Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

boomer crook

Virus - Page 26 Empty Re: Virus

Post by boomer crook Fri Nov 20, 2020 3:29 pm

a inace ja bih sada tukao bambusovim stapom ko bengalski policajac onoga koga uvatim bez maske u zatvorenom prostoru.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 3:35 pm

ja bih tukao sve koje nađem u bilo kom prostoru
    disident

Post by disident Fri Nov 20, 2020 3:36 pm

boomer crook wrote:a inace ja bih sada tukao bambusovim stapom ko bengalski policajac onoga koga uvatim bez maske u zatvorenom prostoru.
    te pojedu mamike, antivaxeri i ostali bengalski tigrovi  Virus - Page 26 2304934895

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 3:37 pm

Margit Savović wrote:Ovo je bas bezveze sto radis. Otkad radis ovako sitnodusne stvari?

Ideš ti meni na ignore a i brišem te iz FB prijatelja, to je trebalo da uradim još onda kada si, bez ikakvog takta i elementarne svesti o problemima drugih ljudi usled zabrana putovanja, pisala o unajmljivanju privatnog aviona za Crnu Goru jer si tako u mogućnosti. Ovim se završava naše građansko poznanstvo. A kakav ću biti posle mesec dana sedenja kući koje se odvija zbog tuđe želje da ŽivI ŽivOt, to će biti za pesmu i to norvešku black metal pesmu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 3:48 pm

bez ulaženja u lične odnose, meni nije jasno šta je sitnodušno ovde
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Nov 20, 2020 3:51 pm

Za mene je ova priča završena, tako da neću davati dalje komentare. Izvini, Talasone.
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Fri Nov 20, 2020 3:52 pm

poenta je da to nisu bili protesti sa eksplicitnim anti-lockdown karakterom nego lockdown-om kakav se u praksi sprovodio.

to su bili prosto besni ljudi na ulici (iz najrazlicitijih, pa i cesto suprostavljenih razloga).

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 3:54 pm

ma ok, nije bilo iz namere da se uplićem, po ovom pitanju sam ekstremniji od gosn Kirka, pa me je zanimalo koliko sam gori

ja bih zabranio sve što podrazumeva izlazak iz prebivališta na mesec dana
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 20, 2020 3:56 pm

bemty wrote:nisam ovde pisala jer bih popizdela kad god razmisljam o tome, ali mom caletu je zapelo da se vraca iz kanade u srbiju bas sad. on i keva zive i ovde i tamo, u stvari ona vise tamo a njega vuce ovde (srbija) i to nikad nije bilo racionalno nego prosto jak nagon da se bude u beogradu. u kanadi zive dosadnim zivotom izolovanim od svega i svih - taman kako treba. i sad ga je opet spopalo, bio je valjda tamo predugo. u srbiji nema nikog ko bi mogao da mu se nadje ako bi se razboleo, ili bar nikog mladjeg od njega koji ima 70 godina. medicinski sistem kapiram da mu sigurno ne bi pomogao. vec sam pocela da preracunavam da li bih ja otisla za slucaj potrebe, iako nisam prelezala a nemam ni zdravstveno u srbiji.  

e fala kurcu otkazan je let, tj. svi letovi preko nemacke kako je planirao da ide. sad je kao nasao novi let kroz dve nedelje, ali drzim palceve da ce i taj biti otkazan. u zadnji cas, da opet ne moze da nadje nista. jbtbg.
    Imam sličnu priču.

Stariji par, 70+, dosadno im, “moraju” u Srbiju. Došli, i zaredjali po familiji. Ispostavilo se da unuka ima koronu. Sad čekaju da vide da li su se zarazili.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 3:57 pm

o vlasti, opoziciji i protestima imam loše mišljenje, o vlastima najgore, zato što je njena odgovornost najveća
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:00 pm

