Vučićeva Srbija
- Post n°76
Re: Vučićeva Srbija
ali kokeza imao nadimak FEDERER
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°77
Roditelji mladića koji su nestali tokom kriminalnih obračuna u prethodne dve godine apeluju na predsednika Aleksandra Vučića da ne objavljuje fotografije i snimke monstruoznih ubistava do kojih je policija došla u istrazi grupe Veljka Belivuka, a čije je objavljivanje juče najavio. „Mi kao roditelji imamo pravo da prvi saznamo šta se desilo i da ožalimo na neki normalan način, ne da nam se ovo servira kao horor serija“, kaže za KRIK Sanja Mihajlović čiji je sin nestao 2019. godine. „Meni je jako teško, da tako nešto urade nama roditeljima, da bi on sebi poene skupljao“, kaže Aleksandra Halabrin, čiji je sin nestao, a zatim je njegovo telo pronađeno 2020. godine.
- Post n°78
Erős Pista wrote:Da, palo mi je i to na pamet. Sto rece ona klinka s oni zubici - why not both?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°79
Daï Djakman Faré wrote:ali kokeza imao nadimak FEDERER
Federer jer je drugi reket. Vučić je Novak.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°80
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Da, palo mi je i to na pamet. Sto rece ona klinka s oni zubici - why not both?
Pobedili kroz Vucica. A inace, udzbenike pisu izdavacke kuce...
- Post n°81
Ma van pameti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°82
И уџбенике страних издавача пишу наши људи. Зависно од предмета, углавном се прилагођавају страни уџбеници, где су ту већ постојеће илустрације ис сл.
Али је процес такав да наши људи раде на њима, одобрава министарство, професори и школе их сами бирају.
Уџбеници домаћег Завода имају слабију прођу, јер су лошији. Неке од њих нико неће да узме.
А проблем код уџбеника је што су прескупи. За млађе разреде су ту углавном наставни свеске које се попуњавају, па не могу да се користе половне.
А и код старијих разреда се често мењају, па не могу да се нађу половни.
Ко је пратио уџбенике могао је да примети колики је то постао бизнис по одлуци да се код нас отвори тржиште уџбеника. Ем што је постало скупље да се купе уџбеници, ем што је био огроман скок броја препродаваца уџбеника. У августу су тезге могле да се примете свуда по граду.
Али је процес такав да наши људи раде на њима, одобрава министарство, професори и школе их сами бирају.
Уџбеници домаћег Завода имају слабију прођу, јер су лошији. Неке од њих нико неће да узме.
А проблем код уџбеника је што су прескупи. За млађе разреде су ту углавном наставни свеске које се попуњавају, па не могу да се користе половне.
А и код старијих разреда се често мењају, па не могу да се нађу половни.
Ко је пратио уџбенике могао је да примети колики је то постао бизнис по одлуци да се код нас отвори тржиште уџбеника. Ем што је постало скупље да се купе уџбеници, ем што је био огроман скок броја препродаваца уџбеника. У августу су тезге могле да се примете свуда по граду.
- Post n°83
Pogledao sam - klettov udzbenik za IV gimnazije pisala je Mira Radojevic. E ako je ona napisala udzbenik koji ugrozava "srpski identitet"... na naslovnoj strani udzbenika je fotografija zbega tokom Oluje. Znaci dete to vidi svaki svakcijati put kad uzme knjigu u ruke. Tako da je sve ovo 1 totalna sumanutost.
- Post n°84
Требало је да буде клање у Јасеновцу, Олуја је исувише ситно.
- Post n°85
Ово је одлично.Notxor wrote:Daï Djakman Faré wrote:ali kokeza imao nadimak FEDERER
Federer jer je drugi reket. Vučić je Novak.
Увек ме насмеје тај криминални хумор - нпр Милан Наранчић - Лимун.
- Guest
- Post n°86
Бивша државна секретарка у Министарству унутрашњих послова саслушана је у просторијама Службе за борбу против организованог криминала, преносе медији.
Београдски медији преносе да је Дијана Хркаловић саслушана због наводне повезаности са недавно ухапшеним Вељком Беливуком и Дарком Елезом.
- Post n°87
Sve ovo je za sada ništa. Saslušanja, informativni razgovori, naslovne strane... to je u naprednjačkoj Srbiji izbriše za dva dana, novom medijskom salvom drugačijeg sadržaja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°88
Sto se tice publike, sta je sve do sada progutala, progutace bilo kakav zaokret ali nisam siguran da ekipa tek tako moze da nastavi da sljaka kao da se nista nije desilo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°89
ova prica sa veljom nevoljom i obezbedjivanjem restorana i klubova je klasicno reketiranje
mislim ko nije gledao filmove talijanske ili serije mafijaske ili pak ne zna sta tacno znaci zavet cutanja, neka se informise
srbija je mafijaska drzava
mislim ko nije gledao filmove talijanske ili serije mafijaske ili pak ne zna sta tacno znaci zavet cutanja, neka se informise
srbija je mafijaska drzava
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°91
Nek se spremi onaj sudija sto je Kokiju savetovao da odbije poligraf.
"Voli da se druzi sa strancima" rece Alek.
U roku od 6 meseci vidim nepravedne i ničim izazvane sankcije
"Voli da se druzi sa strancima" rece Alek.
U roku od 6 meseci vidim nepravedne i ničim izazvane sankcije
- Post n°92
pa to smo oduvek znali
samo ni sanjali nismo da se sitnim, prljavim ulicnim poslovima bavi ministar policije licno
samo ni sanjali nismo da se sitnim, prljavim ulicnim poslovima bavi ministar policije licno
Last edited by Mr.Pink on Mon Mar 01, 2021 4:01 pm; edited 1 time in total
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°93
"U društvu gde je mnogo spinovanja, morate da pratite kako se institucije o nekim temama izjašnjavaju. Ne možete da iskačete iz toga jer RTS kad o nečemu izveštava stav je društva da je to provereno i tačno. RTS ne može da se zaleće. Tačno je ono što institucije zvanično objave".
— Marija Vučić (@marijavuchic) March 1, 2021
_____
- Post n°94
"тачно је оно што институције званично објаве".
И ту долазимо до проблема. Званично је и Дикси објављивали нешто. Па и др Слина. Па и Вучић.
Па сад изађе Вучић каже ово двоје су кримоси.
И коме сад да верујеш?
И ту долазимо до проблема. Званично је и Дикси објављивали нешто. Па и др Слина. Па и Вучић.
И коме сад да верујеш?
- Post n°95
Mr.Pink wrote:pa to smo oduvek znali
To da, optuzivali smo Andreja za to
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°96
Sotir wrote:"тачно је оно што институције званично објаве".
И коме сад да верујеш?
Marija Vucic citira urednika rts-a iz vremena afere o krusiku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°97
Inace, Georgijev je na N1 podsetio na onu kupovinu hotela Sumadija, gde je Slinin Papic bio kupac a koji su razlupali navijaci pre toga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°98
ficfiric wrote:Sotir wrote:"тачно је оно што институције званично објаве".
И коме сад да верујеш?
Marija Vucic citira urednika rts-a iz vremena afere o krusiku
I to posprdno citira, valjda je jasno.
_____
- Post n°99
zakasnio. ima djuke u drugom ptf
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°100
Bem ti, jos ce ovaj trecesrbijas pogoditi
Vučić uvodi vanredno stanje? || Miroslav Parović
Feb 28, 2021
https://www.youtube.com/watch?v=2x1dycjSjU8