I ja se pridruzujem zahvalnicama za okaceni deo.boomer crook wrote:ovo kod strbca je cisto zlato.
Diskretni šarm diplomatije
Mada sam ocekivao ludje razloge,maoisticke veze i naci verziju ekspedicije na Tibet
I ja se pridruzujem zahvalnicama za okaceni deo.boomer crook wrote:ovo kod strbca je cisto zlato.
skriknuo samfikret hadžiabdić wrote:Dosta dobro piše Štrbac. Fala na ovome
Posjeta proročice Vave predsedniku Gabona
Najbolje kad kaže nešto kao, za nju je barem bilo razloga.Daï Djakman Faré wrote:skriknuo samfikret hadžiabdić wrote:Dosta dobro piše Štrbac. Fala na ovome
Posjeta proročice Vave predsedniku Gabona
Kirko Skaddeng wrote:ovaj Ramgopal Narajanan iz teksta je prodavao lekove sa Slobom i Mirom, gradio propali IT park u Inđiji sa Ješićem, pravio Bolivud u Srbiji...Voli čovek ove prostore.
Idejni tvorac Mini Šengena, vizionar pic.twitter.com/w1PqYS3hdH
— Jovan (@jovan984) February 26, 2021
Dreamer
9 months ago (edited)
Boraveći u paklu Kosmeta kao mladić i vojnik od 20 god proklete 1999 god u reonu karaule Gorožup na Albanskoj granici posle smene na položaju odlazimo u pozadinu na odmor čitav vod izvidjača i graničara kada smo se spakovali u vreće za spavanje ja i moj klasić Gile započinjemo neku priču pred iole neki san ja u nekim ličnim dubokim mislima gledam u plafon kuće u kojoj smo smešteni i razmišljam i brinem o porodici i da li ću imati priliku da ih opet vidim ili ću ostaviti svoju dušu na granici moj drug Gile me pogleda onako zabrinutog i klonulog i upali tranzistor na kom u tom trenutku kreće ova pesma sa radia Djakovica gde nas dvojica počinjemo da pevamo tiho da bi on jednog trenutka rekao meni-''ne brini brate moj izguraćemo mi sve ovo neko nas ipak gleda''- pa se onda nadovezao na sve to pevajući -''samo želim da znam da li ćeš ostati sam ili želiš mene da budem kraj tebe'' taj trenutak zapamtio sam za ceo život kao foto pamćenje,dva dana posle odlazimo ponovo na granicu na borbenu liniju on je bio poslat na jedan kraj linije ja na totalno drugi prošlo je tu već 4 dana i bio je petak u toku noći izmedju tog petka i subote Nato je izvršio napad i poklopio naše položaje 12 vojnika je nastradalo,28 ranjeno jedan pravi pakao nas ostale Gospod je sačuvao kreće čišćenje terena nastradalih i ranjenih i jednog momenta ugledao sam četiri vojnika kako na nosilima nose mog najboljeg druga i brata Gileta, nisam znao tih trenutaka kako da se ponašam i plakao sam i bio sam besan i zbunjen ali mog druga više nije bilo Gospod je uzeo sebi ono najbolje a meni ostavio doživotnu tugu i sećanje na taj dan.Danas imam 41 god i zreo sam čovek imam porodicu suprugu i dve ćerke za koje bi dao i tri života ali nemam,imam setno i tužno sećanje na mog druga i tu noć kada smo zajedno pevali ovu pesmu u celom onom zlu i s'kojom je on mene pogodio u tom trenutku u svaku komoru srca i podigao me psihički ova pesma je za mene danas himna i sećanje na mog herojskog nastradalog druga Gileta,brate moj voljeni neka ti je večna nebeska slava i spokoj najmirniji si u mom srcu ....(Kuda god da krenem gde god da svratim uvek se tebi mislima vratim PAŠTRIK 24.5.1999 god)
OVO JE JAVA, NIJE SAN:
— Milan Mića Jovanović (@MilanMJovanovic) April 2, 2021
Upravo sam angažovao advokata.Pokušaću da zaštitim svoja izdavačka prava na pesmu SAMO U SNU(Fanky G) objavljenu 1994. god.Ona je i sinoć emitovana u TV seriji PORODICA al se od 29.3 uz nju potpisuje City Records čiji je osnivač i vlasnik @zeljkomitrovic
Nakon Draže Mihailovića, u Bileći grade spomenik Momiru Bulatoviću