btw taštu i tasta svaki dan obilazimo, menjamo pelene i tako ta sranja

posle 8 meseci im nije jasno da nosimo maske zato što ih štitimo od nas

šta će vam maska, nećemo da vas zarazimo

objašnjavali smo dok nisam presekao sa hoćete i a u pičku materinu
    bemty

Post by bemty Fri Nov 20, 2020 4:03 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    bemty wrote:nisam ovde pisala jer bih popizdela kad god razmisljam o tome, ali mom caletu je zapelo da se vraca iz kanade u srbiju bas sad. on i keva zive i ovde i tamo, u stvari ona vise tamo a njega vuce ovde (srbija) i to nikad nije bilo racionalno nego prosto jak nagon da se bude u beogradu. u kanadi zive dosadnim zivotom izolovanim od svega i svih - taman kako treba. i sad ga je opet spopalo, bio je valjda tamo predugo. u srbiji nema nikog ko bi mogao da mu se nadje ako bi se razboleo, ili bar nikog mladjeg od njega koji ima 70 godina. medicinski sistem kapiram da mu sigurno ne bi pomogao. vec sam pocela da preracunavam da li bih ja otisla za slucaj potrebe, iako nisam prelezala a nemam ni zdravstveno u srbiji.  

e fala kurcu otkazan je let, tj. svi letovi preko nemacke kako je planirao da ide. sad je kao nasao novi let kroz dve nedelje, ali drzim palceve da ce i taj biti otkazan. u zadnji cas, da opet ne moze da nadje nista. jbtbg.
    Imam sličnu priču.

Stariji par, 70+, dosadno im, “moraju” u Srbiju. Došli, i zaredjali po familiji. Ispostavilo se da unuka ima koronu. Sad čekaju da vide da li su se zarazili.

divota.

meni je upravo tesko zato sto mi malo dete raste a da ga baba i deda ne vide. sve vreme se tesim da nevidjanje ovih godinu dana znaci vidjanje narednih 10 godina. a onda caletu zapne da ide u centar korone u sred tog perioda nevidjanja Virus - Page 26 3274312807

_____
    Warning: may contain irony.
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 4:04 pm

Daï Djakman Faré wrote:poenta je da to nisu bili protesti sa eksplicitnim anti-lockdown karakterom nego lockdown-om kakav se u praksi sprovodio.

to su bili prosto besni ljudi na ulici (iz najrazlicitijih, pa i cesto suprostavljenih razloga).

Ево 1 знака побољшања! На дан кад су Васа и Мау успели да се попичкају након... колико оно, десетак++ година суфурунашења, Дјакман је написао нешто са чим не само да се слажем, него сам и разумео шта пише.

Управо то, није народ попиздео због мера, него што нису важиле за СРН и што су њихове уличне банде ударне групе рекламне екипе чете активиста имале пуну слободу кретања у свако доба док су људи фасовали ћорку што су ишли да однесу тетки лек. Дакле не што су мере заведене и спровођене, него што их је власт користила за сопствену рекламу, бахаћење и иживљавање а овамо тренирала строгоћу на народу.

Известан несклад између речи и дела се увек трпео, ама су овог пута претерали, дрско и безобразно. Ти што су протестовали из безвезних разлога никад не би сами скупили кворума за протест, да није било попизделе већине.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:07 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:16 pm

паће wrote:
    Daï Djakman Faré wrote:poenta je da to nisu bili protesti sa eksplicitnim anti-lockdown karakterom nego lockdown-om kakav se u praksi sprovodio.

Ево 1 знака побољшања! На дан кад су Васа и Мау успели да се попичкају након... колико оно, десетак++ година суфурунашења, Дјакман је написао нешто са чим не само да се слажем, него сам и разумео шта пише.

Управо то, није народ попиздео због мера, него што нису важиле за СРН и што су њихове уличне банде ударне групе рекламне екипе чете активиста имале пуну слободу кретања у свако доба док су људи фасовали ћорку што су ишли да однесу тетки лек. Дакле не што су мере заведене и спровођене, него што их је власт користила за сопствену рекламу, бахаћење и иживљавање а овамо тренирала строгоћу на народу.

Известан несклад између речи и дела се увек трпео, ама су овог пута претерали, дрско и безобразно. Ти што су протестовали из безвезних разлога никад не би сами скупили кворума за протест, да није било попизделе већине.

