Najbolja mesta za život u Srbiji
- Post n°76
Re: Najbolja mesta za život u Srbiji
То у Врднику је пљунут "Извор" из Буковичке Бање - дакле типа 150€ за ноћ, сви гелендери никловани, има сауна базен итд итд. Истина не знам пошто је у Врднику, а у Буковичкој сам се захвалио и потражио неко преноћиште. Пошто га нисам нашао, једна јача кафа и само 160км до куће, одјепте.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°77
150€ noć? Ja ne idem.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°78
ja sam bio y tom vrdniku dok je bio normalan. svidelo mi se ono kada su praznili bazen, pa puste onu vodu da ga pune
stanes ispod one cevcuge i budes nepobediv i neunistiv jedno par meseci
koza mi bila kao u detetA
stanes ispod one cevcuge i budes nepobediv i neunistiv jedno par meseci
koza mi bila kao u detetA
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°79
uvalio sam se nekok babi neplanirano na gajbu. uredno platio neku sicu
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°80
Кад спомену теорију, мислим да сам те видео у граду на бајсу данас, што је свакако мала вероватноћа (чак и да се не ударамо).bela maca wrote:Pa, neko ceo život stopira i vozi bajs po gradu i ništa mu ne bude, a neko ceo život pazi i udare ga kola na pešačkom ispred kuće, iako je za to u teoriji manja verovatnoća.
to samo znači da se ne valja oslanjati na statistiku pri izboru svakodnevnih aktivnosti.
- Post n°81
pa u Vrdniku ima taj socko i ima taj preskupi hotel/bazen ..a smestaja ima po selu gde god hoces..
- Korisnik
- Post n°82
Taj skupi, to ovo?
https://www.hotelpremieraqua.com/promotivni-paketi.html
- Guest
- Post n°83
паће wrote:bela maca wrote:znači ja sam niko
Не него мислим да те не познаје, а хтео би можда.xie saike wrote:...a bicikli tamo gde su se jace koristili nisu bili osudjeni da dele saobracajnice sa vozilima
Откад знам за себе делио се коловоз. Прву бициклистичку траку сам видео у својој улици, кад је асфалтирана 1961. и то само као белу траку на метар од ивичњака, што никад није обновљено. Овде је напросто нормално да се вози по коловозу (осим на магистрали, на којој је иначе зелени подешен на 45 али су траке широке таман за два камиона, нема места да се претекне бициклиста) и то сви знају. Једино бициклисте више не уче да не возе по двојица упоредо, што обично решавам тако да приђем, па кад ме чују онда се леви склони ка ивичњаку. Ако ме не чују, притиснем квачило и нагазим гас.bela maca wrote:... pa kola stoje nepomično od Kuće Cveća do Dragiše Mišovića a ja samo prozujim pored njih
Један од ретких тренутака кад уживам у томе што знам да ми бар десеторица наглас јебу матер. Моје место је улаз из Пашићеве на Житни трг (оно из правца БГ кад скреће полудесно и ту одмах има семафор, то је уско грло где скоро увек бар десеторо чекају зелено, а у шпицевима буде и по 100м колона. Бициклиста је ту цар.
novi sad je bio grad sa najvise bici staza u sfrj, a ulice u kojima ih nije bilo su imale jako malu frekvenciju motornog saobracaja i mnogo vise prostora nego danas. backi jarak, temerin imali su jos pre 40-50 godina na najfrekventnijim ulicama bici staze izmedju trotoara i "glavnog puta".
- Guest
- Post n°84
vrdnik sa okolinom postaje budva-kopaonik-zlatibor seljana polako ali sigurno, ulecu biznismeni sa hotelima, a lokalci namirisali etno sabanski turizam.
- Post n°85
ontheotherhand wrote:Taj skupi, to ovo?
da
- Post n°86
mislim da je osijek imao vise staza za bajs
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°87
od banja se meni isto svidela lukovska. cak msm da je i sad pristojna
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°89
dobro gari, budi prvi
ja ionako ko tomas man ljude delim na one iz ravnice i brdjane. meni osijek, ns...isti (dosadni) kurac
moguce da osijek pnda imao najvise zelenih povrsina. zaboravio sam
ja ionako ko tomas man ljude delim na one iz ravnice i brdjane. meni osijek, ns...isti (dosadni) kurac
moguce da osijek pnda imao najvise zelenih povrsina. zaboravio sam
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°90
jebe mi se to nego je ns 5 puta veci i logicno je imao najvise staza jer je bio i najveci ravan grad u zemlji
- Post n°91
ja ako mora ravno jedino na istru
a ovako bih okolinu sarajeva
a ovako bih okolinu sarajeva
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°92
А и добрим делом је грађен на новом терену, па није био проблем да се улице испројектују довољно широке, а тамо где су просецани булевари није било много кућа, велике сељачке баште а мање зграда... Тако да се могло.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°93
jbte gari kako tebi ne odu zivci od toliko negativnosti?
kako te ne boli glava ili ne dobijes cir na zeludcu od toliko nerviranja?
- Post n°94
kad god se iznervira svrati ovde da izventilira
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°95
a verovatno se i ne nervira toliko nego je navikao da pise jedno te isto pa ide utabanom stazom
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°96
Uh mozak mi otece citam ovu stranu naizmenicno banje i biciklisticke staze, ne znam ko kome odgovara
- Guest
- Post n°97
plavaivy wrote:jbte gari kako tebi ne odu zivci od toliko negativnosti?
kakve negativnosti? jel ti delis ljude na dobre i lose ili pozitivne i negativne? nisam uopste negativan nego objektivno sagledavam na sta lici septicka jama.
evo izbetonirali su na sremskoj strani i kamenicki park i to sad zovu atraktivni spomenik prirode
- Guest
- Post n°98
msm sad je svaki seljanin u vrdniku utripovao da izadje na airbnb za cene kao u berlinu i raspalim prababinim crvljivim namestajem, evo sad cemo doci sve trcimo. to ce biti jedino savrsen escape vikend za stanare beograda na vodi.
- Post n°99
kuku wrote:a verovatno se i ne nervira toliko nego je navikao da pise jedno te isto pa ide utabanom stazom
Том стазом се вози бицикл.
_____
- Post n°100
xie saike wrote:msm sad je svaki seljanin u vrdniku utripovao da izadje na airbnb za cene kao u berlinu i raspalim prababinim crvljivim namestajem, evo sad cemo doci sve trcimo. to ce biti jedino savrsen escape vikend za stanare beograda na vodi.
pa evo ovo npr..sta to tebe sad tangira?
ljudi hoce malo da zarade na talasu tog nekog turizma i malo da srede selo.. i neka ide ko hoce,ti ako neces nemoj
ne vidim sta tu ima lose?
pa svuda se izdaje svasta na airbnb-u,pusti Vrdnik na miru
mislim grozan je taj hotel i bazen,mi bili jednom i bilo je hladno,vrata su odmah do bazena i svlacionica nema nikava tampon zona,duva promaja na sve strane ne smes da izadjes iz vode i u svlacionicama gde si sa mokrom kosom..bili smo tri sata ukupno jer toliko mozes da izdrzis u toj vodi jer ne mozes napolje i to platili 600din..to bi bilo ok da mozes da izadjes iz vode,pa blejis malo na lezaljci pa popijes kafu,da provedes popodne tu..ovako je cista pljacka i necu nikad vise otici...ali to je to ne nerviram se oko toga..
prodjemo u setnji tuda,lepo je selo ima lep parkic,lepih kafica,sredjena dvorista..