Okačio Fića već na odgovarajući topik.
Vučićeva Srbija
- Post n°726
Re: Vučićeva Srbija
Okačio Fića već na odgovarajući topik.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°728
to je danas objavio?
ozbiljna novina
ozbiljna novina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°729
i ja zaista ne vidim nista smesno u toj aproprijaciji
pazite, u italiji dan danas postoje ulice koje nose to ime
u srbiji ce barjak jugoslovenski poneti jebena majmun
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°731
KinderLad wrote:Ukrajinsko Min spolj. poslova
b92"Ukrajina posetu delegacije Krima doživljava kao neprijateljski čin, kojim se krše odredbe Rezolucije 68 'Teritorijalni integritet Ukrajine' i kvalifikuje kao pokušaj Ruske Federacije da legitimiše ilegalnu okupaciju Autonomne Republike Krim", navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.
Danas su Ukrajinci isitim povodom reagovali na granici sa Rumunijom i olešili od batina kamiondžije iz Srbije.
P.S. Jel sabrao neko Milu bilans mandata?
- Guest
- Post n°733
Dostojanstveno smo prešli preko tog, danas već izvesno očekivanog raspleta.
Njemu je poništen doktorat na Odboru na etiku, ovo je samo završni štambilj.
Njemu je poništen doktorat na Odboru na etiku, ovo je samo završni štambilj.
- Guest
- Post n°734
neka, mani ti to, uvek valja sacekati pravosnaznost ovde. nisam znao da je upravni sud zaduzen za zalbe u ovakvim situacijama, ali kontam da nije toliki debil da se zali.
- Post n°735
Mr.Pink wrote:i ja zaista ne vidim nista smesno u toj aproprijaciji
Rozi pa bila je Jugoslovenska levica.
- Guest
- Post n°737
Štrajk je polomljen na sasvim očekivan način - dogovorom sa ad hok predstavnicima poštanskih radnika, koji su, bez konsultacije sa kolegama, pristali na manje povećanje plate. Nema sindikalizma bez politike i bez horizontalne solidarnosti.
Last edited by Papa Lazarou on Fri Dec 13, 2019 10:54 am; edited 1 time in total
- Post n°738
nemam pojma, ja I dalje vidjam radnike ispred posta
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°739
Pa ne slažu se svi sa dogovorom. Neki su počeli da rade, neki ne: pošta u mom kraju je počela da vrši dostavu paketa. Ali štrajku je polomljena kičma, sad se svađaju jedni sa drugima.
- Post n°740
da da
i na rts odma vest ide "nezvanicno rts saznaje"
klasicno sns muljanje. no dobro, sve i da pukne sada I da ih opet zajebu, sledeci put ce se bolje organizovati
i na rts odma vest ide "nezvanicno rts saznaje"
klasicno sns muljanje. no dobro, sve i da pukne sada I da ih opet zajebu, sledeci put ce se bolje organizovati
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°741
ali kako je jasna dinamika njihove grupe na fejsbuku....tipovi koji su pisali stvari kao što su
"Idemo složno do kraja...zna mene cela pošta 11060 da nisam normalan, da idem pedalom do poda, nije se rodio taj ko će MENE obuzdati jednom kada krenem...500 evrića u džepu na kraju meseca, to je naš cilj i ne idemo ni milimetar ispod toga, a Mira direktorka može da mi se vrti samo na ovom mom palamaru"
sada pišu:
"A vi što nemate ni profilne slike i ne znamo ni ko ste ni iz koje ste radne jedinice sada huškate ljude da nastavljaju...a jasno je da je ovo najbolje što se moglo dobiti, idemo korak po korak, naši momci su sve uradili na pregovorima što su mogli ali ne može za noć sve..."
"Idemo složno do kraja...zna mene cela pošta 11060 da nisam normalan, da idem pedalom do poda, nije se rodio taj ko će MENE obuzdati jednom kada krenem...500 evrića u džepu na kraju meseca, to je naš cilj i ne idemo ni milimetar ispod toga, a Mira direktorka može da mi se vrti samo na ovom mom palamaru"
sada pišu:
"A vi što nemate ni profilne slike i ne znamo ni ko ste ni iz koje ste radne jedinice sada huškate ljude da nastavljaju...a jasno je da je ovo najbolje što se moglo dobiti, idemo korak po korak, naši momci su sve uradili na pregovorima što su mogli ali ne može za noć sve..."
- Post n°742
Papa Lazarou wrote:
zna mene cela pošta 11060 da nisam normalan, da idem pedalom do poda, nije se rodio taj ko će MENE obuzdati jednom kada krenem...
Jooooj, koliko sam samo puta čuo ovo preseravanje...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°743
Papa Lazarou wrote: dogovorom sa ad hok predstavnicima poštanskih radnika, koji su, bez konsultacije sa kolegama, pristali na manje povećanje plate. Nema sindikalizma bez politike i bez horizontalne solidarnosti.
zapravo nema rezultata ad hok reakcijom i organizovanjem vec ustrojenim stabilnim sindikalizmom. mislim da to ovde vise nikad nece biti uspostavljeno, osim ako ne bude interes nekih hofa i sirana u buducnosti. pojavi se inicijativa gradjana, organizuje se strajk i sl, vlast odmah ponudi satro pregovore i dogovore, vrse ih kako si naveo predstavnici koji imaju upitan i jako sporan legitimitet.
- Guest
- Post n°744
Odlična je ova blokada RTS, nikog ni nema u zgradi u Takovskoj, sve je premešteno u Košutnjak.
- Post n°745
Pa to. Mi se kao njima nešto deremo, a gore dve sijalice u celoj zgradi.
_____
~~~~~
- Post n°746
Zaista ne mogu više da idem. Osećam se kao budala. Svaki put sve više.
_____
~~~~~
- Post n°747
O, pa to je super, siguran sam da ih to premeštanje žulja.