Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

паће

Vučićeva Srbija - Page 24 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by паће Wed Mar 20, 2024 12:38 pm

Било би занимљиво, да смо знали које лудило је у току, да смо бележили стања на бројилу у време кад наводно очитавају, и сравњивали са стањима на рачуну. Код мене би то теже ишло јер немам капију па могу да приђу и очитају а да не знам кад су били.

Случајно смо упецали да је то било 27. децембра, дакле четири дана пре промене цене. За свако поскупљење пребаце по неколико дана у следећи месец.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by beatakeshi Wed Mar 20, 2024 12:42 pm

Kod mene račun 30% manji ovaj mesec, nema veze s mozgom.

Post by beatakeshi Wed Mar 20, 2024 12:48 pm

Njih (EPS) su beše hakovali skoro?
    mstislaw

Post by mstislaw Wed Mar 20, 2024 12:54 pm

I kod mene, skoro 40% manji u odnosu na decembar i januar.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 20, 2024 1:12 pm

beatakeshi wrote:Njih (EPS) su beše hakovali skoro?

jesu ali se ovo desavalo i ranije

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 20, 2024 1:15 pm

Moj racun za decembar je bio duplo manji od norme, a za januar duplo veci. Izbori 1/1.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 20, 2024 5:24 pm

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Mar 20, 2024 8:12 pm

Ratni vojni invalidi neće više imati pravo na 15 dana boravka u banjama, već svega na - sedam, propisano je izmenom Pravilnika o banjsko-klimatskom oporavku.

Krajem marta na snagu stupa izmenjen Pravilnik o banjsko-kllimatskom oporavku.

Prema ovim izmenama, banjsko-klimatski oporavak umesto 15 dana koliko traje po sadašnjem pravilniku biće upola kraći i trajaće – sedam dana.

Koja su to govna, jebote. To su sada sve invalidi iz njihovih ratova.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 20, 2024 8:16 pm

Sad kad smo doakali ratnovojnoinvalidskoj mafiji, pa kad skoci BDP...

Bukvalno gaze sopstvenu bazu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

boomer crook

Post by boomer crook Wed Mar 20, 2024 8:35 pm

uglavnom zato sto mogu. njih postrojavaju na NATO-u, rusiji i kosovu

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 20, 2024 8:45 pm

Upravo tako.

_____

rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 21, 2024 4:03 am

Vučićeva Srbija - Page 24 GI-b1PIXgAA7Mr8?format=jpg&name=medium
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Mar 21, 2024 2:08 pm

Shitstorm na zvaničnom nalogu RGZ, verovatno najgore službe u državi. Izgleda da je neko sa bot farme preuzeo da vodi taj nalog radi istrage opozicije.

_____
    Gdje punac drži pive?
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Mar 21, 2024 2:10 pm

Mislim da će ovo sve nestati u nekom trenutku.

Poštovani
    @pera_vampir
    ,

Očigledno je služba procenila da vam je potrebna profesionalna pomoć, što se i nama čini, pa su vas uputili na geodetsku organizaciju. Mi smo upravo suprotno rekli od onoga što ste zaključili. Potrebno je da se obratite službi preko geodetske organizacije, koja je profesionalni korisnik katastra, kako bi vam mogli objasniti stručne stvari jezikom na način koji vi razumete, jer je u pitanju kompleksna stvar o kojoj smo vam u prethodnom postu objasnili.

Ponavljamo po stoti put, da bi izbegli praznu i opštu priču, potrebno je da nam dostavite broj predmeta pod kojim ste se obratili službi kako bismo mogli da vam pomognemo javno i transparentno.

Što se tiče prometovanja, obratite se javnobeležničkoj kancelariji. RGZ ne radi promet, već upis, arhiviranje i distribuciju podataka i informacija digitalno. Kod javnih beležnika možete to učiniti i analognim putem.

Srdačan pozdrav!

