Vučićeva Srbija
- Post n°626
Re: Vučićeva Srbija
Nisi ti "zli srbin genocidan", nego si prosto postao SNSovac
- Post n°627
Moj drug radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje, on ne ide kuci i place, i ne gleda gadosti celog zivota, ali od njegove plate, njegova zena i beba jedu svaki dan. On je glasao za SNS, ne zato sto je zeleo.
Moj drug je cuvar u zatvoru, od njegove plate zivi on i njegova sestra, osoba sa invaliditetom, kojoj on placa faks. Oni su oboje glasalil za SNS.
Moj drug je gradjevinac, njegova firma ima ugovore sa gradom, od njegove plate zive on i zena, koja studira. Oni su glasali za SNS.
Porodicna prijateljica, radi kao cistatica u vrticu, ona ima pet godina do penzije, ona je glasala za SNS.
Porodicni prijatelj je konduktet, on je glasao za SNS, da mu sin dobije posao da radi kao racunovodja u opstini.
Moja drugarica je novinarka, radi pres klipinge z naprednjackog gradonacelnika Zrenjanina, on joj slao kurac u inboks, ona je glasal za SNS, jer jojo cale imao slog i mora da jedu.
Zasto koje picke materine izadji na takve izbore?
et ficfiric
Moj drug je cuvar u zatvoru, od njegove plate zivi on i njegova sestra, osoba sa invaliditetom, kojoj on placa faks. Oni su oboje glasalil za SNS.
Moj drug je gradjevinac, njegova firma ima ugovore sa gradom, od njegove plate zive on i zena, koja studira. Oni su glasali za SNS.
Porodicna prijateljica, radi kao cistatica u vrticu, ona ima pet godina do penzije, ona je glasala za SNS.
Porodicni prijatelj je konduktet, on je glasao za SNS, da mu sin dobije posao da radi kao racunovodja u opstini.
Moja drugarica je novinarka, radi pres klipinge z naprednjackog gradonacelnika Zrenjanina, on joj slao kurac u inboks, ona je glasal za SNS, jer jojo cale imao slog i mora da jedu.
et ficfiric
_____
????
- Post n°628
Janko Suvar wrote:Moj drug radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje, on ne ide kuci i place, i ne gleda gadosti celog zivota, ali od njegove plate, njegova zena i beba jedu svaki dan. On je glasao za SNS, ne zato sto je zeleo.
Pa ne znam, pitaj njih
- Post n°629
E akosi to zakljucio iz ovog mog pisanja, onda jebo pisanje.Mór Thököly wrote:Nisi ti "zli srbin genocidan", nego si prosto postao SNSovac
_____
????
- Post n°630
Naravno da sam to zakljucio, ti mislis da pricas sa idiotima?
- Post n°631
Ne mislim, da mislim ne bih pricao.
_____
????
- Post n°632
Ne moze se nista, jadni mali ljudi, sta ce, moraju, bolje Vucic nego njih xy... jedino sto dopustam je da ti u stvari nemas pojma sta radis. Mada, nisam siguran.
- Post n°633
Ovo sto sam nabrojao, a sto je bilo sa "et ficfiric" je bilo u odbranu bojkota, a ne glasanja za SNS.
U odbranu stava da vlast prosto nije legitmna.
A ne moze se nista. To je istina ne moze se nista. Ne znam sta hoces da lazem? Da kazem sutra ce na izborima pobediti koalicija Zelenovic-Kesic- Obucina, imace 90 posto glasova, i gledacemo kako odvode Vucica i Brnabic u lisicima.
nece, nece to biti, ne moze se nista,ne moze se pobediti sa ovakvom opozicijom. Opozicija je kriva za to.
U odbranu stava da vlast prosto nije legitmna.
A ne moze se nista. To je istina ne moze se nista. Ne znam sta hoces da lazem? Da kazem sutra ce na izborima pobediti koalicija Zelenovic-Kesic- Obucina, imace 90 posto glasova, i gledacemo kako odvode Vucica i Brnabic u lisicima.
nece, nece to biti, ne moze se nista,ne moze se pobediti sa ovakvom opozicijom. Opozicija je kriva za to.
