Bukvalno ako je on gracka faca ja glasam za seljake
Vučićeva Srbija
- Post n°601
Re: Vučićeva Srbija
Ako kandiduju dobricu opet izlazim i glasam za sns
- Post n°602
Ја немам проблем са Добрицом али мам проблем са Дабрицом, она ми је антипатична и сматрам је политички неспособном.
Лазовић је од свих њих најагилнији заједно са Миливојевићем.
Прави сељак је Алексић, нема већег сељака од њега. Доста је добар тандем заједно са Ћутом.
Лазовић је од свих њих најагилнији заједно са Миливојевићем.
Прави сељак је Алексић, нема већег сељака од њега. Доста је добар тандем заједно са Ћутом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°603
Đinđić i Koštunica vašeg detinjstva...
- Post n°604
Haha, nesposobni
Komplet tzv opozicija je idiotska
Komplet tzv opozicija je idiotska
- Post n°605
"Мајка Ана Михаљица поново са својом децом
ЛЕКАРИ И РОДИТЕЉИ
4:22 PM (1 hour ago)
to bcc: me
Мајка ХРАБРОСТИ Ана Михаљица је поново са своја три анђела, Михаилом, Гаврилом и Рафаилом на славу Бога и велику радост свих, а највише на радост ње и њене деце!
Нажалост, како сте могли да видите, неке институције у Србији раде незаконито, тако да грађани правду морају да бране сопственим снагама. Зато су грађански протести, одлучних, часних и храбрих грађана Србије наша кључна моћ. Али, једна добијена битка, не значи добијен рат.
Шта даље?
Сада настављамо борбу и за осталу обесправљену децу, мајке, очеве, породице. Позивамо све оне којима су институције узурпирале законска права да не ћуте. Ма колико деловало трауматично јавно иступање, оно је често једини пут до правде. Тако је то било и у случају Ане, Михаила, Гаврила и Рафаила Михањице - ништа није могло да се разреши без притиска јавности и помоћи часних медија.
Наши чланови су се укључили у овај случај на позив грађана блиских адвокату Босики, знајући да правни пут у бесправној држави јесте немогућа мисија. То смо научили кроз досадашњу борбу током које се показало да је правосуђе јалово, те је без подршке јавности свака битка унапред изгубњена.
Сада настављамо даље, за сву децу и све породице Србије и ЗАХТЕВАМО:
1. Укидање ЗАКОНА који омогућава странцима усвајање деце из Србије
2. Ревизију рада свих Центара за социјални рад (ЦСР) у Србији
3. Забрана поступања ЦСР без правоснажних одлука суда
ЦСР НЕ СМЕЈУ БИТИ ИЗНАДА ЗАКОНА И УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
ДЕЦА НИСУ ВЛАСНИШТВО ДРЖАВЕ, ДЕЦА СУ ДАР ОД БОГА СВОЈИМ РОДИТЕЉИМА
4.Захтевамо измену Закона о заштити становништва од заразних болести у делу којем се тешко дискриминишу невакцинисана деца и на основу кога центри за социјални рад позивају на службене разговоре родитеље невакцинисане деце.
Удружење грађана (УГ) Лекари и родитељи за науку и етику, УГ НоВа, УГ Право на избор и УГ Глас душе се захваљују својим члановима, и бројним грађанима који су имали срце и душу да препознају проблем и помагну да се дође до решења. Захваљујемо се и Заштитнику грађана Републике Србије!
ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ
С поштовањем, УГ ЛРНЕ, УГ НоВа, УГ ПНИ, УГ Глас душе"
ЛЕКАРИ И РОДИТЕЉИ
4:22 PM (1 hour ago)
to bcc: me
Мајка ХРАБРОСТИ Ана Михаљица је поново са своја три анђела, Михаилом, Гаврилом и Рафаилом на славу Бога и велику радост свих, а највише на радост ње и њене деце!
Нажалост, како сте могли да видите, неке институције у Србији раде незаконито, тако да грађани правду морају да бране сопственим снагама. Зато су грађански протести, одлучних, часних и храбрих грађана Србије наша кључна моћ. Али, једна добијена битка, не значи добијен рат.
Шта даље?
Сада настављамо борбу и за осталу обесправљену децу, мајке, очеве, породице. Позивамо све оне којима су институције узурпирале законска права да не ћуте. Ма колико деловало трауматично јавно иступање, оно је често једини пут до правде. Тако је то било и у случају Ане, Михаила, Гаврила и Рафаила Михањице - ништа није могло да се разреши без притиска јавности и помоћи часних медија.
Наши чланови су се укључили у овај случај на позив грађана блиских адвокату Босики, знајући да правни пут у бесправној држави јесте немогућа мисија. То смо научили кроз досадашњу борбу током које се показало да је правосуђе јалово, те је без подршке јавности свака битка унапред изгубњена.