_____
    Gdje punac drži pive?
    Del Cap

Post by Del Cap Thu Mar 21, 2024 2:14 pm

školski primer državne ustanove koja sedi na uskim grlima u određenom sektoru i trguje svojim uticajem da brani i odobrava, kriminalizujući tako svoje zaposlene i sebe u celini.
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Mar 22, 2024 8:49 am

FWIW:

Global Media @GlobalMediaPlus
    Ana Mihaljica - drama se nastavlja! Ništa nije dogovoreno. Juče 20.03.2024 pale su teške ucene od strane CSR Novi Sad. Izvršen je inspekcijski nadzor stana: "Ovde sve blista, stan je u redu, uslovi su zadovoljavajući" a onda zaokret od 360 stepeni i nepregledan niz uslova i ucena

Nakon prvobitnih osmeha i dobre komunikacije izvadile su nepregledan spisak između ostalog da se deca nigde ne pojavljuju u medijima a oni su sami objavili slike dece bez dozvole majke na svojim resursima i to JAVNO

Ana im je to više puta naglasila ali je nova voditelj slučaja izbegla odgovor na to pitanje kao i pitanje advokata i to dva advokata da bi zatim rekli da sa advokatima neće da razgovaraju i onda skočili na Anu vrlo grubo i bahato rečima da ako ne pristane na sve to a to

a to podrazumeva da se svima njima iz Centra skinu krivične prijave i pokrenuti sudski postupci na šta advokat nije pristao. Zauzvrat ne odustaju od Tužbe za lišavanje roditeljskog prava majke niti povlaćenja svih pokrenutih postupaka protiv majke, advokata, građana.

Vrhunac je bio kada je pala teška ucena: da ako ne pristane nema ništa od vraćanja dece. Na konstataciju svih da je to ucena rekli su "dakle ti ne želiš da ti se vrate deca u petak" našta je neko uzvratio kontrapitanjem "a vi smete da ne vratite decu u petak gazeći sudske osluke?

Uz korektivni nadzor traže da potpiše i saglasi se sa praćenjem! To je nova "usluga" ovog Centra za Riplija!

Uslovi čitaj ucene, klasične mafijaške ucene, su takvi da ih niko ispuniti ne može sve i da hoće!

NAJVAŽNIJE ne žele da daju taj nepregledan spisak njihovih "usluga" tj. uslova a dokumenata je bilo na tone!

Ni po koju cenu ne žele da daju na UVID NI U PISANOJ FORMI ni majci ni advokatima koji su to više puta tražili.

Prekinuli su komunikaciju sa advokatima i ignorisali ih.

Ustremili su se na Anu i samo se njoj obraćale. Psiholog, novi voditelj slučaja koji nikako nije ni trebao biti slučaj po uvidu u dokumentaciju, nije davala odgovore na pitanja majke ali je insistirala da potpiše BLANKO sve to BEZ MOGUĆNOSTI UVIDA u sadržinu!

Pravni zastupnik Milan Bosika i njegova koleginica u slučaju gospođa Milica Maraš tražili su da se iz slučaja izuzme pravnica Maja iz CSR Novi Sad koja je sve to uslovila a sve po nalogu direktorke Centra Jelene Zorić koja NIJE NA BOLOVANJU, ali su one to kategorično odbile.

Centar za socijalni rad Novi Sad ide džonom na majku sa daleko većim pritiscima i ucenama da joj neće vratiti decu ako ne potpiše BLANKO PRIPREMLJENA DOKUMENTA ČIJA JE SADRŽINA NEPOZNATA!

Vrlo brutalno i vrlo brutalno. Ovo prevazilazi sve pravne, etičke, moralne norme.

Zločin nad majkom i decom se nastavlja, vrlo grubo se gazi kako domaće tako i međunarodno zakonodavstvo vezano za prava dece.

Ono što garantuje Evropske konvencije sve sa protokolima vezano za

vezano za DEČJA PRAVA SMRSKANO JE U PARAMPARČAD!

