Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

ficfiric

Virus - Page 24 Empty Re: Virus

Post by ficfiric Fri Nov 20, 2020 8:10 am

I sta kazu, koliko ono ima verinka u Srbiji?

Patrijarh umire - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Patrijarh umro - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Vucic: "A gde smo ru ja! Ozivljavaj dedu!" - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Vucic razgovara sa pokojinikom, pozdracljaju se, Vucic na ivici suza, Vucic place - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Vucic: "E sad je umro" - Srbi Virus - Page 24 2304934895

_____

Uprava napolje!

kondo

Post by kondo Fri Nov 20, 2020 8:10 am

sranje, 37.2
    glavobolja koju ni kafetin nije sklonio
    bol u ledjima
    za sada nije strasno
    uzeo sam paracetamol, ne znam da li odmah da udarim po azitromicinu
    ne znam da li da javljam zeni da se vrati

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 8:12 am

ficfiric wrote:I sta kazu, koliko ono ima verinka u Srbiji?

Patrijarh umire - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Patrijarh umro - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Vucic: "A gde smo ru ja! Ozivljavaj dedu!" - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Vucic razgovara sa pokojinikom, pozdracljaju se, Vucic na ivici suza, Vucic place - Srbi Virus - Page 24 2304934895
    Vucic: "E sad je umro" - Srbi Virus - Page 24 2304934895

Zaista nije stvar u vernicima, koliko god da ih ima. Irinej je uživao plebiscitarni prezir. Poznati sam autošovinista i srbomrzac ali moram da istaknem jednu lepu osobinu ovog naroda: ne jebe tri posto svoje crkvene vođe ako se ne ponašaju saborno.
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 20, 2020 8:13 am

sacekaj. 37,2 nije temp. uradi antigen u medi grupi.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 8:14 am

Marius Lăcătuș wrote:sranje, 37.2
    glavobolja koju ni kafetin nije sklonio
    bol u ledjima
    za sada nije strasno
    uzeo sam paracetamol, ne znam da li odmah da udarim po azitromicinu
    ne znam da li da javljam zeni da se vrati

pitaj naravno nekog doktora da ti aminuje ali svi uzimaju hemomicin od najranije faze, Justin Case.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 20, 2020 8:47 am

37.2 le matin.

Uzmi lekove i gledaj Betty Blue.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    kondo

Post by kondo Fri Nov 20, 2020 8:57 am

36.2 posle paracetamola

meni je juce opet palo na standardnih 35.4

kilav sam, vodio sam zozefinu da piski u dvoriste, penjanje na 3 sprat nije i nikad nece biti opcija

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Sotir

Post by Sotir Fri Nov 20, 2020 9:47 am

Једна одокативна процена.
    Ценим да ови ретарди из кризног штаба сад процењују палцем колика је прокуженост, и да су у фазону "ма ово је мало скочило, сад ће то да стане, скоро да група која се креће има имунитет"

И онда одлажу, па као сад ће да има плафон на 1500, па на 2500, па на 5000...

Реално, у оваквим условима мора да се достигне плафон у неком тренутку, али то ће бити мало касније него што би ови слепци желели.
    Мислим да ћемо имати још око месец дана раста ако се нешто драстично не предузме.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 9:57 am

Blajhana ronfulja je pred sednicu KŠ nešto brabonjala u stilu "nema mera koje mogu da zamene našu odgovornost bla bla meket meket".
    Što se rasta tiče, mislim da smo još u primarnoj ekspanziji, da se virus tek useljava u kuće i da imamo minimum još 2 nedelje rasta čak i uz uvođenje najstrožijih mera.
    Ja sam se već navikao na jutarnju rutinu: ustanem, stavim čaj (cejlonski crni sa burbon vanilom, hvala Small Tree na odličnom blendu) i čujem loše vesti za taj dan.

Last edited by Kirko Skaddeng on Fri Nov 20, 2020 10:00 am; edited 1 time in total
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Nov 20, 2020 9:59 am

Sotir wrote:Једна одокативна процена.
    Ценим да ови ретарди из кризног штаба сад процењују палцем колика је прокуженост, и да су у фазону "ма ово је мало скочило, сад ће то да стане, скоро да група која се креће има имунитет"

И онда одлажу, па као сад ће да има плафон на 1500, па на 2500, па на 5000...

