William Murderface wrote:Zupere, jel to Petrograd?
Ja mislio da je malo veći.
Evo vece,
William Murderface wrote:Zupere, jel to Petrograd?
kuku wrote:zar se nije popravila situacija sa zagadjenjem u pancevu?
kuku wrote:zar se nije popravila situacija sa zagadjenjem u pancevu?
plachkica wrote:btw, primetila bih da niko nije pomenuo šabac kao lep grad, a lep je i zgodan za život
bela maca wrote:meni put do šapca traje večnost nakon što se isključi sa autoputa
Zuper wrote:William Murderface wrote:Zupere, jel to Petrograd?
Evo vece,
ficfiric wrote:plachkica wrote:btw, primetila bih da niko nije pomenuo šabac kao lep grad, a lep je i zgodan za život
Ne bih rekao da je nesto narocito lep, ali je udoban. Ravan je, ima reku, ima planinu. Na transport se gubi minimalno vremena - moze se pesaciti, voziti bajs... Po sadrzajima ne zaostaje za gradovima slicne velicine u regionu. Blizu je Bosna, BG, NS.
plachkica wrote:ficfiric wrote:
Ne bih rekao da je nesto narocito lep, ali je udoban. Ravan je, ima reku, ima planinu. Na transport se gubi minimalno vremena - moze se pesaciti, voziti bajs... Po sadrzajima ne zaostaje za gradovima slicne velicine u regionu. Blizu je Bosna, BG, NS.
ja sam mislila da nije lep, a onda sam posetila valjevo i loznicu, nije tragičan kao a dva grada,
valjevo kog se ja sećam je bilo prelepo, malo, skockano, rečica, tešnjar, sad sve razrušeno,
ulice i fasade u raspadu, zatvorene radnje, pretužno, loznica u još gorem stanju.
šabac deluje fino našminkan, osim samog ulaska u grad
tej sad vidim ovo.. gde u gradu? Vrlo mogućeSotir wrote:
Кад спомену теорију, мислим да сам те видео у граду на бајсу данас, што је свакако мала вероватноћа (чак и да се не ударамо).
William Murderface wrote:
U selu nikad ne bih mogao da živim. Prošle godine bio u poseti kod prijatelja (njegovi se praktično odselili na selo), preko dana okej, lepo, moš se prošetaš, ali čim padne mrak počne da me hvata neka teskoba, fali mi saobraćaj, gradska vreva i 24h prodavnice.
Došao Sveti Petar na Zemlju, nije svraćao odavno, pa tup! upade negde usred Vojvodine, negde u atar, ko zna gde… Kad, evo ga Lala na zaprežnim kolima, dorat vuče lagano da laganije ne može, Lala se zavalio na sedište, digao ruke iza glave, spustio šešir na čelo, gricka neku travku i tačno vidiš da ga boli patka za ceo svet… Obrati mu se Sveti Petar:
– Dobri čoveče, kojim putem mogu stići do Čuruga?
– Ha, vidi ti ovog, ne zna di je Čurug! Hi hi hi, ha ha ha!
– Ali, nema tu ničeg smešnog, dobri čoveče, pa zašto se smeješ? Samo mi reci put…
– A HA HA HA! Pa ti stvarno, čiča, pojma nemaš di je Čurug, a? Ta koji si ocov kret’o na put kad ne znaš di je Čurug! Ta svako zna di je Čurug!
– Malo me ljutiš, dobri čoveče, što mi se podsmevaš. Bolje bi ti bilo da me ne rasrdiš, lepo ti velim. A znaš li ti ko sam ja?
– Ta kako neću znati! Ti si jedini starac koji nema pojma di je Čurug, eto ko si ti! Hi hi hi, ha ha ha!
– JA SAM SVETI PETAR! I AKO MI NE ODGOVORIŠ, NIKAD NEĆEŠ STIĆI U RAJ!
– Kol’ko ja vidim, ni ti nikad nećeš stići u Čurug!…