Сада настављамо даље, за сву децу и све породице Србије и ЗАХТЕВАМО:
1. Укидање ЗАКОНА који омогућава странцима усвајање деце из Србије
2. Ревизију рада свих Центара за социјални рад (ЦСР) у Србији
3. Забрана поступања ЦСР без правоснажних одлука суда
ЦСР НЕ СМЕЈУ БИТИ ИЗНАДА ЗАКОНА И УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
ДЕЦА НИСУ ВЛАСНИШТВО ДРЖАВЕ, ДЕЦА СУ ДАР ОД БОГА СВОЈИМ РОДИТЕЉИМА
4.Захтевамо измену Закона о заштити становништва од заразних болести у делу којем се тешко дискриминишу невакцинисана деца и на основу кога центри за социјални рад позивају на службене разговоре родитеље невакцинисане деце.
Удружење грађана (УГ) Лекари и родитељи за науку и етику, УГ НоВа, УГ Право на избор и УГ Глас душе се захваљују својим члановима, и бројним грађанима који су имали срце и душу да препознају проблем и помагну да се дође до решења. Захваљујемо се и Заштитнику грађана Републике Србије!
ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ
С поштовањем, УГ ЛРНЕ, УГ НоВа, УГ ПНИ, УГ Глас душе"
_____
????
- Post n°606
Lisan al Gaib wrote:Ako kandiduju dobricu opet izlazim i glasam za sns
Slažem se brte i ja tako razmišljam.....
- Post n°607
Жали се комшија. Неком инверзијом се десило да је он остао са женом овде, а родитељску кућу на селу је преузео син и бави се пољопривредом тамо. Каже откупна цена жита је била 41 дин/кг прошле године, за ову је 18. Свиња је била 400 динара кило живе ваге, сад је 180.
Не зна се ко ту мамуља, је ли улеће опет неки дампинг.
Не зна се ко ту мамуља, је ли улеће опет неки дампинг.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°608
Lisan al Gaib wrote:Ako kandiduju dobricu opet izlazim i glasam za sns
opet najveci problem carapice i sakoi?
- Post n°610
Moj problem sa Dobricom, a pored čarapica koje još i mogu da istolerišem nekako, je što taj čovek očigledno ima pristup nekom serumu mladosti, a nikom drugom ne da.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°611
Del Cap wrote:Lisan al Gaib wrote:Ako kandiduju dobricu opet izlazim i glasam za sns
Slažem se brte i ja tako razmišljam.....
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°612
Летећи Полип wrote:Moj problem sa Dobricom, a pored čarapica koje još i mogu da istolerišem nekako, je što taj čovek očigledno ima pristup nekom serumu mladosti, a nikom drugom ne da.
dorijan grej stoprocentno!
ali ta opsesija njegovom pojavom i stilom je bas zanimljiva. ide toliko daleko da mora da je simptomaticno, sto se kriticara-posmatraca tice.
ono: neglasanje ili cak glasanje za sns(!), je bolja opcija nego sarene carapice. haos. kurslus.
- Post n°615
roksi wrote:Летећи Полип wrote:Moj problem sa Dobricom, a pored čarapica koje još i mogu da istolerišem nekako, je što taj čovek očigledno ima pristup nekom serumu mladosti, a nikom drugom ne da.
dorijan grej stoprocentno!
ali ta opsesija njegovom pojavom i stilom je bas zanimljiva. ide toliko daleko da mora da je simptomaticno, sto se kriticara-posmatraca tice.
Pa verovatno da svaki put kada krindžuju na njegove čarapice, jedna njegova bora pređe na njih.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°616
Ја чарапе углавном ни не носим јер дане проводим у папучама, откако су ми се распале кломпе. Ал' за то мало, за тих тридесетак пута годишње кад треба да проведем више сати у ципелама... па да ме јебеш ал одбијам да се повинујем диктатури црног и сивог. Наиђе једном у три године и нешто друго да се купи, узмем, нек има и срцета меде цвеће штагод, а у пичку материну, није ми ништа цркло да носим црно.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°617
Dok sam se vraćao kući primetio sam da mi iza leđa ide muška osoba obučena u crno, odmah sam se okrenuo.
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) March 24, 2024
Ta osoba mi je zapretila da neću moći više da hodam i krenula da beži. pic.twitter.com/dhsBnzGfDk
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°618
Sa FB-a Mihaljičinog advokata Milana Bosike:
https://www.facebook.com/milan.bosika/posts/pfbid0fH2NfEUkMVZxP7dKRqcqUhLNpWHCHzTA2eRc4TMgGhXU7nhp2V9rMAwujcUwCTYil?__cft__[0]=AZUSHUs-42BVriDvxSxl2sYeRVEtbkZT2-hjRAYE_Dlyt8Eob5I6kMpoPIkE4Cx-luzZ1kUx3RJjMQ7ABoMPLbApUgV-OQynbch4tSKgpe-bXPXLX11imK95OGMRPxcLwn51cWCyh1aUvGu1rCJeFizRykIOMeI_-4ZoqRMqVUNwZA&__tn__=%2CO%2CP-R
- Spoiler:
https://www.facebook.com/milan.bosika/posts/pfbid0fH2NfEUkMVZxP7dKRqcqUhLNpWHCHzTA2eRc4TMgGhXU7nhp2V9rMAwujcUwCTYil?__cft__[0]=AZUSHUs-42BVriDvxSxl2sYeRVEtbkZT2-hjRAYE_Dlyt8Eob5I6kMpoPIkE4Cx-luzZ1kUx3RJjMQ7ABoMPLbApUgV-OQynbch4tSKgpe-bXPXLX11imK95OGMRPxcLwn51cWCyh1aUvGu1rCJeFizRykIOMeI_-4ZoqRMqVUNwZA&__tn__=%2CO%2CP-R
Last edited by rumbeando on Tue Mar 26, 2024 6:39 am; edited 1 time in total
- Post n°620
https://nova.rs/vesti/drustvo/zastitinik-gradjana-najavljuje-dalju-kontrolu-centra-za-socijalni-rad-u-slucaju-ane-mihaljice-i-njene-dece/Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas agenciji Fonet da će nastaviti da kontrolišu rad Centra za socijalni rad u slučaju Ane Mihaljice i njene dece, koja su joj vraćena.