Ipak su većina ljudi prosto idioti a ne minuciozni analitičari stvarnosti. Večina se bunila jer im je "pun kurac" pa može da se dopiše čega, manjina je možda umela da precizira smislen razlog, a i inače "borba protiv karantina", maski, zabrana itd je u startu bila tupava, ma kako je neko obrazlagao i ma šta AV od mera pravio.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Nov 20, 2020 4:19 pm

ja sam to rekao i na pravdi boga me optuzio ficfiric da sam biljana srbljanovic, al eto ja se ne ljutim , vec sam i zaboravio to i nije da ponavljam uvredjeno  Virus - Page 26 2304934895

_____
    ????
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Nov 20, 2020 4:26 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:27 pm

buffalo bill wrote:
    паће wrote:

Ipak su većina ljudi prosto idioti a ne minuciozni analitičari stvarnosti. Večina se bunila jer im je "pun kurac" pa može da se dopiše čega, manjina je možda umela da precizira smislen razlog, a i inače "borba protiv karantina", maski, zabrana itd je u startu bila tupava, ma kako je neko obrazlagao i ma šta AV od mera pravio.

+1

Posledica (svakako neželjena) je ta da ova vlast sada zazire od BILO KAKVIH mera. Da, bila je ono spontana reakcija na krajnje bahatu najavu. Ali se pretvorilo u "Ušpricaće nam migrante pomoću 5G vakcina" i pretvorilo se u ovo sad. Ja zato pitam: hoćemo li sada da branimo svoje živote, kad smo već branili slobodu da uživamo u letu?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 20, 2020 4:29 pm

bemty wrote:
    Imam sličnu priču.

divota.

meni je upravo tesko zato sto mi malo dete raste a da ga baba i deda ne vide. sve vreme se tesim da nevidjanje ovih godinu dana znaci vidjanje narednih 10 godina. a onda caletu zapne da ide u centar korone u sred tog perioda nevidjanja Virus - Page 26 3274312807

Ma izgleda da je virus dobro usao u mozak u svim segmentima drustva. Ovi o kojima pricam su, dan posto su culi da je mala bila zarazena (sa simptomima) kada su je drzali u rukama, nastavili su sa obilazenjem familije koja je taj potez prihvatila kao nesto sasvim normalno.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 4:32 pm

Свиће. итд

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:34 pm

da vidimo ko će sledeći da uhvati Amfilohijev bidermajer  Virus - Page 26 3579118792

Telo patrijarha srpskog Irineja biće izloženo sutra u Sabornom hramu Svetog arhangela Mihaila u Beogradu, a posle toga biće preneto u hram Svetog Save na Vračaru, gde će vernici imati priliku da se oproste sa poglavarom SPC.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Nov 20, 2020 4:38 pm

[size=15]Toliko.

@parun_

·
    21m

Budem li video još jednu pohvalu Australiji za borbu protiv korone, prebiću se

2

1

[/size]

Virus - Page 26 S9k72971_bigger

[size=15]Toliko.

@parun_

·
    19m

Pozatvarali ih na po cele dane kao majmune, a tamo proleće, pa bolje da crknem od kolere nego tako da se borim sa bilo čime

2

1

[/size]

Virus - Page 26 S9k72971_bigger

[size=15]Toliko.

@parun_

·
    16m

To naravno ne sprečava debilka iz gardijana da stavi fascinantan grafikon novozaraženih i lepu sliku praznog sunčanog Adelaidea kao da je vazduh radioaktivan
    [/size]

_____
    ????
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 20, 2020 4:39 pm

bemty wrote:

divota.

Ma izgleda da je virus dobro usao u mozak u svim segmentima drustva. Ovi o kojima pricam su, dan posto su culi da je mala bila zarazena (sa simptomima) kada su je drzali u rukama, nastavili su sa obilazenjem familije koja je taj potez prihvatila kao nesto sasvim normalno.

pa sad gotovo

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 20, 2020 4:42 pm

boomer crook wrote:

pa sad gotovo
    naglasak na "familija prihvatila". U smislu da pustaju potencijalno zarazene da im dolaze u kucu.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Nov 20, 2020 4:47 pm

ama niko ne reaguje na preporucene mere: ljudi sede u kaficu, kasirke nose maske ispod brade, ljudi prave slave sa 50 gostiju, i svakih pet minuta ti neka nasumicna osoba kaze da to nista nije stvarno. 

rezim ne radi nista, opozicija se raduje sto se rezim samounistava (dobice vise glasova 2022e), i ovde gde su se moja zena i cerka juce testirali jedan pored drugog stoje red za covid test i test za dijabeticare (ono kad piju glukozu izmedju vadjena krvi).

raspad svega.

_____
    ????

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus