Vučićeva Srbija
- Post n°501
Re: Vučićeva Srbija
Ova prica ce se sazvakati najkasnije do ponedeljka a sledece subote cu ovde kaciti postove "gde je onaj obavezni vojni rok, sta bi sa njim "
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°502
A ovo je sad receno u zaru borbe da ne ispadne nikakva reakcija u vezi sa KocoboM, i da ljudoi pricaju o tome a ne o Kocoby
- Post n°503
ficfiric wrote:Ova prica ce se sazvakati najkasnije do ponedeljka a sledece subote cu ovde kaciti postove "gde je onaj obavezni vojni rok, sta bi sa njim "
Polako, ne secam se da je rekao da ce biti "obavezan". Stvarno se ne secam
- Post n°504
Pardon, ova igrarija je odlozena za 20. tako da ce i prica o vojnom roku da dobaci i do sledeceg vikenda.
Ostavljanje onog posta zakazujem za subotu 28.09.
Prikaz sposobnosti Vojske Srbije odložen za 20. septembar zbog lošeg vremena
Ostavljanje onog posta zakazujem za subotu 28.09.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°505
Ja iskreno neznam pojma dal ce ga uvesti, od koje tacno godine, na koga ce se tacno odnositi, gde ce se sluziti, samo znam da ce biti cirkus (tuzni), ako ga bude
- Post n°506
One Eyed Bob wrote:Nema parlament šta da odlučuje o ovoj stvari jer je već regulisana Zakonom o vojnoj obavezi. Vojni rok nikad nije bio zakonski ukinut, samo je primena bila suspendovana.
"Narodna skupština Republike Srbije, na predlog Vlade može ponovo aktivirati obavezu služenja vojnog roka u skladu sa odredbama ovog zakona."
Zakon o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi, član 135.
https://x.com/ivkovic_al/status/1834910170607927682?t=5af1IxbE5K-yNIX1Aw-z9g&s=19
- Post n°507
Da, pogreših.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°508
U pravu je Fica, nema nista od ovoga. Bice - ja sam trazio, ali mi Vucevic ne daje! Kao ono sa smrtnom kaznom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°509
Ma ne, mozda i bude. Bez spavanja u kasarnama, sa hranom kod kuće, nesto kao posao. Bez plate. Ko se prijavi za civilno - super: taman hiljade nekih sluzbenika koje ne moraju da placaju.
- Post n°510
Videcemo. Ne bih rekao da je ovo tek finta da se skrene paznja sa __________. Realno, globalno su se svi usrali i razmisljaju o vojsci. Pa cak i Britanci. Naravno, naprednjaci ne bili to sto jesu kada to ne bi sproveli traljavo, nestrucno, nepravicno i korumpirao.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°511
https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/632533Erős Pista wrote:U pravu je Fica, nema nista od ovoga. Bice - ja sam trazio, ali mi Vucevic ne daje! Kao ono sa smrtnom kaznom.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°512
Летећи Полип wrote:Videcemo. Ne bih rekao da je ovo tek finta da se skrene paznja sa __________. Realno, globalno su se svi usrali i razmisljaju o vojsci. Pa cak i Britanci. Naravno, naprednjaci ne bili to sto jesu kada to ne bi sproveli traljavo, nestrucno, nepravicno i korumpirao.
Sigurno saopstavanje ima veze sa Kosovom. Mislim ako nista drugo ono to sto saopstava bas sad
- Post n°513
disident wrote:https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/632533Erős Pista wrote:U pravu je Fica, nema nista od ovoga. Bice - ja sam trazio, ali mi Vucevic ne daje! Kao ono sa smrtnom kaznom.
U ponedeljak 23.09. se gasi ova prica. Ho's u 100 pojena?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°514
ma nemaju cime da ih hrane
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°515
Ajde u Ilijadu pojenaficfiric wrote:disident wrote:
https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/632533
U ponedeljak 23.09. se gasi ova prica. Ho's u 100 pojena?
* pruža ruku
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°516
NAMA TREBAJU MLADI MOMCI...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°517
disident wrote:Ajde u Ilijadu pojena
* pruža ruku
aj
Do petka ce vlada mozda i izglasati neku saglasnost ili nesto slicno sto u sustini nista ne menja, u petak na televizijama idu prenosi tog cirkusa koji spremaju, za vikend se sprema neko drugo zaludjivanje a u ponedeljak teme vojnog roka nema ni na jednom Vucicevom portalu i ja tebi uzimam 1K pojena
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°518
Војног рока ће бити, стекли су се друштвени услови за то.
Неће се правити никакве нове касарне, неће морати да хране никога масовно, биће присилни војни рок у оној мери да се допуни добровољно служење војног рока.
Раније се пријављивало по пар хиљада по класи, сада по пар стотина. То је једини начин да се обезбеди попуна у мери да војска има макар 40.000 активних припадника.
Биће тих пар стотина који се пријављују добровољно, остале ће нахватати на фору и то је све. Једино што има смисла у овој ситуацији.
Опште војне службе у ЈНА или Слобином стилу, то можемо да заборавимо. Ова држава не може да обезбеди невољницима по сендвич на митинзима, а камо ли активној војсци три јака оброка дневно уз физичку вежбу, опрему, обућу, одећу, оружје, муницију....
Неће се правити никакве нове касарне, неће морати да хране никога масовно, биће присилни војни рок у оној мери да се допуни добровољно служење војног рока.
Раније се пријављивало по пар хиљада по класи, сада по пар стотина. То је једини начин да се обезбеди попуна у мери да војска има макар 40.000 активних припадника.
Биће тих пар стотина који се пријављују добровољно, остале ће нахватати на фору и то је све. Једино што има смисла у овој ситуацији.
Опште војне службе у ЈНА или Слобином стилу, то можемо да заборавимо. Ова држава не може да обезбеди невољницима по сендвич на митинзима, а камо ли активној војсци три јака оброка дневно уз физичку вежбу, опрему, обућу, одећу, оружје, муницију....
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°519
Biće ko što je bilo 2003-2011, samo 75 umesto 180 dana. Nema nikakvih novih kasarni, i ovo što ima zvrji prazno.
Kakav Sloba, kakva JNA
Kakav Sloba, kakva JNA
- Post n°520
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da bi obavezno služenje vojnog roka, u trajanju od 75 dana, trebalo da zaživi sredinom sledeće godine. Vučević je rekao da očekuje da Vlada do kraja sledeće nedelje usvoji predlog izmena zakona kojim se ukida suspenzija obaveznog služenja vojnog roka.
- Post n°522
Ма није уопште, ако се хоће. Сад је све компјутеризовано. Само да видимо кога ће да гађају позивари и зашто.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°523
Pozivanje je najmanji problem
Ne, ok, moze, ako ce da sede kuci i ujutru idu na obuku, popodne kuci na rucak.
Ne, ok, moze, ako ce da sede kuci i ujutru idu na obuku, popodne kuci na rucak.
- Post n°524
https://n1info.rs/vesti/cak-1165-odsto-uzoraka-vode-u-novom-sadu-neispravno-poks-dobio-zvanican-izvestaj/
Ako je ovo tacno, prisustvo ovog pseudomonasa (bakterija) uopste nije za zajebanciju. To je opasna bakterija koja moze da izazove ozbiljne infekcije, upalu koze i usiju, ociju, pluca, posebno kod imuno kompromitovanih osoba.
— Shamy (@drshamy87) September 18, 2024
https://t.co/cjG8dYMcda
- Post n°525
Kaznice ih narod NSa na izborima.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!