Реално, у оваквим условима мора да се достигне плафон у неком тренутку, али то ће бити мало касније него што би ови слепци желели.
    Мислим да ћемо имати још око месец дана раста ако се нешто драстично не предузме.

Siguran sam da na mere, epidemija nema nikakav uticaj

_____

Uprava napolje!

boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 20, 2020 10:00 am

ma samo ce da skrate radno vreme ponovo ili tako nesto. ovo je sada vec sumanuto.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 10:01 am

Nego kao kroz maglu se sećam da se  na forumima letos dosta pisalo o tome da nema potrebe za strogim merama, lokdaunom i sličnim stvarima, da ne treba ljude tretirati kao decu debile itd...

Pa evo sad imamo baš to. Imamo bukvalno to što je buntovniji deo javnosti tražio.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 10:16 am

Rekla je i da je svako svoj krizni štab

Svaka porodica sada treba da bude svoj krizni štab koji određuje šta je najbolje za sve njene članove, a svako svoj sopstveni kontrolor, istakla je za RTS ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

"Nema novih mera koje mogu da se donesu, a da su suštinski važne. Jedine mere jesu nošenje maski i fizičko distanciranje. Sve ostale mere koje države donose su samo u cilju povećanja uspešnosti ovih mera", objasnila je Kisić Tepavčević.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Nov 20, 2020 10:16 am

Sumnjam da je iko trazio ovo sto se sad desava - da nema bas nikakvih mera. Da rade skole, kafici, itd. Valjda postoji neka sredina izmedju ovoga i onoga kad su penzose pustali samo u cetiri ujutru

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Fri Nov 20, 2020 10:20 am

Kirko Skaddeng wrote:Blajhana ronfulja je pred sednicu KŠ nešto brabonjala u stilu "nema mera koje mogu da zamene našu odgovornost bla bla meket meket".
    Što se rasta tiče, mislim da smo još u primarnoj ekspanziji, da se virus tek useljava u kuće i da imamo minimum još 2 nedelje rasta čak i uz uvođenje najstrožijih mera.
    Ja sam se već navikao na jutarnju rutinu: ustanem, stavim čaj (cejlonski crni sa burbon vanilom, hvala Small Tree na odličnom blendu) i čujem loše vesti za taj dan.
    Doktorka Darija Kisić kaže da smo svedoci kako koronavirus iz minuta u minut širom sveta uzima nove žrtve i ne bira pol, uzrast ni zanimanje, a uzima i najbolje među nama.

"Krajnje je vreme da se svi uozbiljimo i shvatimo svoju ulogu maksimalno odgovorno. Stalno su pitanja koje će mere da donosi država, ali suština je da shvatimo da čitav svet ne može da uspe ukoliko svako ne preuzme svoju ulogu", naglašava Kisićeva.
    Ističe da svaka porodica sada treba da bude svoj krizni štab koji određuje šta je najbolje za sve njene članove, a svako svoj sopstveni kontrolor.
    "Nema novih mera koje mogu da se donesu, a da su suštinski važne. Jedine mere jesu nošenje maski i fizičko distanciranje. Sve ostale mere koje države donose su samo u cilju povećanja uspešnosti ovih mera", objašnjava Kisić.
    Naglašava da nijedna mera sama po sebi ne može da reši problem sa koronavirusom, ali da će Krizni štab danas razgovarati o merama o kojima se stalno priča.
    "Da li je to neko ograničenje rada mesta gde se inače okupljaju ljudi, da li su to rigoroznije kontrole - sve se uvek svede na jedno te isto. Da se svako do nas pridržava mera, nijedna dodatna ne bi nam bila potrebna", ističe Kisić.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 10:24 am

you're on your own država Virus - Page 24 3579118792

btw, jedna od jačih teorija, od naizgled nesumanute osobe sa doktoratom u med. naukama: puštaju da raste broj zaraženih da bismo postali pogodni za testiranje ruske ili kineske (jbg sad, ko nam je tu veći daddy ovih dana) vakcine opštom prinudnom vakcinacijom.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Nov 20, 2020 10:31 am

kakav masakr covid motornom testerom u SPC

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    lalinea

Post by lalinea Fri Nov 20, 2020 10:32 am

buffalo bill wrote:Rekla je i da je svako svoj krizni štab

Svaka porodica sada treba da bude svoj krizni štab koji određuje šta je najbolje za sve njene članove, a svako svoj sopstveni kontrolor, istakla je za RTS ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