_____
????
- Post n°634
Ja kazem da se protiv SNS-a treba boriti - na ulici ili na "izborima".
Znam dobro koliko malo ljudi ima priliku da slobodno glasa. Eno, radikali imaju uslove kakve opozicija ne moze ni da sanja - imaju prepoznatljivost, cvrsto jezgro, organizaciju, dobar tretman u medijima, itd. Pored svega toga SVM je u Vranju osvojio duplo vise glasova od radikala a do toga su dosli tako sto je jedna grupa gradjana zabrljala kad je kupovala glasove. Radikali su glasove pecali iz bazena gde glasaci slobodno biraju a SVM-u je slucajno u mrezu upala lovina iz bazena kupljenih glasova. Nije tesko pogoditi koji je bazen veci.
Ali najgore sto moze da uradi opozicija je ovo sto je uradila na zadnjim izborima - nista. I to samo zato da se ne bi slucajno pojavila neka konkurencija.
Inace, ova banda nece otici na miran nacin. Ili ce je narod srusiti na ulici ili ce poceti medjusobno da se ubijaju.
Znam dobro koliko malo ljudi ima priliku da slobodno glasa. Eno, radikali imaju uslove kakve opozicija ne moze ni da sanja - imaju prepoznatljivost, cvrsto jezgro, organizaciju, dobar tretman u medijima, itd. Pored svega toga SVM je u Vranju osvojio duplo vise glasova od radikala a do toga su dosli tako sto je jedna grupa gradjana zabrljala kad je kupovala glasove. Radikali su glasove pecali iz bazena gde glasaci slobodno biraju a SVM-u je slucajno u mrezu upala lovina iz bazena kupljenih glasova. Nije tesko pogoditi koji je bazen veci.
Ali najgore sto moze da uradi opozicija je ovo sto je uradila na zadnjim izborima - nista. I to samo zato da se ne bi slucajno pojavila neka konkurencija.
Inace, ova banda nece otici na miran nacin. Ili ce je narod srusiti na ulici ili ce poceti medjusobno da se ubijaju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°635
Janko Suvar wrote:Moj drug radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje, on ne ide kuci i place, i ne gleda gadosti celog zivota, ali od njegove plate, njegova zena i beba jedu svaki dan. On je glasao za SNS, ne zato sto je zeleo.
et ficfiric
Jank, znaš šta. Ti danas imaš ihaha posla, pa da ne moraš da budeš u SNS.
- Post n°636
Postoje dve velike ograde tu, bilo sta vezano za drzavne firme,upravu i administraciju je delimično zatvoreno za nečlanove u smislu da dobiješ posao(ne racunam zaposlene od ranije) i takodje bilo koji veci biznis zahteva ako ne članstvo,onda saradnju. SNS je tu u zadnje dve godine spustio lestvicu do malih preduzeća.Летећи Полип wrote:Janko Suvar wrote:Moj drug radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje, on ne ide kuci i place, i ne gleda gadosti celog zivota, ali od njegove plate, njegova zena i beba jedu svaki dan. On je glasao za SNS, ne zato sto je zeleo.
et ficfiric
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°637
I da se podsetimo kako je izgledao "dan posle bojkota". Toliko se nagadjalo kako ce izgledati
Vucic je izlomio bar tri kvake posle ovoga
Dve rafting posade @StrankaNarodna uspešno savladale kanjon Tare!
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) June 28, 2020
Svima koji do sada nisu imali prilike da dožive ovu lepotu, iskreno to preporučujem!! pic.twitter.com/YsjDvXuQt2
Vucic je izlomio bar tri kvake posle ovoga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°638
Зашто излазити на такве изборе? Па да се прекине тако нешто, што би рекао Луди Радуле - партијско паразитско запошљавање и делукс социјална помоћ.Janko Suvar wrote:Moj drug radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje, on ne ide kuci i place, i ne gleda gadosti celog zivota, ali od njegove plate, njegova zena i beba jedu svaki dan. On je glasao za SNS, ne zato sto je zeleo.
et ficfiric
Не можемо се вечито извлачити на куповање избора са две чрвене или килограмом брашна.
