Nego, ti fašio volovi, jel to ono što ja mislim da jeste...?
Razno razno razno
- Post n°26
Re: Razno razno razno
Nego, ti fašio volovi, jel to ono što ja mislim da jeste...?
- Post n°27
Pre desetak godina neko na divljem zapadu je pomislio da bi bojanka za odrasle bila dobra ideja - umesto da ljudi žvrljaju po papiru, šaraju boje između linija i to bi trebalo da ih oslobodi stresa, štajaznam.
Onda su najpametniji Crnogorci napravili sličnu stvar koja bi trebalo i da promoviše ili štaveć Crnu Goru.
Meni je sve to od počeka glupo, ali realno može da se apgrejduje, tako što bi se recimo bojanka Cetinje ukrasila italijanskom vojskom 1941. ili demonstracijama zbog Joanikija pre par godina.
Hoću da kažem da ima meme materijala, ali mi ne pada na pamet da palim photoshop samo za to.... i tako...
Onda su najpametniji Crnogorci napravili sličnu stvar koja bi trebalo i da promoviše ili štaveć Crnu Goru.
Meni je sve to od počeka glupo, ali realno može da se apgrejduje, tako što bi se recimo bojanka Cetinje ukrasila italijanskom vojskom 1941. ili demonstracijama zbog Joanikija pre par godina.
Hoću da kažem da ima meme materijala, ali mi ne pada na pamet da palim photoshop samo za to.... i tako...
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°28
Notxor wrote:Pre desetak godina neko na divljem zapadu je pomislio da bi bojanka za odrasle bila dobra ideja - umesto da ljudi žvrljaju po papiru, šaraju boje između linija i to bi trebalo da ih oslobodi stresa, štajaznam.
To je realno dobra ideja. Isto je dobro i ono po enigmatikama, kada spajaš tačke.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°29
Taman posla da izađeš van linije ili dodaš tačku. Mislim, ok je to - ko voli.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°30
ja to radim godinama, prvo neke mandale, posle sam našla bojanke u vidu atlasa ili udžbenika anatomije. ne može žvrljanje da bude neproduktivno! mora da se uči!!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°31
Jesus. pic.twitter.com/oUbVbb6UUI
— David Wengrow (@davidwengrow) July 7, 2023
_____
ova zemlja to je to
- Post n°32
Zvezdo, bre! Gledaj La Religieuse Portugaise!
_____
~~~~~
- Post n°34
Nisam nesto odusevljen, ali videcemo.
- Post n°35
ESCAPE FROM NEW YORK was released 42 years ago today. A cult science fiction classic and one of the best films to come out of the John Carpenter/Kurt Russell collaboration, its behind the scenes story was out there, even for Carpenter…
— All The Right Movies (@ATRightMovies) July 10, 2023
A THREAD
1/37 pic.twitter.com/AKyOS2nnro
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°36
Novi Wes Anderson je vani, al čekat ću ipak platno i ljetno kino
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°37
Jel kod vas ide redovni repertoar u letnjim bioskopima? Ovde uglavnom vrte retrospektive.
Kad smo vec kod letnjih - koji od beogradskih letnjih bioskopa ima dobru konstelaciju projektor/platno/stolica?
Kad smo vec kod letnjih - koji od beogradskih letnjih bioskopa ima dobru konstelaciju projektor/platno/stolica?
- Post n°38
Ovdje imaš cinestar i kino zonu koja je trenutno u svom ljetnom izdanju - na otvorenom.
U kolovozu dolazi Asteroid city. A ovo sa stolicama je zapravo glavni argument neodlaženja
U kolovozu dolazi Asteroid city. A ovo sa stolicama je zapravo glavni argument neodlaženja
_____
- Post n°39
Nisam izdrzao dulje od 15 minuta gledati Asteroid Šiti. Meni ovo djeluje kao da su riješili skladiti film ali su sav proračun potrošili na zvučna imena, te su se dosjetili kreirati jeftinu umjetnu okoliš i to predstaviti kao umjetnički dojam. Dileta san ga brže no Šešelj hrvatsku nacionalnost iz svoje putovnice prilikom sjelidbe za Beograd.
- Post n°40
Filipenko wrote:Nisam izdrzao dulje od 15 minuta gledati Asteroid Šiti. Meni ovo djeluje kao da su riješili skladiti film ali su sav proračun potrošili na zvučna imena, te su se dosjetili kreirati jeftinu umjetnu okoliš i to predstaviti kao umjetnički dojam. Dileta san ga brže no Šešelj hrvatsku nacionalnost iz svoje putovnice prilikom sjelidbe za Beograd.
_____
- Post n°41
Bleeding Blitva wrote:Filipenko wrote:Nisam izdrzao dulje od 15 minuta gledati Asteroid Šiti. Meni ovo djeluje kao da su riješili skladiti film ali su sav proračun potrošili na zvučna imena, te su se dosjetili kreirati jeftinu umjetnu okoliš i to predstaviti kao umjetnički dojam. Dileta san ga brže no Šešelj hrvatsku nacionalnost iz svoje putovnice prilikom sjelidbe za Beograd.
misim da glumci igraju kod vesa za minimalac ili volontiraju tako da pare nisu otisle na glumce. (ne bih video post da ga Blitva nije citirala jer mi je Filipenko na IL otkad je imao onaj tejk o dzinu i viskiju.)
@Polip, ocu gledacu. tek sam nedavno poceo ponovo da gledam filmove ali samo neumetnicke, da ponovo razvijem gledalacke navike, reprizirao nemoguce misije itd
_____
ova zemlja to je to
- Post n°43
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°44
zvezda je zivot wrote:
@Polip, ocu gledacu. tek sam nedavno poceo ponovo da gledam filmove ali samo neumetnicke, da ponovo razvijem gledalacke navike, reprizirao nemoguce misije itd
Ja sam u peak kondiciji. Od ovih novih stvari me zaboli glava zbog menjanja kamere non stop. Maltene ne mogu da gledam.
_____
~~~~~
- Post n°45
Ne znam jel bilo već
Willem Dafoe
Willem Dafoe
_____
- Post n°46
dobra vest za sve koji ne vole nove filmove. glumci zastrajkovali
“The ‘double strike’ by both unions is the first since 1960, when the SAG was headed by actor and former US President Ronald Reagan. The last strike by actors took place in 1980.”https://t.co/9Gr9ihmQhh
— Ken Klippenstein (@kenklippenstein) July 13, 2023
_____
ova zemlja to je to
- Post n°47
Paul Schrader's review of Oppenheimer. pic.twitter.com/xrorLhSI7g
— Will McCrabb (@mccrabb_will) July 18, 2023
_____
ova zemlja to je to
- Post n°48
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°49
Sanjao sam da sam gledao film Oppenheimer. kao to je crnobeli film osim u delovima sa bombom. Openhajmer razgovara sa Ingrid Bergman, i ona mu kaže "Tebi ne treba ljubavnica, tebi trebaju asistenti", on nema snage da negira i ide plačna muzika. Openhajmer vozi stari auto kroz pustinju, sluša na radiju "Nova atomska proba zakazana je za ovu sedmicu....", Openhajmer menja stanicu na regtajm i vozi se kroz istopljeno dummy selo gde je bila prošla proba. Smorio me film malo.
- Post n°50
_____