Vučićeva Srbija
- Post n°101
Re: Vučićeva Srbija
Sta pogodijo? Ne mogu ono da slusam
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°102
Sotir wrote:"тачно је оно што институције званично објаве".
И ту долазимо до проблема. Званично је и Дикси објављивали нешто. Па и др Слина. Па и Вучић.
Па сад изађе Вучић каже ово двоје су кримоси.
И коме сад да верујеш?
Pa svima jer su svi krimosi i verovatno je većina onog najgoreg što jedni od drugima kažu tačna. Detalji su nebitni u širem poretku stvari.
- Post n°104
Erős Pista wrote:Sta pogodijo? Ne mogu ono da slusam
Pa to, da ce biti vanrednog stanja. Kliknuo sam da cujem na preskok, on je nagadjao da to moze biti zbog ovog pokusaja ubistva ili zbog korone.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°105
Ipak je pukovnik pukovnik,pa je najavio policijski cas Jos ranijeficfiric wrote:Erős Pista wrote:Sta pogodijo? Ne mogu ono da slusam
Pa to, da ce biti vanrednog stanja. Kliknuo sam da cujem na preskok, on je nagadjao da to moze biti zbog ovog pokusaja ubistva ili zbog korone.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°106
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 1, 2021
- Post n°107
bilo bi vrh da proglase ratno stanje zbog reketiranja i ratova klanova u sns
ja uzivam. ono kao zanima me samo ko ce izaci kao pobednik a ko kao gubitnik. tj. bukvalno me zanima scenario i nista vise
znam da ce biti neka teska tresina ali opet
ja uzivam. ono kao zanima me samo ko ce izaci kao pobednik a ko kao gubitnik. tj. bukvalno me zanima scenario i nista vise
znam da ce biti neka teska tresina ali opet
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Korisnik
- Post n°108
Katarina Šušić sa završenim Megatrendom ima mesečna primanja 300000 dinara kao direktorka Skijališta i članica UO Komercijalne banke. Brat Jovica Pantić je vozač Slavice Đukić-Dejanović i odbornik SPS u Zemunu. pic.twitter.com/9YlXvp8oOu
— Simona (@Simona64071571) March 2, 2021
- Post n°109
Novosti wrote:UHAPŠENE TIJANA AJFON I MIMI ORO: Privedene u SBPOK zbog povezanosti sa klanom Velje Nevolje
JEDNA od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je i privedena u SBPOK.
Takođe, osim Tijane Ajfon, uhapšena je i starleta Milica živanović, poznatija kao Mimi Oro.
Tijana je uhapšena zbog povezanosti sa klanom Velja Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno sa Veljom Nevoljom.
Uskoro opširnije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°111
Sada je sve mnogo jasnije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°112
Slusao vucicevica na Pinku danas,pola sata je verglao "Kokeza nije hteo na poligraf ljudi moji, pa su mu nudili da ode na poligraf sa samo par pitanja,jeli učestvovao u pripremi ubistva vucica i on zamislite nije hteo eeej" a sarapa uzdise i viče pa jel moguće.
I tako pola sata
I tako pola sata
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°114
Ko? DJV? Bem ti, zar se moze toliko nisko pasti pa stajati mirno pred 1 Kokezom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°116
Voleo bih da dodje do picvajza samo da bih video kako dopisnici iz Srbije pokusavaju da sklope vest koja bi trebala zvucati ozbiljno, kad budu redjali slike Kokeze, Mimi Oro, Sline...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°119
Kokeza puca na Vucica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
kapetanm wrote:Pa vec sad izveštavaju
Nisam primetio a i ovo sad je na terenu ogovaranja. Cekam vesti o ratu klanova i njihove slike kao komandanata
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°121
kapetanm wrote:Dakle stigli su do glave hobotnice
tačnije, do glavića
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°122
Na fotografiji se vidi kako Hrkalovićeva i Stepanović plešu u pripitom stanju, a na pomenutom događaju ne samo da je bio prisutan i Kokeza već je sedeo za istim stolom sa njima. Za istim stolom sedeli su i Nebojša Stefanović, tadašnji ministar policije, i Dejan Kovačević, načelnik UKP-a. Na istoj proslavi bio je i Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan, Miloš Vazura!
[size=11]Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo
Slaviša Kokeza je prema našim saznanjima u policiji pomenuo predsednika Višeg suda, Aleksandra Stepanovića čak devet puta, a predsednik Višeg suda juče se oglasio paničnim saopštenjem, u kome je pokušao da se sakrije iza institucije koja mu je poverena da je vodi.
Sve ovo aktuelizuje i nagađanja da je u prisluškivanje, praćenje, a zatim i pripremu likvidacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića umešan i strani faktor pošto je Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.
Srbija kao podloga trač partije
- Post n°123
Pa cekaj, jel nam nije onolko Vucic objasnjavao kako nema veze ko se s kim slikao.
_____
- Post n°124
A i u cemu se ove slike razlikuju od slika bilo koje sns zurke?
Skandla! esenesovac plesao sa esenesovkom dok su za stolom sedela tri esenesovca! (FOTO)
Skandla! esenesovac plesao sa esenesovkom dok su za stolom sedela tri esenesovca! (FOTO)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°125
Sto jes jes
Ccc kako je Toma lako "prelomio u mozgu" 2017. i uzo sinekuru za samo par dana, a Nebojša stoji kano klisurina, nit reaguje, nit ga se dotiče cela hajka.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) March 2, 2021
_____
Pristalica krvne osvete