Ако је заиста дотле дошло, онда је легитимно и да опозиција то ради, тј. дели зејтин и брашно. Боље ће проћи.
СНС има дословно милионе гласача, за њих гласају и леви и десни, и богати и сиромашни, и конзервативни и прогресивни. Скупили су гласове хиљаду доктора наука. Свакако нису држали Томи Мони пиштољ на слепоочници и терали га да ботује за њих на твитеру као последњи крлоид.
Наравно да не мораш и ниси морао за време жутих. Сада је сваки државни посао партијски плен, до последњег портира.Летећи Полип wrote:Janko Suvar wrote:Moj drug radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje, on ne ide kuci i place, i ne gleda gadosti celog zivota, ali od njegove plate, njegova zena i beba jedu svaki dan. On je glasao za SNS, ne zato sto je zeleo.
et ficfiric
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°639
Pa dobro. Nije država jedini poslodavac.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°640
Tajna SNS vlasti je u tamnoj materiji - to su ljudi koji pretezu na njihovu stranu. Ne sirotinja koja se kupuje za dzak brasna i PPP ugovore da statira na mitinzima i lepi plakate, nego ljudi koji rade u marketing agencijama, advokatskim firmama, itd za ozbiljnu lovu, pod uslovim da ne talasaju i da guraju u pravom smeru kad zatreba.
Sloj kojem je namenjena ova reklama:
Ne trazimo od vas da lepite plakate, ali nemojte da zaboravite ko vam sredjuje ugovore.
Sloj kojem je namenjena ova reklama:
Ne trazimo od vas da lepite plakate, ali nemojte da zaboravite ko vam sredjuje ugovore.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°641
nije, ali čak i od sitnih poslodavaca dosta njih traži da radnik glasa onako kako mu se kaže, znam bukvalno za slučajeve u piljarama da je to radnicima traženo pošto gazda računa da će tako bolje da se utali sa vlašću i da će ga manje dirati inspekcija itdЛетећи Полип wrote:Pa dobro. Nije država jedini poslodavac.
- Post n°642
Samo da kazem, ja mislim da smo ovde naisli na jedno sustinsko neslaganje oko toga, zasto je rezim ovakav, odnosno koja je njegova baza.
to je zanimljivo, ja bih to nastavio i nastavicu, samo sam potpuno premoren od ovog pisanja, pa ne mogu vise da srocim ni polovicnu misao.
tako da ono nisam ignorisao nikog i nista strasno nije receno ni protiv koga, nego eto, nisam ni zakurac.
to je zanimljivo, ja bih to nastavio i nastavicu, samo sam potpuno premoren od ovog pisanja, pa ne mogu vise da srocim ni polovicnu misao.
tako da ono nisam ignorisao nikog i nista strasno nije receno ni protiv koga, nego eto, nisam ni zakurac.
_____
????
- Post n°643
Obraćanje Sime Spasića na sednici skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju pred poslanicima,ambasadorima,svim bezbedonosnim telima,medjunarodnim organizacijama… pic.twitter.com/sEaspC4LQq
— Igor Jurić (@lojzija) June 18, 2021
- Post n°644
Lepo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°645
racunajte da sam rekao, sve sto bi ocekivali da cu reci.
_____
????
- Post n°646
Da je Sima silovatelj i sve to, ali da je Marinika stoput gora?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°647
da je tvit ovog lopova uperen protiv Udruzenja kidnapovanih i nestalih a ne protiv samog silovatelja.
_____
????
- Post n°648
Pogresno gledate na stvari. Trebalo bi bar 10000 opoziciono nastrojenih da udje u SNS i da ga upropasti kao sto su svoje stranke. Kad svi udju, raspasce se kao SKJot
- Post n°649
Janko Suvar wrote:da je tvit ovog lopova uperen protiv Udruzenja kidnapovanih i nestalih a ne protiv samog silovatelja.
Bravo, vidis kako vezba cini cuda