Vučićeva Srbija
- Post n°651
Re: Vučićeva Srbija
šteta što nikad nisi živeo na kosovu nego se kurčiš po burundiju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°652
Janko Suvar wrote:Samo da kazem, ja mislim da smo ovde naisli na jedno sustinsko neslaganje oko toga, zasto je rezim ovakav, odnosno koja je njegova baza.
Čekaj, ti stvarno misliš da će neko ozbiljno da prihvati ono gore što si napisao? Masa nekih kao tužnih priča koje veze s mozgom nemaju. Brate, fino priznaš da si za Vučka, iz ma kog razloga, i ok je. Mislim da ti to ovde niko neće zameriti.
Ispašće da je Simo u pravu. Da ti je ubo lokaciju, ko u onim podmornicama, što deca igraju kad su zaludna na času.
- Post n°653
Jesam, rekao sam vec.
To sto je Vilijam rekao je naravno budalastina, ali nevezano za to - jesam, rekao sam to na forumu prvi put 2017te godine ako su tad bili predsednicki izbori.
To sto je Vilijam rekao je naravno budalastina, ali nevezano za to - jesam, rekao sam to na forumu prvi put 2017te godine ako su tad bili predsednicki izbori.
_____
????
- Post n°654
Ацо Србине!
И после злог пчелара имамо злог пчелара.
И после злог пчелара имамо злог пчелара.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°655
Ako sam dobro razumeo Vilijama ne samo zli pcelar, nego zli pcelar kome rezim nalazi klijente
_____
????
- Post n°656
Не може неко други да буде председник Удружења киднапованих и несталих, а не полуписмени силоватељ са мегафоном?Janko Suvar wrote:da je tvit ovog lopova uperen protiv Udruzenja kidnapovanih i nestalih a ne protiv samog silovatelja.
А ти рођаци несталих и киднапованих су сасвим у сагласју са Симом, њима не смета што их представља силоватељ, мисле да он најбоље представља њихове интересе?
То је најбоље што можемо.
Док Албанци руше надгробне споменике и цркве, шта ради Сима Спасић?
Да ли пише протестна писма релевантним међународним институцијама, судовима, да ли тражи, истражује, пописује и пребројава мртве и нестале? Да ли се бори за повратак прогнаних, за њихова права и имовину?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°657
Janko Suvar wrote:Jesam, rekao sam vec.
Ali zašto je budalaština? Savršeno ima smisla, i objašnjava mnogo toga u društvu, a što se ne može objasniti Miletom.
- Post n°658
https://news.yahoo.com/uk-signs-deal-serbia-counter-125743288.html?soc_src=social-sh&soc_trk=tw&tsrc=twtr
UK signs deal with Serbia to counter ‘malign influence’ of Russia
- Post n°659
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°660
plachkica wrote:https://news.yahoo.com/uk-signs-deal-serbia-counter-125743288.html?soc_src=social-sh&soc_trk=tw&tsrc=twtr
Fali nam tema Vesti kojih nema u domacim medijima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°661
Јанош Винету wrote:
Док Албанци руше надгробне споменике и цркве, шта ради Сима Спасић?
Да ли пише протестна писма релевантним међународним институцијама, судовима, да ли тражи, истражује, пописује и пребројава мртве и нестале? Да ли се бори за повратак прогнаних, за њихова права и имовину?
pa ne, ruši ih simo ili neki na njegovoj plati...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°662
disident wrote:plachkica wrote:https://news.yahoo.com/uk-signs-deal-serbia-counter-125743288.html?soc_src=social-sh&soc_trk=tw&tsrc=twtr
Fali nam tema Vesti kojih nema u domacim medijima
Decko, zaboravio si da stavis sliku, a bez slike citalac kog mrzi da klikne na link (kao npr ja) moze biti naveden na pogresan trag.
- Spoiler:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°663
Tj ne decko, nego devojcice
_____
- Post n°664
Kao nismo znali da je stefanovic americki coek
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°665
Banovali smo Belaviu
Srbija, Severna Makedonija, Crna Gora, Albanija, Španija, Lihtenštajn i Norveška pridružile su se odluci EU o zabrani letenja beloruskim avio-linijama.
- Post n°666
_____
- Post n°667
Belivukov bunker iz Humske drži funkcioner SNS, diler oružjahttps://t.co/XE4ozmEnUs
— nova.rs (@novarsonline) June 22, 2021
- Post n°668
https://youtu.be/7z4OiV0w4eg
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°669
Upravni sud poništio odluku o doktoratu Siniše Malog
Upravni sud je poništio odluku Senata Univerziteta u Beogradu kojom je ministru finansija Siniši Malom poništena diploma doktora nauka, nakon što je Odbor za profesionalnu etiku UB zaključio da je njegova doktorska disertacija plagijat, saznaje nezvanično Danas.
Prema našim izvorima, ovu informaciju saopštila je rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović na proširenom Rektorskom kolegijumu koji je u toku.
https://www.danas.rs/drustvo/upravni-sud-ponistio-odluku-o-doktoratu-sinise-malog/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°672
Izvor Danasa otkriva šta je prethodilo pogibiji starijeg vodnika prve klase Dejana Stojkovića na Pešteru.
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 29, 2021
https://t.co/MzmsCxarpd
Ono što je pripadnike vojske, prema rečima našeg sagovornika, posebno pogodilo je što pre izvođenja vežbe u prisustvu najvišeg državnog i vojnog vrha, nije održan minut ćutanja u čast poginulog starijeg vodnika prve klase Dejana Stojkovića.
- Guest
- Post n°673
bukvalno nas zabole za bilo kakve događaje na mafijaškim prezentacijama oružja za prodaju, što je ova lažna vojna vežba zapravo bila
- Guest
- Post n°674
Turul madár wrote:bukvalno nas zabole za bilo kakve događaje na mafijaškim prezentacijama oružja za prodaju, što je ova lažna vojna vežba zapravo bila
nas, me