dizel levica - zivot & smrt upasanih dzempera
Sve ste rekli, tako da...to je to
_____
alt-lib
Pero Defformero je keva za sve njih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
pero defformero je super, ali biske voli narodnjake upravo kroz jedan vrlo specifican filter alternativca svojih godina - sa primesom gilti plezra i ironijskim odmakom u startu. njegova ljubav prema narodnjacima nikad ne moze biti ful ozbiljna, no uvek mora biti makar malo sala, da bi se na taj nacin mogla pomalo izviniti tim nekim pravim vrednostima (u ovom slucaju pravim vrednostima mjetala).
a u scena prikazana dokumentarcu pokusava malo preterano raskrstiti sa tim bracketsima, ironijama, polusalama i izvinjenjima spram ljubavi prema narodnjacima i pokusava proklamovati nemedijatizovanu ljubav prema narodnjacima, 1 unrepentant ljubav lisenu svih tih kulturoloskih slojeva. ali sa niskom razlicitih rezultata, kao sto lepo rece disident.
a u scena prikazana dokumentarcu pokusava malo preterano raskrstiti sa tim bracketsima, ironijama, polusalama i izvinjenjima spram ljubavi prema narodnjacima i pokusava proklamovati nemedijatizovanu ljubav prema narodnjacima, 1 unrepentant ljubav lisenu svih tih kulturoloskih slojeva. ali sa niskom razlicitih rezultata, kao sto lepo rece disident.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
PD su zapravo u tradiciji oca termina turbo-folk - Ramba Amadeusa. Jeste, ima tu u startu ironicnog odmaka, ali poenta je da na kraju uzivas u onome od cega si se distancirao, i onda ironija vise nije bitna. Come for the parody, stay for the music.
Inace, da pa Rambo je vec izvodio tu reaproprijaciju folka pre 30 godina.
Inace, da pa Rambo je vec izvodio tu reaproprijaciju folka pre 30 godina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
dosta se to razavangardisalo za ovih 5 godina
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
uh, ima i jadnije od ovih sto sempluju audio kasete dragane mirkovic
https://www.youtube.com/user/KiteIJajaProd/videos
ovo mi je nesto dnevnjak i jaserstajn go music ili nije ni to, prosto ne znam sta je
https://www.youtube.com/user/KiteIJajaProd/videos
ovo mi je nesto dnevnjak i jaserstajn go music ili nije ni to, prosto ne znam sta je
nisi fer diktotare, ovo je jedna sasvim druga kategorija jadnosti.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
gastozz zapevao, ns hiphop dizelasi mits mimi mercedes, ne umem ovo da svrstvam jbg, pomoc!
edit: nisu ni dizelasi, ne znam ni kako se zove to sad kad su milenijalsi seljobani
edit: nisu ni dizelasi, ne znam ni kako se zove to sad kad su milenijalsi seljobani
tehnicki, kaze se post-ironicni hipsteri
dosli zbog hipsteraja, ostali zbog sabanije
dosli zbog hipsteraja, ostali zbog sabanije
_____
- Guest
bas su losi, idem da se oporavim gledanjem gostovanja goce i ivane iz tapira kod biljane lukic u studiju
goca i ivana su došle tek u tap 011 inkarnaciji. u tapirima je valjda bila treća sestra pataković.diktotar wrote:bas su losi, idem da se oporavim gledanjem gostovanja goce i ivane iz tapira kod biljane lukic u studiju
malo više poštovanja za autore jednog od prvih opozicionih muzičkih uradaka.
- Guest
da da, kasnije stigo gane pecikoza izbosne pa ih pretvorio u tap, u pravu si izvinjajem se
uzgred, ovo ima solidan potencijal za neprijatnost.
RA wrote:Turbo folk - reinkarnacije i metamorfoze, iskreno!
петак 20. октобар од 20:00 до 23:59
Galerija Kolektiv, Karađorđeva 53
Pozivamo vas na Prepad! - serijal netipičnih tribina koje vode u odličan večernji provod svuda po gradu.
Ovog petka, 20. oktobra od 20h pričamo, raspravljamo, debatujemo o dominantnom zvuku današnjice, IDJTV fenomenu, lajfstajlu, Turbotronik kompilaciji....
Ispovedaju se pred vama:
Slobodan Nesovic Loka (Mascom)
Marija Ratkovic (VICE Srbija)
Ognjen Lopušina (Before After)
Miloš Dašić (Tegla.rs)
DOMAĆIN: Mjehur Na Mreži
Prijatelji tribine KAŠ pivo obezbedili su nam pivo za dž za ovo veče.
Vidimo se u petak!
- Guest
lavli
srpski vajs bi umesto sve jadnosti mogao da istrazi gde je nas pravi vajs danas
srpski vajs bi umesto sve jadnosti mogao da istrazi gde je nas pravi vajs danas
Sama ideja "da se ne izgubi veza sa narodom" je implicitni dokaz da sebe ne vidis kao isti, tj "narod", jer, ko jos moze da "izgubi vezu" sa samim sobom? I onda se postavlja pitanje - sta dodjavola radis?
_____
alt-lib
- Guest
Sta je poenta zaista, bolje da te ekipice dovedu onog paunovica il tako nekog da kenja o hisker diju ili vec nesto sl
ili neko veče nadahnutog čitanja skočine proze. može da se zove skočanjen.
_____
diktotar wrote:Sta je poenta zaista, bolje da te ekipice dovedu onog paunovica il tako nekog da kenja o hisker diju ili vec nesto sl
Veljka? Nije on u Minesoti, nego u Chikagu. Mada mozda bi mogao nesto...
_____
alt-lib
1088 wrote:ili neko veče nadahnutog čitanja skočine proze. može da se zove skočanjen.
Kako je ovo dobro! Ne mogu da prestanem da se smejem!
_____
- Guest
To ima smisao a ovo priblizavanje narodu je prejadno
- Guest
Sve sam iščitao i pogledao na ovu temu i ne mogu celom tom pokretu pronaći nijedan iskupljujući kvalitet. Gomila privilegovanih klinaca koji iz hira glume sirotinju i to je cela priča.
Ma pusti njih, citaj Skocu!
_____
Тешко је примицати се кад се онолико одмицало. Заборави се пут, залута се.
Да су неки шмекери, уместо да привлаче свој чамац к лађи, могли би да крену да превлаче лађу на своју страну.
Да су неки шмекери, уместо да привлаче свој чамац к лађи, могли би да крену да превлаче лађу на своју страну.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...