Vučićeva Srbija
- Post n°276
Re: Vučićeva Srbija
zašto Informer baca sumnju na slučaj koji je većini nebitan jer je ovaj Petrušić svakako bio nepoznat lik
- Post n°277
Летећи Полип wrote:boomer crook wrote:ne ja sam uvrteo u glavu sada da ti lazes i da je ovo tipicno levicarsko spletkarenje.
zapravo dizel levicarsko da budem precizan.
znaci, ko sto rekoh pricaj sta hoces ali kada zelis da zacinis sa malo nekog RL proseravanje pazi da to ne bude upuceno nekome ko nece to shvatiti kurcoboljno.
Aman kakvo spletkarenje, čoveče. Ja nemam interese u tom vašem svetu. Nit se laktam za fondove, nit sam ideološki u toj priči, nit vučem pikove sa filozofskog. Za mene su ti tvoji poznanici apstrakcije, sličice na ekranu. Javne ličnosti, kao i sve druge.
A što se tiče dizel levice, nisi li ti ovde imao prepirku sa Fernouxom u vezi nekog tipa iz učitelja neznalice, i onda pobijao njegove tračeve sa pozicija nekoga ko privatno poznaje te ljude. A onda kad ti se ja javim da mi baciš fon Noe Treister, ti se ljutiš zato što te diram RL. Pa puši mi kurac, onda ćuti o tome.
lose se peres. mislim to apropo kurca.
- Post n°278
Sutra je @NedeljnikVreme bombetina! pic.twitter.com/P2c7D6wrgB
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) March 24, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°279
ovo vreme radi za vucica?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°280
Ne bih to ocekivao, ne znam sta pise u intervjuu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°281
pa ni ja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°282
Talason wrote:
nego ti mi je bilo truba i na pepe, te znaju se ljudi, te igraju fudbal, te idu na uranke, te svi jedu kod onog što kuva itd itd, ko neki pederi, sačuvaj me bože
a što se jebu, to nikom ništa?
ccc
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°283
Tekst je dostava što ne znači da nije istina, ali nije za Vreme nego za Krik ili Tabloid.
Ubeđen sam da ga Žare ne bi pustio jer ovo nikako nije novinarstvo.
Ubeđen sam da ga Žare ne bi pustio jer ovo nikako nije novinarstvo.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°284
Smetali su im venci koje je neko, PAZI SAD, pre njih stavio da oda poštu stradalima. Bruka i sramota. pic.twitter.com/fVB8YyFVyB
— Jovana Ćirković (@rilivadivuk) March 24, 2021
- Post n°285
Mozda su postavili neki bez veze, tipa roditelji, rodjaci
- Post n°286
Bivši inspektor unutrašnje kontrole ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP) Nebojša Trbović izjavio je da je bivša državna sekretarka tog ministarstva Dijana Hrkalović "moć vukla od ministra Nebojše Stefanovića".
- Post n°287
Ma to je iz ovog krš intervjua Vremenu.
Možda sam ja oldskul, vreme me pregazilo, ali meni je to užas.
Kao neki lik za koga niko nikad nije čuo mi otkriva nešto.
Puno imena ljudi i njihovih funkcija, ali nula novinarstva.
Ništa provereno, bez komentara pomenutih.
Potpisao se Vukašin Obradović, ali meni to liči na dostavu.
Zato sam ovde pomenuo Krik koji je imao takve primere.
Izašlo je nešto na Nova portalu, za one koji ne kupuju Vreme, ali, po meni, lišo bez ponta.
Izašlo je nešto na Nova portalu, za one koji ne kupuju Vreme, ali, po meni, lišo bez ponta.
_____
- Post n°288
Pukovnik je pisao da je nju postavio Alek da kontroliše slinu.
- Post n°289
meni je zanimljiivo bilo sto ex policajac kaze da je siguran da su vucica u srebrenici napali navijaci iz srbije (iz bg-a (nije rekao ciji ) i novog pazara)
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°290
Notxor wrote:Ma to je iz ovog krš intervjua Vremenu.
Procitao sam intervju (u Vremenu, ne na Novoj). U pravu si.
A u pravu je i boomer, ovo lici ne samo na dostavu, nego na dostavu "druge strane". Lajt motiv intervjua je "Vucic nije znao".
_____
- Post n°292
intrevju je zanimljiv iz dva razloga:
1. pokazuje dinamiku funkcionisanja sluzbe. npr. ja bih sada pomislio da trbovic zapravo nikada nije napustio BIA vec je samo ukrticen u MUP-u.
2. sece veze ka vucicu. znaju da ne ide prica koja prolazi u rezimskim tabloidima o vucicu koga su izdali ali se dobro cuva do samog kraja da ga upetlja u kriminalne aktivnosti.
1. pokazuje dinamiku funkcionisanja sluzbe. npr. ja bih sada pomislio da trbovic zapravo nikada nije napustio BIA vec je samo ukrticen u MUP-u.
2. sece veze ka vucicu. znaju da ne ide prica koja prolazi u rezimskim tabloidima o vucicu koga su izdali ali se dobro cuva do samog kraja da ga upetlja u kriminalne aktivnosti.
_____
- Post n°293
takodje ovo lici na bebino maslo
_____
- Post n°294
— ana (@ana58098362) March 28, 2021
- Post n°295
Ljudi se smeju Kosovarima zato sto su davali imena ulicama po Klintonu
Kako prenose pojedini pančevački mediji Skupština Grada Pančeva odlučiće da se deo ulice u Severnoj privrednoj zoni nazove po Maksu Broseu (1884-1968) osnivaču nemačke kompanije „Brose“ koja u Pančevu gradi fabriku delova za automobile.
— Stranka slobode i pravde Pančevo (@SSPPancevo) March 31, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°296
u PG imamo ulicu po nekom Arapinu šeik Zaid, pored je sagradio neku modernu zgradu
- Post n°297
Nije ovo prvi slucaj, dobijale su se ulice i po drugim mestima.
Maks Brose je u to vreme već bio istaknuti član Nacističke partije (učlanio se 1933. godine) sa počasnom titulom "Wehrwirtschaftsführer" (WeWiFü), koja se dodeljivala čelnim ljudima pojedinih kompanija koje su aktivno učestvovale u podršci Nemačkoj nacističkoj ratnoj mašineriji.
Stranka slobode i pravde Pančevo
@SSPPancevo
·
52m
Bio je član Nacističke partije do 1945, dakle do kraja rata. Postoje podaci da je njegova kompanija koristila ratne zarobljenike kao besplatnu radnu snagu, pa i da je on sam delovao kao "produžena ruka Gestapoa".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°299
Hoffman arbitrarily decreed ‘Du Strick, Du Kugel’, as he sentenced them, ‘You take the bullet, you hang’.
...
After the war the incident was investigated by the German state attorneys in Munich and Darmstadt and in September 1973 Hoffmann was found not guilty of a crime because ‘from documents and witnesses we came to the conclusion that the people killed on 22 April 1941 in Pancevo were partisans.
https://kevinbrownhistorian.wordpress.com/2020/02/27/du-strick-du-kugel-you-take-the-bullet-you-hang-pancevo-1941/
Da li su naprednjaci kao besni psi i kako se leče?
...
After the war the incident was investigated by the German state attorneys in Munich and Darmstadt and in September 1973 Hoffmann was found not guilty of a crime because ‘from documents and witnesses we came to the conclusion that the people killed on 22 April 1941 in Pancevo were partisans.
https://kevinbrownhistorian.wordpress.com/2020/02/27/du-strick-du-kugel-you-take-the-bullet-you-hang-pancevo-1941/
Da li su naprednjaci kao besni psi i kako se leče?
_____
- Post n°300
Izgleda je u Beču uhapšen, sa 4 kg narkotika, Zoran Milojević zvani Zelja (prvi s desna), koga Aleksandar Vučić (prvi s leva) takođe ne poznaje. pic.twitter.com/jP4Kb8uOXm
— Slaviša Lekić (@micin_taja) April 2, 2021
_____
★
Uprava napolje!