Deca su danas vraćena Mihaljici uz meru korektivnog nadzora u trajanju od tri meseca, a zaštitnik građana će pratiti rad Centra u slučaju nadzora.
„Suština je pustiti institucije da rade svoj posao“, rekao je Pašalić i istakao da je cilj institucije zaštitnika građana bio da se deca vrate majci.
On je dodao da još ne mogu da izvuku zaključak o postupanju Centra u ovom slučaju, ali da će pregledati svu dokumentaciju koju imaju.
- Post n°621
Морам рећи следеће: као поносни Бинср сам помало посрамљен следећим подацима:
Па где је Србија?
Толика земља празна зврји а милијарде могу да се згрну. Да нас неки брат Ердоган толико остави у блату и прашини. Прво нам велики пријатељ Орбан узме Кинезе а сада брат Ердоган узме европски отпад. А ми Дунав-коридор 7, коридор 10, ко зна колико још мањих коридора, за које нико није чуо до сада, типа "војвођански осмех", а све европски. Па окружени смо нато и еу земљама, колико је само отпада по хрватској и бугарској, то је страшно, можемо сав њихов отпад да усисамо.
Ма и Европа ме разочарала, они у Анадолију терају врхунски европски отпад. Толико се трудимо да примимо европске вредности а они тако.
Да се напредно одмах размислили о великом потенцијалу Србије. Нема скоро никаквих улагања а враћа се више него да потераш тону синтетике преко границе.
Пазите, ми овде говоримо о милијардама килограма. Нека само у просеку узмемо 1 ојро по кг отпада, па ми говоримо милијардама ојра, па то је некад јача прилика за Србију и то ништа не мораш да извозиш и мућкаш главом да удовољиш иностранцу, само увозиш а нико се не буни. Решење за дефицит текућег рачуна а легално без улагања, нема задуживања.
Лудило, људи моји, лудило, када вам кажем.
Па где је Србија?
Толика земља празна зврји а милијарде могу да се згрну. Да нас неки брат Ердоган толико остави у блату и прашини. Прво нам велики пријатељ Орбан узме Кинезе а сада брат Ердоган узме европски отпад. А ми Дунав-коридор 7, коридор 10, ко зна колико још мањих коридора, за које нико није чуо до сада, типа "војвођански осмех", а све европски. Па окружени смо нато и еу земљама, колико је само отпада по хрватској и бугарској, то је страшно, можемо сав њихов отпад да усисамо.
Ма и Европа ме разочарала, они у Анадолију терају врхунски европски отпад. Толико се трудимо да примимо европске вредности а они тако.
Да се напредно одмах размислили о великом потенцијалу Србије. Нема скоро никаквих улагања а враћа се више него да потераш тону синтетике преко границе.
Пазите, ми овде говоримо о милијардама килограма. Нека само у просеку узмемо 1 ојро по кг отпада, па ми говоримо милијардама ојра, па то је некад јача прилика за Србију и то ништа не мораш да извозиш и мућкаш главом да удовољиш иностранцу, само увозиш а нико се не буни. Решење за дефицит текућег рачуна а легално без улагања, нема задуживања.
Лудило, људи моји, лудило, када вам кажем.
- Post n°622
https://www.facebook.com/sasaborojevicc/posts/pfbid026Vg8ZZeL1GFGTWHP3MTmTAng3fjMzzdi1HHY5ooD4Mkawbu88RrAS1VpPVmCxgf4l?__cft__[0]=AZWt6awQeyRrW64gq3hnbN9BSI7vkOp3jAT_R3c01KWd4lXE207f2-piwPKMSpeb0-_ZM5lUP9IEmk41URteoKfUaQFUe351YZftzt72SKwdDaQDuksxoQUwOm_e9qdhDDVMNFUBIK5iHzTVmA1MedwMhv6AYxD6vad2jhUxlXzJ1b-M-h8W4a6YkzPduHeql04&__tn__=%2CO%2CP-R
- Post n°623
i socijalne mreže su neka vrsta medija, onda djecu medijima izlaže svaka druga osoba
- Post n°624
А оне друге друге особе пуштају децу да се сама излажу.
_____
- Post n°625
jebote gde je ovo dete, koliko daleko moze da ode samo
_____
????