Tako duga separacija, odvajanje dece od majke u tako dugom vremenskom periodu po dosad rađenim studijama sa Oksforda nesumnjivo će dovesti ako već nije do trajnih, doživotnih trauma, psiholoških i zdravstvenih posledica koje se teško ili nikako ne mogu prevazići.

Deca se ne smeju pojavljivati u javnosti i za to traže da majka potpiše njenu "saglasnost". Takođe je "dobronamerno" savetovano da se majka ne pojavljuje u javnost od sada pa za vjeki vjekov.

SRAMNO izveštavanje medija ne odražava stvarno i činjenično stanje koje je vrlo lako proverivo ali oni to neće!

Dobijaju unapred već ispisane članke, saopštenja teško kršeći Etički kodeks novinara i teško zloupotrebljavajući novinarsku profesiju vršeći neviđeni linč majke.

Faza koja je u toku je spinovanje zbunjivanje javnosti iznošenje neistina a krajni cilj je razvlačenje i razvlaščivanje advokata Milana Bosike jer "smeta" i u tu svrhu se koriste sve raspoložive poluge sistema - sistema zasnovanog na epskom zločinu a koji sprovode epski zločinci.

I koji svakoga dana jedan po jedan isplivavaju na površinu i lako ćete ih prepoznati.

U tu svrhu su protiv advokata podignute 2 disciplinske, bar jedna krivična, Advokatska komora Čačka preti oduzimanjem licence.

Nakon toga slede mediji.

ZAKLJUČAK: CEO SISTEM JE AKTIVIRAN NA JEDNU HEROJ MAJKU ANĐELA, NJENA TRI SINA ANĐELA, ADVOKATA MILANA BOSIKU KOJI GURA PO CENU ŽIVOTA KAO BULDOŽER KAO I IZUZETNU PRAVNU ZASTUPNICU MILICU MARAŠ.

SRBIJO STIDI SE !!!

"ONA DRUŠTVA KOJA NE BRINU O SVOJOJ DECI OSUĐENA SU NA PROPAST"

Namera je da se MAJKA Ana Mihaljica, advokat Milan Bosika, pravni zastupnik gospođa Milica Maraš finansijski totalno iscrpe i unište!

Sve ode napisano je gorka, tužna i zastrašujuća ISTINA

Botovi, zli i loši ljudi sada navalite jer imate razloga da se bojite.
    https://twitter.com/GlobalMediaPlus/status/1770682112095498364
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 22, 2024 10:48 am

https://pescanik.net/sistem-koji-ne-zakazuje/

_____

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Mar 22, 2024 12:24 pm

https://n1info.rs/biznis/prodat-hotel-jugoslavija-po-pocetnoj-ceni/

Hotel Jugoslavija prodat je danas na licitaciji po početnoj ceni od 3.176.997.271 dinara, što je nešto više od 27 miliona evra. Kupac je MV Investment, u vlasništvu Milenijum tima.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 22, 2024 12:36 pm

Lepo.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 22, 2024 12:37 pm

Zvezda, Srbija, nikad (Hotel) Jugoslavija.

_____

паће

Post by паће Fri Mar 22, 2024 12:41 pm

А и тај хотел се никад није одредио на коју Југославију мисли - 1.0, 2.0, 2.1, 2.2...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 22, 2024 12:52 pm

Suština tj srž ove vlasti
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Mar 22, 2024 3:10 pm

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Mar 22, 2024 3:19 pm

e blago deci

_____
    ????
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Mar 22, 2024 3:42 pm

Celo saopštenje CSR-a:

Spoiler:
    https://nova.rs/vesti/hronika/centar-za-socijalni-rad-vraca-decu-ani-mihaljici-slucaj-majke-iz-novog-sada-dobio-je-epilog/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2024-03-22-Sluaj-majke-iz-

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:24 am