Vučićeva Srbija
- Post n°127
Re: Vučićeva Srbija
Mora biti da ima i on nekog keca u rukavu. Onaj ko drzi beogradski SNS odbor taj je drugi čovek države u stvari plus mislim da u ovom fajtu ima izgled manje loseg (stabilnijeg) partnera nekim ambasadama.
- Post n°128
Dostavili su nam nove papire za Jovanjicu.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) March 2, 2021
Sve više časnih ljudi iz policije uviđa da se sa ovom bandom više ne može živeti. Hvala im - nećemo zaboraviti ko je pomogao da se hobotnica razotkrije!
Sutra u podne nova KZŠ @MiikiAleksic, gledajte uživo na kanalima @StrankaNarodna! pic.twitter.com/oOKfOUg3rq
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°129
Da se ovo desava van medija i da Brkic dodje kod Tese i kaze "Kokeza i Mimi Oro nameravaju da ubiju Vucica i od Srbije naprave svoju privatnu drzavu" mislim da bi i Tesa prasnuo u smeh. Jebem ti sta sve guta publika u Srbiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°130
ficfiric wrote:Da se ovo desava van medija i da Brkic dodje kod Tese i kaze "Kokeza i Mimi Oro nameravaju da ubiju Vucica i od Srbije naprave svoju privatnu drzavu" mislim da bi i Tesa prasnuo u smeh. Jebem ti sta sve guta publika u Srbiji
kako mozemo da znamo da publika zaista guta sve ovo?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°132
Zar je moguce da su se visoki funkcioneri SNS obogacivali preko noci (dobro, preko dana nisu sigurno...)
- Post n°133
Suzi: "Oprosti, ja samo da pogledam kako izgleda i skloniću se" pic.twitter.com/1T2KIafBeV
— Igor Čobanović (@DaZivimSan) March 2, 2021
- Post n°134
ficfiric wrote:Da se ovo desava van medija i da Brkic dodje kod Tese i kaze "Kokeza i Mimi Oro nameravaju da ubiju Vucica i od Srbije naprave svoju privatnu drzavu" mislim da bi i Tesa prasnuo u smeh. Jebem ti sta sve guta publika u Srbiji
Ali Slinin profil gore levo
Kao - ne znamo ko je, ali kibi mu okvir od naocara...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°136
Pa toliko se druzi s Jeremicem da je poceo da lici na njega!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°137
Ali "jesu li na redu politicari?". Pa najbolje uzmi ministra vojnog i stavi ga na poligraf i pitaj: jesi planirao ubistvo predsednika drzave?
Rasulo
Rasulo
- Post n°138
Kad budemo čuli kod Sarape prvi put toeto
- Post n°140
_____
- Post n°141
Nema ona onakve cvike
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°144
Uhapsen glavni covek Vosine uprave
KONTROVERZNI ČELNIK FUDBALSKOG KLUBA KABEL
POGLEDAJTE PRVU SLIKU HAPŠENJA SNAJPERA: Ovako je Slobodan Milutinović pao na Jahorini FOTO
Slobodan Milutinović, poznatiji kao Snajper, iz Novog Sada, uhapšen je na Jahorini.
Posećamo, Milutinović, kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, dobro je poznat policiji, ima debeo dosije i zabranu dolaska na stadion. Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu "Karađorđe" kad FK Vojvodina igra utakmice. Snajper (kako je poznat u podzemlju) predstavlja zato pravi fenomen - fudbalskog radnika proteranog sa fudbalskih terena.
Kako je Milutinović, uopšte, sa ulice ušao u profesionalni sport? Snajperov uspon zapravo je blisko vezan za period vladavine Bate Kankana, Radomira Butorovića, pokojnog kontroverznog direktora Vojvodine kome je Milutinović bio telohranitelj. Milutinović je tada bio jedan od vođa frakcije G-3, navijača Voše.
Davio fudbalera
Njegovo divljanje po sportskim borilištima dolazi pod lupu javnosti 2017. godine. Tada je, poslije završetka utakmice Ružomberok - Vojvodina u Slovačkoj, koju je domaćin dobio sa 2:0, fudbaler Nikola Trujić medijima ispričao da ga je u svlačionici napao Slobodan Milutinović, koji je sa još desetak pristalica Vojvodine ušao u svlačionicu.
- Milutinović me je uhvatio za vrat i počeo da me vuče do klupe. On mi je rekao: "Šta ti glumiš?! Dokle mi tebe više da trpimo!". Kada je on završio, šakom u glavu me je udario njegov rođeni brat Nenad i dodao: "Videćemo se mi u Novom Sadu!" - ispričao je Trujić novinarima nakon napada.
Fudbaler je objasnio da su mu navijači rekli da "neće više da ga trpe u timu, da više neće igrati", kao i da više nije igrač Vojvodine i da će podneti tužbu protiv kluba i napadača.
(Kurir.rs/ATVBL)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°145
plachkica wrote:Suzi: "Oprosti, ja samo da pogledam kako izgleda i skloniću se" pic.twitter.com/1T2KIafBeV
— Igor Čobanović (@DaZivimSan) March 2, 2021
- Post n°146
http://www.nspm.rs/hronika/advokat-dijane-hrkalovic-nenad-tasic-dijana-je-tuzila-medije-koji-su-krsili-pretpostavku-nevinosti-ona-nije-osumnjicena-ili-optuzena-ni-za-jedno-krivicno-delo.html
_____
- Post n°147
Ček ček, šta je sad ovo pic.twitter.com/hgFGWgxzDr
— Roćko (Konj koji sedi) (@RRocic) March 3, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°148
Rani kuce da te ujede
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°149
Tako je Biksi!
Svi članovi porodice predsednika koji dovode u pitanje njegovu bezbednost moraju odgovarati!
Svi članovi porodice predsednika koji dovode u pitanje njegovu bezbednost moraju odgovarati!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°150
Izjasnjavanje ko 48
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete