Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

bemty

Virus - Page 25 Empty Re: Virus

Post by bemty Fri Nov 20, 2020 3:09 am

nisam ovde pisala jer bih popizdela kad god razmisljam o tome, ali mom caletu je zapelo da se vraca iz kanade u srbiju bas sad. on i keva zive i ovde i tamo, u stvari ona vise tamo a njega vuce ovde (srbija) i to nikad nije bilo racionalno nego prosto jak nagon da se bude u beogradu. u kanadi zive dosadnim zivotom izolovanim od svega i svih - taman kako treba. i sad ga je opet spopalo, bio je valjda tamo predugo. u srbiji nema nikog ko bi mogao da mu se nadje ako bi se razboleo, ili bar nikog mladjeg od njega koji ima 70 godina. medicinski sistem kapiram da mu sigurno ne bi pomogao. vec sam pocela da preracunavam da li bih ja otisla za slucaj potrebe, iako nisam prelezala a nemam ni zdravstveno u srbiji.  

e fala kurcu otkazan je let, tj. svi letovi preko nemacke kako je planirao da ide. sad je kao nasao novi let kroz dve nedelje, ali drzim palceve da ce i taj biti otkazan. u zadnji cas, da opet ne moze da nadje nista. jbtbg.

Last edited by bemty on Fri Nov 20, 2020 3:13 am; edited 2 times in total

_____
    Warning: may contain irony.
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Fri Nov 20, 2020 3:10 am

Kirko Skaddeng wrote:
    Sovranije Čonjagić wrote:Radio Beograd je u svojim vestima javio: preminuo je patrijarh Irinej. to je na svom instagram profilu objavio predsednik Aleksandar Vučić koji je okačio crno-belu sliku patrijarha i napisao itd.

Immediate goals:

- Uspostaviti komunikacionu sinergiju putem akcentiranja uloge predsednika u procesu objave smrti Njegove svetosti
    - Uskladiti i podesiti timeframe putem saradnje sa stejkholderima na terenu - VMC Karaburma kao prvi prioritet
    - Senzibilirati predstavnike medija i druge stejkholdere za nužnost ovakve sinergije
    - Jedinstvena poruka across the board kao prioritet
    bravo za ovo Virus - Page 25 903208043

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 20, 2020 3:16 am

паће wrote:Да се за г. Текелију нађе неки нормализатор да му објасни да он већ одавно сам себи плаћа порез, да то тако треба, као што треба да плаћа и држави.

Samo sebi da placam
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 20, 2020 3:24 am

Nego, sad kad je svaka porodica krizni stab, ko ste vi? Ja sam Tiodor u svojoj kuci, posto je hodnik najjuznija prostorija u stanu
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 20, 2020 3:25 am

Virus - Page 25 3579118792

Tagujte se!!!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 3:33 am

Daï Djakman Faré wrote:

bravo za ovo Virus - Page 25 903208043

Наравно, кад (звучи као да) си га сам писао.

Mór Thököly wrote:
    паће wrote:Да се за г. Текелију нађе неки нормализатор да му објасни да он већ одавно сам себи плаћа порез, да то тако треба, као што треба да плаћа и држави.

Samo sebi da placam

Дај још једног да му објасни приоритетке.
    Немој се никад питати шта држава може да учини за тебе, него колико пара можеш ти њој да даш.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 20, 2020 3:58 am

Mór Thököly wrote:Nego, sad kad je svaka porodica krizni stab, ko ste vi? Ja sam Tiodor u svojoj kuci, posto je hodnik najjuznija prostorija u stan

ja sam kon. stalno kenjam ali malo sta preduzimam.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    lalinea

Post by lalinea Fri Nov 20, 2020 4:03 am

bemty wrote:nisam ovde pisala jer bih popizdela kad god razmisljam o tome, ali mom caletu je zapelo da se vraca iz kanade u srbiju bas sad. on i keva zive i ovde i tamo, u stvari ona vise tamo a njega vuce ovde (srbija) i to nikad nije bilo racionalno nego prosto jak nagon da se bude u beogradu. u kanadi zive dosadnim zivotom izolovanim od svega i svih - taman kako treba. i sad ga je opet spopalo, bio je valjda tamo predugo. u srbiji nema nikog ko bi mogao da mu se nadje ako bi se razboleo, ili bar nikog mladjeg od njega koji ima 70 godina. medicinski sistem kapiram da mu sigurno ne bi pomogao. vec sam pocela da preracunavam da li bih ja otisla za slucaj potrebe, iako nisam prelezala a nemam ni zdravstveno u srbiji.  

e fala kurcu otkazan je let, tj. svi letovi preko nemacke kako je planirao da ide. sad je kao nasao novi let kroz dve nedelje, ali drzim palceve da ce i taj biti otkazan. u zadnji cas, da opet ne moze da nadje nista. jbtbg.
    slusam ovih dana od prijatelja dosta prituzbi na postarije roditelje kojima naprasno padaju razne sumanuto-riskantne ideje na pamet...

