Vučićeva Srbija
- Post n°52
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°53
ja cu iskreno biti sokiran, i to ne krijem, ako za 1 do 4 dana uhapsi sina danila. to bi se uklopilo u onu Williamovu teoriju i tako bi postao sam svoj sin.
a slini nece oprostiti onaj upad u skupstinu na protestima prosle godine. po mojim info policija odista sve ceslja videcemo sta ce biti
a slini nece oprostiti onaj upad u skupstinu na protestima prosle godine. po mojim info policija odista sve ceslja videcemo sta ce biti
_____
ova zemlja to je to
- Post n°54
[size=38]Na pitanje o Nebojši Stefanoviću, koji je povezivan sa ovom istragom, Vučić je rekao:[/size]
[size=38]- Ne samo da ga se nisam odrekao nego imam apsolutno poverenje u njegovo znanje, kompetentnost i njegov rad i to znaju svi u ovoj zemlji - rekao je Vučić.[/size]
[size=38]Sad ga je sjebo. Ovo da bi bili vise sokirani u cetvrtak a on zaprepascen[/size]
[size=38]- Ne samo da ga se nisam odrekao nego imam apsolutno poverenje u njegovo znanje, kompetentnost i njegov rad i to znaju svi u ovoj zemlji - rekao je Vučić.[/size]
[size=38]Sad ga je sjebo. Ovo da bi bili vise sokirani u cetvrtak a on zaprepascen[/size]
- Post n°55
Ovo je potpuna besmislica. O tome koliko ce Jasenovac i danak u krvi biti zastupljeni u programu, odlucuje Ministarstvo prosvete, a ne izdavaci udzbenika, strani ili domaci. Naravno, igra za publiku kojoj ovo zvuci ubedljivo
Уџбенике српског, историје и географије писаће држава Србија
(Фото Небојша Марјановић)
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће почетком недеље поднети иницијативу да само држава може да прави уџбенике српског језика, историје и географије.
„Српску историју и географију писаће само држава Србија”; подвукао је он на ТВ Прва.
Вучић је казао да зна да ће због те иницијативе бити напада од тајкуна и појединих амбасадора, који ће тврдити да нарушава слободу тржишта. Њима је поручио да могу да се жале УН, ЕУ, и било коме другом, али да то неће променити одлуку.
Вучић је указао да не може више бити да се учи о Јасеновцу десет минута на једном часу, преноси Танјуг.
Министар просвете Ружић подржао иницијативу
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је данас да подржава иницијативу по којој би припрему и штампу уџбеника за наставне предмете од значаја за очување националне историје и идентитета преузела држава.
„Као и председник Вучић сматрам да је важно да садржаји уџбеника за предмете који су важни за наш национални идентитет морају да буду пажљиво бирани и доступни младим генерацијама”, навео је Ружић у писаној изјави.
Министарство просвете саопштило је да је спремно да преузме активности у смеру отварања дијалога и реализацији ове иницијативе.
Вучић је јутрос критиковао уџбенике историје страних издавача, наводећи да се у њима о Концентрационом логору у Јасеновцу „учи десет минута, на једном школском часу” и да они „на своју руку тумаче шта је био турски 'данак у крви'“.„Ако ме буде послушала влада, онда ће тако да буде”, казао је Вучић за телевизију Прва, преноси Бета.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°56
Naravno da je budalastina u pitanju ali nisam siguran da li se radi samo o zamajavanju za jedan vikend ili je to opravdanje za hitnu promenu zakona (koju je pominjao Suvakov), gde bi mozda udzbenici sa Kavcicevog sajta postali neupotrebljivi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°57
Da, palo mi je i to na pamet. Sto rece ona klinka s oni zubici - why not both?
_____
- Post n°58
https://tracker_ug.contentexchange.me/out/ArFZJFuEaX3g7yvmw?pv=17442d47-a8ef-49d6-ad30-4734fabc4979
- Post n°59
Ode i Koki
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=28&nav_category=16&nav_id=1819031
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=28&nav_category=16&nav_id=1819031
- Post n°60
U familiji i oko njega svi sa kriminalcima, a on pošten.
Svaka čast Aleksandru Vučiću!
Svaka čast Aleksandru Vučiću!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°62
Sve su ovo za sad samo upozorenja i pritisci i sasvim je moguce da ce na tome i ostati.
_____
- Guest
- Post n°63
Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje.
Čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika srbije Aleksandra Vučića.
Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.
Čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika srbije Aleksandra Vučića.
Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.
- Post n°64
Sada je sve jasno. Cim je odbio poligraf znaci da je teo dubije predsednika.
_____
- Post n°65
Kurir wrote:Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°66
Nije zvao Djilasa da mu kaze da sakrije glave?
_____
- Post n°67
Posavetovace ga Stepanovic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°69
Kad večeras? Opet je na TV-u?
_____
- Post n°70
Biće jako zanimljivo šta će o ovome večeras, nakon dočeka još 100.000 ruskih vakcina, reći predsednik Srbije Aleksandar Vučić .
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°71
Ali "iako je već dokazano da je to velika laž"
_____
- Post n°74
Ali, Kokeza zavrsio na svim naslovnicama ukljucujuci i Slinin Objektiv.
A nekad isao na tekme sa Slinom, Andjusom, Alekom, Danilom...
A nekad isao na tekme sa Slinom, Andjusom, Alekom, Danilom...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°75
U Shit Tvitu Vulin, neki iz Srpske liste i faking Bratislav Dikic.
Pominje se Slina Vulin nece eksplicitno da ga optuzi, ali je jasan signal gledaocima da je "kriv".
Pominje se Slina Vulin nece eksplicitno da ga optuzi, ali je jasan signal gledaocima da je "kriv".
_____