"Nema novih mera koje mogu da se donesu, a da su suštinski važne. Jedine mere jesu nošenje maski i fizičko distanciranje. Sve ostale mere koje države donose su samo u cilju povećanja uspešnosti ovih mera", objasnila je Kisić Tepavčević.
    ajde... i svajcarski zvanicnici su pre neku nedelju imali izjave tipa "cak i da sad uvedemo najstrozije mere, ne mozemo spreciti da za par nedelja imamo 12k zarazenih dnevno", ali su opet uveli mere: zatvorili klubove, strogo ogranicili rad restorana, smanjili dozvoljen broj za okupljanja, uveli jos strozija pravila za nosenje maski, i naravno, sproveli sve to. I gle cuda, brojke su pocele da padaju.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 10:51 am

Kirko Skaddeng wrote:
    pitaj naravno nekog doktora da ti aminuje ali svi uzimaju hemomicin od najranije faze, Justin Case.

После Џастина Кејса, мој други најбољи другар је неки Јапанац, Ицокеи.

ficfiric wrote:
    Siguran sam da na mere, epidemija nema nikakav uticaj

И обратно.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Nov 20, 2020 10:52 am

Kirko Skaddeng wrote:Nego kao kroz maglu se sećam da se  na forumima letos dosta pisalo o tome da nema potrebe za strogim merama, lokdaunom i sličnim stvarima, da ne treba ljude tretirati kao decu debile itd...

Pa evo sad imamo baš to. Imamo bukvalno to što je buntovniji deo javnosti tražio.

Utisak mi je se kod vas dešava slično onome što se desilo u BiH, samo što kasni malo jače od mjesec dana za nama. 1500+ novozaraženih i 30+ umrlih dnevno kod nas je krenulo još krajem septembra. Buntovniji dio javnosti (otprilike 85% ljudi) je jednostavno odjebao bilo kakve mjere, od kraja avgusta do polovine oktobra sve se bilo normalizovalo. Posebno se pogoršalo nakon početka nastave u školama, više i ne znam u kojim kantonima nastava traje a u kojima je prekinuta, kvalitetan raspad.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 10:54 am

haha ista fora kao onda kad nisu doneli nikakve mere. juče su pričali o jačim merama, danas je Kisićka donela aber da se mora čuvati ekonomija i verovatno će predložiti vanredno ozoniranje autobusa na linijama 65 i 23.

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se medijima nakon održane sednice Kriznog štaba i rekla da sada neće biti izjava.

- Medicinski deo Kriznog štaba je ostao da veća još. Konačna odluka će biti saopštena u 15 časova - poručila je premijerka.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Nov 20, 2020 10:58 am

SVETI SINOD DESETKOVAN A ONI?

NISTA IM NIJE SVETO

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 20, 2020 11:26 am

Tela preminulih od korone više se neće pripremati za sahranu kako je to inače praksa, odnosno neće biti kupana i čišćena, neće se brijati ili češljati.

Ova odluka doneta je na osnovu člana 65. Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, objavljenom u "Službenom glasniku RS".

"Ministar zdravlja donosi pravilnik o izmeni Pravilnika o uslovima i načinu postupanja sa posmrtnim ostacima umrlog lica. U članu 3. stav 2. menja se i glasi: Higijenska obrada se ne obavlja kod lica umrlog od sledećih zaraznih bolesti: antraksa, kuge, kolere, velikih boginja, virusnih hemoragičnih groznica (izuzev hemoragične groznice sa bubrežnim sindromom), teškog akutnog respiratornog sindroma – SARS-a i druge nepoznate zarazne bolesti", navodi se u saopštenju.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 20, 2020 11:27 am

Ako je svako svoj krizni stab jel bi mogao onda i sam sebi da placam porez?

Ološ.
    паће

Post by паће Fri Nov 20, 2020 11:41 am

Да се за г. Текелију нађе неки нормализатор да му објасни да он већ одавно сам себи плаћа порез, да то тако треба, као што треба да плаћа и држави.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 4:50 am