Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°301
Re: Vučićeva Srbija
ovakve stvari objavljuju sa očekivanjem da će kao vučić da se zgadi naciji
- Post n°302
Mislis da je nevazna vest da li je koordinator SNS-a (njemu su podredjeni gradonacelnici) uhapsen ili ne?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°303
vest kao vest formalno ne bi trebala da bude nevažna, ali koga zabole u naciji ogrezloj u kriminal i muljačinu
- Guest
- Post n°304
u srbiji će sledeći vladati ko najviše tih likova pretera na svoju stranu
- Post n°306
Све што је било могуће се изређало, што се тиче криминала и корупције.
Сви могући скандали, и ништа, 0 губитка поверења у СНС.
Потпуно смо огуглали. У другим земљама то би довело до аутоматске смене.
Сви могући скандали, и ништа, 0 губитка поверења у СНС.
Потпуно смо огуглали. У другим земљама то би довело до аутоматске смене.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°307
slaviši se možda prosuo vinjak u mozak
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°308
San Saba Songbird wrote:Zelja kaže za Novu da je na Kopu...
Evo ga i na radnom mestu. Znaci, nije uhapsen. Ne moze biti na tri mesta istovremeno
Telekom: Zoran Milojević Zelja nije uhapšen
— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) April 2, 2021
"Gospodin Milojević nalazi se na svom radnom mestu", izjavila je za #AgencijaBeta Milena Vučićević iz Sektora za odnose s javnošću Telekoma.
https://t.co/JCOKMTwhFF pic.twitter.com/Z7dfbmjz6h
Btw, vidim da je tu vest pustio Molodjin pokret
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°309
niko nije ni rekao da nije na radnom mestu, kaj ne?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°310
ma ako neko i valja drogu to je sad da bi srbija mogla da kupi vakcine ispod žita
- Post n°311
— Marko Kovačević (@KovacevicMark0) April 2, 2021
- Post n°312
Auto-put Milos kao Veliki subota 03.04. 2020 , zatvoren tunel i svi morali da se okrenu u kontra smeru da bi bilo gde otisli. Jebote drzava indijanaca na vlasti pic.twitter.com/uhJnNNuXMf
— MareMare (@MareMar45175144) April 4, 2021
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°314
Turul madár wrote:upravo to i očekujem od puta za čačak
За Чачак се иде возом...
- Post n°315
A u čemu je poenta sa snimkom autoputa?
- Post n°316
kapetanm wrote:A u čemu je poenta sa snimkom autoputa?
Problem je sto snimak nije iz Engleske
- Post n°317
https://pescanik.net/mrk-pogled/Nedavna vest da je policija privela grupu pripadnika antivakserskog pokreta na saslušanje u tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, budući da je dolila ulje na vatru već inače burnog sukoba između vaksera i antivaksera – ostavila je u senci jednu drugu, izuzetno zanimljivu vest.
A ta sa stanovišta prava i pravičnosti zaista važna vest je da je Apelacioni sud u Beogradu oslobodio A.J.A. optužbe da je pretnjama izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sud je ocenio da njen tvit, koji je bio osnov optužbe, ne predstavlja pretnju, već da bi njegova sadržina „eventualno mogla da predstavlja obeležje krivičnog dela uvrede“.
To da ružan, vulgaran i uvredljiv tvit, budući da nije sadržao nijednu pretnju, nije krivično delo ugrožavanja sigurnosti, već krivično delo uvrede koje se ne goni po službenoj dužnosti, već samo po privatnoj tužbi, od samog početka je moralo biti jasno. Ali uprkos tome A.J.A. je odmah pošto je podelila taj svoj tvit privedena, a potom joj je određen pritvor koji je potrajao neverovatnih 6 meseci. A da njen branilac u toku postupka nije uspeo da pobije krajnje problematično mišljenje veštaka verovatno bi se dogodilo da zbog uvredljivog tvita bude smeštena u duševnu bolnicu, na neodređeno vreme. Ovaj i potencijalno i realno zastrašujući slučaj podsetio me je na niz ne tako šokantnih ali na sličan način zanimljivih događaja, svih iz sasvim nedavne prošlosti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°318
Vučićev aktuelni potrčko objavio knjigu o Vučićevom bivšem potrčku pic.twitter.com/czNsO2aoos
— predrag popovic (@popovic_predrag) April 5, 2021
- Post n°319
Uh, ovo mora da ga je zabolelo...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°320
Како Коракс црта било ко од њих тројице би могао бити било ко од ове двојице на слици.
- Post n°321
aktuelni potrčko svog bivšeg potrčka objavio knjigu o bivšem potrčku svog bivšeg potrčka
- Post n°322
O cemu tvituje bivsi potrcko bivseg potrcka sadasnjeg potrcka!
Last edited by Erős Pista on Mon Apr 05, 2021 10:41 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°325
"Samo neki sat nakon što sam prvi put dobio poziv, pojavljuje se ova vest. Ni do sada nisam izbegavao pozive već sam, što cela zemlja zna, prethodni put bio u bolnici", navodi Jovanović za Blic.
On tvrdi da je u poslednje vreme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije.
"Bio sam na poslovnom sastanku kada su četiri policijska automobila zaletela na moje obezbeđenje koje je iz MUP-a. Nakon što su sat vremena držalu blokirano pola Voždovca rekli su da je posredi greška. Od kada je počela da se emituje serija Porodica bilo je više provokacija. Ovo je želja da me isprovociraju i konfrontiraju s Vučićem koji nema veze s onim što se dogodilo. Mesecima traje ova agonija s tim da je sada intenzivirana", navodi Jovanović.
On tvrdi da je u poslednje vreme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije.
"Bio sam na poslovnom sastanku kada su četiri policijska automobila zaletela na moje obezbeđenje koje je iz MUP-a. Nakon što su sat vremena držalu blokirano pola Voždovca rekli su da je posredi greška. Od kada je počela da se emituje serija Porodica bilo je više provokacija. Ovo je želja da me isprovociraju i konfrontiraju s Vučićem koji nema veze s onim što se dogodilo. Mesecima traje ova agonija s tim da je sada intenzivirana", navodi Jovanović.
_____
????