by паће Wed Oct 10, 2018 8:30 pm
bela maca wrote:znači ja sam niko
Не него мислим да те не познаје, а хтео би можда.
xie saike wrote:...a bicikli tamo gde su se jace koristili nisu bili osudjeni da dele saobracajnice sa vozilima
Откад знам за себе делио се коловоз. Прву бициклистичку траку сам видео у својој улици, кад је асфалтирана 1961. и то само као белу траку на метар од ивичњака, што никад није обновљено. Овде је напросто нормално да се вози по коловозу (осим на магистрали, на којој је иначе зелени подешен на 45 али су траке широке таман за два камиона, нема места да се претекне бициклиста) и то сви знају. Једино бициклисте више не уче да не возе по двојица упоредо, што обично решавам тако да приђем, па кад ме чују онда се леви склони ка ивичњаку. Ако ме не чују, притиснем квачило и нагазим гас.
bela maca wrote:... pa kola stoje nepomično od Kuće Cveća do Dragiše Mišovića a ja samo prozujim pored njih
Један од ретких тренутака кад уживам у томе што знам да ми бар десеторица наглас јебу матер. Моје место је улаз из Пашићеве на Житни трг (оно из правца БГ кад скреће полудесно и ту одмах има семафор, то је уско грло где скоро увек бар десеторо чекају зелено, а у шпицевима буде и по 100м колона. Бициклиста је ту цар.