da zajedno pisemo pismo guverneru Teksasa
_____
????