Moderna says their vaccine is 94 percent effective and does not require the super-cool refrigeration. https://t.co/4HW0nw5bDT
— Matthew Yglesias (@mattyglesias) November 16, 2020
Virus
- Post n°276
Re: Virus
- Post n°277
BREAKING - World Health Organization (WHO) investigates a cluster of #COVID19 cases at its Geneva headquarters (Reuters).
— Disclose.tv (@disclosetv) November 16, 2020
- Post n°278
Steins, KG lekar tamo:
Ljudi ovo je haos. Ja ovo nisam nikad video, ko u horor filmu. Gledam slom sistema uživo
Šta je bilo?
Ogroman je priliv pacijenata. Ovo sam poslednji out video u Pazaru letos
- Guest
- Post n°279
bio bi red da zatvore fakultete i srednje škole
bar to, ako neće više od toga
bar to, ako neće više od toga
- Post n°280
Fakulteti su odavno presli na onlajn nastavu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°281
rumbeando wrote:Steins, KG lekar tamo:
Ljudi ovo je haos. Ja ovo nisam nikad video, ko u horor filmu. Gledam slom sistema uživo
Ogroman je priliv pacijenata. Ovo sam poslednji out video u Pazaru letos
gde ovo? zar steins nije iz neke subotice ili tako nekako.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°282
kragujevac, a ako sam dobro ispratila, bio je među ekipom lekara poslatom u novi pazar kao ispomoć.
- Post n°283
hvala!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°284
Erős Pista wrote:Fakulteti su odavno presli na onlajn nastavu.
da li me zezaš ili si ozbiljan?
- Post n°285
Ne svi i ne svugde. Evo jutros sam sreo poznanicu koja predaje na jednoj visoj skoli i rade normalno
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°287
Ja ga gledam kao sto gledam Andjusa ili sto se gledao Malnar nekada.Marius Lăcătuș wrote:Ne znam koliko je ovaj lik kredibilan ali kad nam već paranoja izlazi na uši, evo još biserja
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/258130/Profesor-Kocovic-Treci-talas-korone-do-marta-imacemo-i-cetvrti.html
Profesor Kočović: Treći talas korone do marta, imaćemo i četvrti
Treći talas korona virusa biće najduži od svih dosadašnjih, doneće najveći broj zaraženih do sada, skoro izvesno i rekordan broj preminulih, a prema poslednjim prognozama mogao bi da potraje do sredine marta, rekao je profesor Petar Kočovič.
Evo ti samo sta je juce taj sarlatan izjavio kod Sarape: Kraj procenjujem na osnovu matematickog modela koji se zove Gausova raspodela. Medjutim, meni je ta raspodela bacia kraj na 2140. godunu, pa sam ja to sklonio.
Oplakala sam.
No nebitno, bilo ko ko kalibrise i najbolji model na svetu zvanicnim podacima lupeta gluposti. Ja sam i Karapandzi pisala da se mane corava posla koji je cak radio sa dobrim modelom, a zamislite sta ludi Kocovic radi.
- Post n°288
Evo me ispred kovid ambulante u vranicu,isto haos,preko pedeset nas stoji ispred na kisiici i kasljuca. Meni jutros t skocila na 37,8 uz jako bolan kasalj
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°289
Cupkamo i krkljamo,sirotinjo i bogu si teska
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°290
vranić propo! a nekad je bilo pusto!
_____
#FreeFacu
- Post n°291
shots fired
2 #vaccines for #SARSCoV2 look promising, both based on injections of mRNA. One, from @pfizer , must be stored at -100+ degrees F because it's unstable. The other @moderna_tx product can tolerate -4 degs F. Why the 94 deg diff? Apparently, a patented Moderna liposome structure.
— Laurie Garrett (@Laurie_Garrett) November 16, 2020
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°292
Drz se disi i javi da li si pozitivan.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°293
Ja sedim s maskom u PUSTOM kalenicu na poslovnom sastanku koji nisam mogao izbeci
_____
- Post n°294
Ова ситуација где све више људи оболева у околини ме све више подсећа на филм Omega man, са Чарлзоном Хестоном.
- Post n°295
Hajde da ozdravis sto pre!disident wrote:Evo me ispred kovid ambulante u vranicu,isto haos,preko pedeset nas stoji ispred na kisiici i kasljuca. Meni jutros t skocila na 37,8 uz jako bolan kasalj
- Post n°296
Сад ми нешто паде на ум да, у случају да неко од нас баци кашику (пу, пу!), за многе не би имао ко да јави и не бисмо ни знали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°297
svi da napravimo nalog_sa_necijeg_laptopa
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°298
boomer crook wrote:Drz se disi i javi da li si pozitivan.
Hvala hvalaMargit Savović wrote:Hajde da ozdravis sto pre!disident wrote:Evo me ispred kovid ambulante u vranicu,isto haos,preko pedeset nas stoji ispred na kisiici i kasljuca. Meni jutros t skocila na 37,8 uz jako bolan kasalj
Dobio sam hemomicin,zakazan mi je pcr test i lab za cetvrtak
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°299
pa nećemo znati odma ali znaćemo kad se ne bude pojavljivao na forumu duže vrijemeпаће wrote:Сад ми нешто паде на ум да, у случају да неко од нас баци кашику (пу, пу!), за многе не би имао ко да јави и не бисмо ни знали.
kao što je slučaj npr. sa nokantrijem
- Post n°300
MNE wrote:pa nećemo znati odma ali znaćemo kad se ne bude pojavljivao na forumu duže vrijemeпаће wrote:Сад ми нешто паде на ум да, у случају да неко од нас баци кашику (пу, пу!), за многе не би имао ко да јави и не бисмо ни знали.
kao što je slučaj npr. sa nokantrijem
У његовом случају симптоми више личе на 1 заувек него на крунисање.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...