Talason wrote:ja vozim moje na fakultet stalno
i vikendom
Ok, sori, u Nišu su svi onlajn koliko je meni poznato, već nedeljama.
Talason wrote:ja vozim moje na fakultet stalno
i vikendom
Sotir wrote:https://imgflip.com/i/4mp7hi
Beograd je oborio neslavan rekord, zabeležili smo skoro 5.600 pregleda u poslednja 24 sata, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
“Raste broj pregleda u celoj zemlji, kao i broj onih koji ostaju na lečenju. Brojevi će da rastu i u narednim danima, nadamo se da će mere dati rezultat za deset dana” naveo je Lončar nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica.
Zdravstveno stanje srpskog patrijarha Irineja je stabilno, saopštila je Srpska pravoslavna crkva.
"Konzilijum lekara je, posle uvida u opšte stanje i dosadašnji tok lečenja Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja, zaključio da su do sada sprovedene mere lečenja dovele do stabilizacije hronične srčane slabosti i da je u ovom trenutku zdravstveno stanje Njegove Svetosti stabilno", navodi se u saopštenju SPC.
Sotir wrote:https://imgflip.com/i/4mp7hi
Kirko Skaddeng wrote:ovo što pišu je sleng za "ne očekujemo poboljšanje".
Bas da vidim koga ce SNS da nominuje. Prerano im je da lansiraju Stefana Sarica.Kirko Skaddeng wrote:sad tek vidim da mi je post ambivalentan. mrka kapa u smislu da ćemo verovatno pratiti plague rat konklavu. ovo što pišu je sleng za "ne očekujemo poboljšanje".
koje mere? sta sam ja propustila, sta su promenili (osim zatvaranja kafica u 9pm)?rumbeando wrote:Beograd je oborio neslavan rekord, zabeležili smo skoro 5.600 pregleda u poslednja 24 sata, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
“Raste broj pregleda u celoj zemlji, kao i broj onih koji ostaju na lečenju. Brojevi će da rastu i u narednim danima, nadamo se da će mere dati rezultat za deset dana” naveo je Lončar nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica.
The German Govt's latest Corona advert - now subtitled in English. Quite good. pic.twitter.com/nbRZIm9RcN
— Axel Antoni (@antoni_UK) November 14, 2020
"Laziness could save lives... and I was the master of that"
— Axel Antoni (@antoni_UK) November 16, 2020
The third installment of the German government COVID public health adverts now with English subtitles#besondereHelden#SpecialHeroes#stayathome pic.twitter.com/V0TZwKNNhD
Kirko Skaddeng wrote:sad tek vidim da mi je post ambivalentan. mrka kapa u smislu da ćemo verovatno pratiti plague rat konklavu. ovo što pišu je sleng za "ne očekujemo poboljšanje".
ima i tojota koronaficfiric wrote:... koji bi pre toga trebalo da se pojave na eventualnoj sahrani patrijarha
edit:
Pravoslavlje, dolazi sa Yuga
Pravoslavlje, odlazi s korolu