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 4:09 am

boomer crook wrote:
    Mór Thököly wrote:Nego, sad kad je svaka porodica krizni stab, ko ste vi? Ja sam Tiodor u svojoj kuci, posto je hodnik najjuznija prostorija u stan

ja sam kon. stalno kenjam ali malo sta preduzimam.

Купио си оно где бацаш коцкице и чекаш прави час?

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:12 am

Mór Thököly wrote:Nego, sad kad je svaka porodica krizni stab, ko ste vi? Ja sam Tiodor u svojoj kuci, posto je hodnik najjuznija prostorija u stanu

Nestorović, brate, nema sumnje. gospodža je naučni deo štaba, ja sam žovijalni lik koji održava dobre odnose sa segmentima familije zabrazdelim u negiranje korone i teorije zavere. tu i tamo im prenesem pogrešno predstavljen sadržaj nekog novog rada o koroni.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Nov 20, 2020 4:17 am

ja sam kon, ali jevrej

o meni svi sve misle ono najgore, a i ja o njima

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 4:26 am

meni više ličiš na dariju, intelektulno tj
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Nov 20, 2020 5:04 am

disident

Post by disident Fri Nov 20, 2020 5:46 am

Virus - Page 25 126105431_186955326305071_7649480749940721783_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_eui2=AeEaGQIbM9C5vFbcXbBSq4Ubb1dSm9qyzHFvV1Kb2rLMcS2vkGIQb1p6x-YnpQKu9ou3c_OsZiz02aHzPSrSYLQN&_nc_ohc=P5QblIckH6oAX_3isPs&_nc_ht=scontent.fbeg5-1

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Sotir

Post by Sotir Fri Nov 20, 2020 5:53 am

Ahaha, gde je sad Gari.
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 6:01 am

Аааа како досад нису чуле... неписмене погађа прве!

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 6:02 am

Zapelo nešto 

Konferencija za štampu Kriznog štaba koja je bila planirana za danas u 15 časova otkazana je, saznaje Blic.

Umesto konferencije Krizni štab će objaviti saopštenje, saznaje naš portal.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 6:02 am

Ovo postaje masovno ubistvo s predumišljajem.
    I Lončar je danas dao signal da se nikakve mere ne smeju donositi, "prekid kontakata je jedini lek".
    Mislim da su dali Kriznom štabu konfliktna uputstva pa su počeli da šetaju levo desno po šipci i da čupaju svoje perje, pošto ne umeju da obrade kontradiktorne komande.
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 6:05 am

Предуслов за предумишљај је мишљење, знамо већ како им то полази за... који већ орган користе за то.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 6:20 am

mene sad zanima da li će branitelji slobode od letos ponovo izaći na ulicu da brane svoje pravo na život.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Nov 20, 2020 6:23 am

Ovo je bas bezveze sto radis. Otkad radis ovako sitnodusne stvari?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 6:24 am

“telo blaženopočivšeg Patrijarha srpskog Irineja biti izloženo u Sabornom hramu Svetog arhangela Mihaila u Beogradu tokom svete Liturgije na dan slave Sabornog hrama, 21. novembra 2020. godine, a posle toga preneto u hram Svetog Save na Vračaru, gde će vernici imati priliku da se oproste sa blaženopočivšim Patrijarhom”.

what could possibly go wrong...

mislim, osim toga što ne znam kako će ga izneti pred vernike s obzirom na

Tela preminulih od korone više se neće pripremati za sahranu kako je to inače praksa, odnosno neće biti kupana i čišćena, neće se brijati ili češljati.
    Virus - Page 25 1848198029
    ♏

Post by ♏ Fri Nov 20, 2020 6:26 am

Bio je lik na sahrani i nije bio u centru pažnje, mora sad da napravi svoju sahranu, veću! Posećeniju! Saborniju! Medijski pokriveniju!

boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 20, 2020 6:28 am

...

Last edited by boomer crook on Fri Nov 20, 2020 6:45 am; edited 1 time in total
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Nov 20, 2020 6:28 am

Sovranije Čonjagić wrote:
    Tela preminulih od korone više se neće pripremati za sahranu kako je to inače praksa, odnosno neće biti kupana i čišćena, neće se brijati ili češljati.
    Virus - Page 25 1848198029

Iznece ga neobrijanog

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus