Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

ficfiric

Vučićeva Srbija - Page 22 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by ficfiric Wed Sep 18, 2024 9:00 pm

Kad dodje gradjanin pred odbornika koga je izabrao pa kad ga zapita - Je li bre, sta je ono u vodi

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Wed Sep 18, 2024 9:03 pm

Vesić pio vodu iz bazena, Knežević ono buđavo mleko - e to su bili dani ponosa i slave.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Sep 18, 2024 10:29 pm

beatakeshi wrote:Knežević ono buđavo mleko.

I dobio rak

_____

Uprava napolje!

Del Cap

Post by Del Cap Fri Sep 20, 2024 2:10 am

Služena 2 jaja za 22 dinara

Post by beatakeshi Sun Sep 22, 2024 9:08 am

Život je ciničan: samo nakon nekoliko dana gde je VJ pokazala blablabla ovako nešto da se desi. Pri tom taj vozač ima 54, ako je bio stalno u vojsci on je za penziju.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Sep 22, 2024 9:46 am

Del Cap wrote:Služena 2 jaja za 22 dinara

Narod Dedinja ce ovo sigurno kazniti na izborima.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Sep 22, 2024 9:53 am

A btw, zasta me boli kurac kada bogatasi moraju da trpe bahatluk vucicevaca.
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Sep 22, 2024 12:19 pm

"Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da čeka da se predsednik Srbije Aleksandar Vučića vrati iz Sjedinjenih Američkih Država, kako bi se dogovorili o načinu elimenisanja lista čekanja u zdravstvenim ustanovama."
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Sep 22, 2024 12:59 pm

Pa sigurno se predsednik najbolje razume u liste čekanja u zdravstvenim ustanovama. Šta koj kurac da se konsultuje sa šta ja znam, ljudima koji u tim ustanovama rade, nego brate odma s predsednikom.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Sun Sep 22, 2024 1:07 pm

Reklama za uvođenje vojnog roka: "Obučavaće vas naši iskusni pijanci".
    ♏

Post by ♏ Sun Sep 22, 2024 2:15 pm

Smanjiće liste čekanja kao što su smanjili statistike saobraćajnih prekršaja i drugih krivičnih dela – ignoriši prijave i sve živo piši tri kvalifikacije niže, neka se jebe oštećeni da diže privatne tužbe ako mu tu nešto ne paše.

Deda, čekaš ovaj kuk sedam godina, hajde dođi da te vidimo, je li tako da si navikao, bilo bi šteta da nešto menjamo... Star si čovek, bolestan, šta će ti to uopšte. Jašta, evo samo da napišemo šta treba, hvala i vama, sledeći.

Post by beatakeshi Sun Sep 22, 2024 2:50 pm

To ti nisi smislio već si prepisao od Dane Grujičić. (Yoy style)
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 23, 2024 9:15 am

Eksplozija ispred Rektorata: Povređeni studenti iz grupe STAV u Novom Sadu

https://vreme.com/razno/eksplozija-ispred-rektorata-povredjeni-studenti-iz-grupe-stav-u-novom-sadu/

Oko 5:30 ujutro ispred zgrade Rektorata u Novom Sadu bačena je eksplozivna naprava na studente iz grupe STAV, koji su protestovali protiv održavanja izbora

Studenti iz neformalne grupe STAV napadnuti su rano jutros ispred zgrade Rektorata u Novom Sadu, javlja 021.rs. Dvoma studentima ukazana je hitna pomoć na licu mesta, a potom su prevezeni u Urgentni centar.

Aktivista neformalne grupe STAV Branislav Đorđević izjavio je da su dvoje njegovih kolega povređeni u jutrošnjem koškanju na ulazu u zgradu Rektorata u Novom Sadu i dodao da je pre toga bačena i eksplozivna naprava koja, na sreću nikog nije povredila.

„Kada smo došli videli smo da je 15 ljudi unutra sa masakama koji nose akreditacije, što se ispostavilo da je kao neka studentska konferencija u Rektoratu za sajber bezbednost šta ti ja znam, neki izmišljen događaj…I negde pola sata dok smo mi bili ovde primetili smo tri momka iza bedema. Dve koleginice i kolega otišli su da vide šta se dešava. Oni su u tom trenutku bacili neku eksplozivnu napravu. Ne znamo da li je bila šok bomba, topovski udar ili nešto treće pošto nije puklo kao petarda“, izjavio je Branislav Đorđević.

„To je eksplodiralo, mi smo gledali šta se dešava i odjednom se pojavljuje sve više obezbeđenja da bi na kraju kulminiralo posle 45 minuta gde njih 15 spolja pokušava da uđe i njih 15 iznutra nas izgurava sa vrata“, dodaje Đorđević.

Objašnjava da su studenti stojali na vratima s namerom da ne puste nikog da uđe u Rektorat.

„Oni su nas bacili sa klupe, krenuli nasilno da ulaze mi smo pokušali da to sprečimo. U tom momentu je neko Milu da li nekim predmetom nogom ili nečim jako udario u nogu. Kolegi Srđanu je je jedan koji se predstavio kao organizator konferencije izbio telefon i udario ga. Tu je bio prisutan policajac koji je pokušavao njih da smiri da nas ne napadaju“, navodi student iz grupe STAV.

Policija je na licu mesta i legitimiše studente, dok je studentima Mili Pajić i Srđanu Đuriću ukazana hitna pomoć na licu mesta, a potom su prevezeni u Urgentni centar.

Kako je sve počelo

Podsećamo, oko 8 časova trebalo bi da počnu izbori za Studentski parlament Filozofskom fakultetu.

Studenti iz grupe STAV okupili su se rano jutros ispred Rektorata kako bi ponovo sprečili glasanje.

Međutim, oko 5.30 sati na njih je bačena neka vrsta eksplozivne naprave, čija je eksplozija odjeknula širom centra Novog Sada.

Ispred zgrade se nalazi grupa muškaraca obučena u crno i ne pušta studente da uđu u Rektorat.

Policija je na licu mesta i legitimiše studente, dok je studentima Mili Pajić i Srđanu Đuriću ukazana hitna pomoć na licu mesta, a potom su prevezeni u Urgentni centar.

Blokada Rektorata

Podsetimo da su studenti STAV-a letos blokirali Rektorat, kako bi sprečili održavanje izbora, jer smatraju da se izbori mogu organizovati jedino u fakultetskoj zgradi. Tokom dvonedeljnog protesta studenti su na zgradu Rektorata okačili transparente kojima su kritikovali rektora Dejana Madića, a moto blokade je glasio „Jedna lista nije izbor“.

STAV je do sada tri puta blokirao održavanje izbora u zgradi Filozofskog fakulteta i podneo disciplinske prijave protiv predsednice Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta Ivane Macak i člana izborne komisije Aleksandra Gajića – zbog fizičkog nasilja.

Aleksandar Gajić takođe je fizički nasrtao na kolege tokom blokade izbora.

Pokret slobodnih građana je ranije saopštio da su Macak i Gajić u međuvremenu zaposleni u Skupštini Vojvodine, što je novinarima potvrđeno u toj instituciji.

Izvor: 021.rs

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 23, 2024 10:03 am

Konjskom ce se svideti odgovorna studentarija

Vučićeva Srbija - Page 22 GYJQnl8X0AAoZMw?format=jpg&name=large

Vučićeva Srbija - Page 22 GYJROfcXIAAntwZ?format=jpg&name=medium

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 23, 2024 10:12 am

Jel nije ovaj gore Relja?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 23, 2024 11:20 am

Ne znam

Nego, gde je onaj obavezni vojni rok, sta bi sa njim  Vučićeva Srbija - Page 22 2304934895

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 23, 2024 11:32 am

Radi se na tome, ima i u rebalansu budzeta o kojem se trenutno raspravlja u skupstini, sredstva za renoviranje i opremanje zgrada za smestaj vojnika na sluzenju vojnog roka.

Da li ce ikada otici dalje od toga, ne znam. Vucevic kaze vec za godinu dana.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/vucevic-obavezno-sluzenje-vojnog-roka-trebalo-bi-da-pocne-u-septembru-2025-godine/lh9gfxr

Last edited by Erős Pista on Mon Sep 23, 2024 11:39 am; edited 1 time in total

_____

ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 23, 2024 11:37 am

Ok, strpljiv sam ja, mogu sacekati sa Vučićeva Srbija - Page 22 278364249 disidentovih pojena jos godinu dana

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Mon Sep 23, 2024 11:43 am

Па док се распише јавна набавка за униформе, дугмиће, виксу за чизме, нову верзију дрнча... Спорта и разоноде и прилике за уградњу колико хоћеш.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Tue Sep 24, 2024 1:27 am

u komsiluku se (na doom temi) pominje ubrzanje situacije u srbiji, jel se i vama cini da se ubrzava i ako da, jel mislite da je to-to ili samo varka?

meni se takodje cini da se ovo (pljacka/nasilje/bes u narodu/itd) ubrzava, ali ne mogu da procenim jel to samo osecaj ili izistinski.

leta 2000. nisam video jesenja desavanja, mislio sam da ce jope sps pobediti i da ce se muka nastaviti u nedogled

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Del Cap

Post by Del Cap Tue Sep 24, 2024 1:57 am

Ni ja leta 2000. nisam video jesenja dešavanja ali sam video (pa i za to vreme) solidan raspad sistema u okruženju i iskakanje ljudi iz šina, tipa ubistva nožem, auto se zakucao u drugi auto i ubio oca, majku i dvoje dece, čovek zaklao ženu, stariju ćerku i njenog sina pa sebe (jer ga je starija ćerka optužila za silovanje, po svemu sudeći lažno, pa kad je posle x meseci izašao iz pritvora uradio je to), zapalivši pritom kuću. To sve u krugu od recimo 2km oko moje kuće i tokom tih letnjih meseci.

Nekakav lebdeći, neuhvatljiv ciklus gadnih stvari, zlo ubrzano kaplje kroz nemoć, beapomoć, fatalizam.
    rujofil

Post by rujofil Tue Sep 24, 2024 2:10 am

pa i meni se cini da se ubrzava poslednje godinu dve, ali ne vidim da ce ista puci ili se promeniti
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Sep 24, 2024 6:19 am

Izgubili su dosta nacionalista. Tj. okrenuli su ih protiv sebe.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Tue Sep 24, 2024 6:29 am

Ubrzavaju se glasanje nogama i chatter na mrežama. Da se sad formira snažna politička alternativa režimu, trebaće joj nekoliko godina da se organizuje. 

Čitam i ja to tamo, ali prosto ne vidim šta se to tačno ubrzava. Režim je sve odvratniji i dekadentniji i ludilo se širi na dole, ali nejasno mi je kako to ugrožava vrhušku. Trenutno imaju rebus kako da smire pad standarda. Ako to reše, na konju su.

_____
    Gdje punac drži pive?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Sep 24, 2024 7:24 am

Autoritarnom rezimu treba 5 stvari (navodio sam by Kotkin Vučićeva Srbija - Page 22 1861198401 ) ali nije kod svih ista najvaznija stvar od tih 5. Ovom rezimu je najvazniji "narativ".

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 07, 2024 8:24 pm