Vučićeva Srbija
- Post n°701
Re: Vučićeva Srbija
koliko im još godina daješ?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°702
Nezahvalno je. Ali polovina je prosla.
- Post n°703
To znaci da sad ide ona gora polovina
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°704
Ma...imaju oni nekolika ogranicenja koje Milosevic npr nije imao. Tipa kurs dinara. Ne znam, u svakom slucaju mozda, eventualno "imaju u sebi" jos jedan pun mandat i to je maks.
- Post n°705
pitanje je šta mi (ne računajući disidenta/polipa/otoh) "imamo u sebi" posle svega
_____
- Post n°706
Jezuitski astronom se od ovih Šarčevića garantovano već godinama uredno prevrće u svom udobnom milanskom grobu iznad podzemne garaže Borromeo...
Kako funkcioniše to sa imenovanjem pravnih lica, da li je i čiji posao da kaže brate ne meže da nazoveš firmu za prodaju stajskog đubriva po Svetozaru Markoviću?
Kako funkcioniše to sa imenovanjem pravnih lica, da li je i čiji posao da kaže brate ne meže da nazoveš firmu za prodaju stajskog đubriva po Svetozaru Markoviću?
- Post n°707
na pola mandata je sloba potpisao dejton
ovi za 8 godina su potpisali kurac
tako da su gotovi
ovi za 8 godina su potpisali kurac
tako da su gotovi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°708
Па зар није г. Миљацка потписао нешто у Бриселу?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°709
Bas ovijeh dana prodojoh pokraj migranata, naocito isksutvo, i moram vam reci da sam se osecao kao Guliver sa mojom dinarskom visinom.
Jedino je steta sto medju njima nema nekih arapkinja i persijanki, mislim da bi varnica odmah skocila.
Ovako, mali brkati arapi mi nisu omiljeni tipovi.
Jedino je steta sto medju njima nema nekih arapkinja i persijanki, mislim da bi varnica odmah skocila.
Ovako, mali brkati arapi mi nisu omiljeni tipovi.
- Post n°710
Zuper wrote:naočito iskutvo
mislim da je ovo poso za paća
_____
- Post n°712
Zupere, odjebi brate, troluješ topik.
Elem
Elem
http://rs.n1info.com/Vesti/a551694/Sudjenje-za-paljenje-kuce-Milana-Jovanovica.htmlS obzirom da se ne pojavljuje po drugi put na suđenju, sudija je razdvojio njegov predmet, te će se protiv Marinkovića voditi zaseban postupak u odnosu na bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića i druge optužene.
Simonović iznosi svoju odbranu. Do pauze je izneo niz neprimerenih uvreda i prozivki na račun oštećenog novinara, nazivao ga je "osobom s psihološkim problemima", "nepismenim", rekao da je "frustrirani dekica bez ikakvog uticaja" i da "nije nikakav novinar", a da Žig info nije medijski portal.
Za sebe je rekao da je i on pisao za stručne časopise, pa se ne smatra novinarom. Kazao je i da je javna ličnost i da ne "može neki šmoklja da bude predsednik opštine", a da o njegovoj časti i poštenju svedoči i to što je za njega i partiju SNS "iz godine u godinu glasa sve više građana".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°713
Nije, ovo je sustina ove teme samo se ti Vilijame pravis naivan.
- Guest
- Post n°714
Senat univerziteta u Beogradu jednoglasno je doneo odluku o poništavanju doktorske disertacije ministra finansija Siniše Malog zbog činjenice da je plagirao svoj doktorat.
Za potvrdu odluke Odbora za profesionalnu etiku glasala su 32 prisutna člana Senata, protiv i uzdržanih nije bilo, niti je bilo ko želeo dodatno da pojasni odluku.
Odluka Senata je konačna što se Univerziteta tiče, a kandidat protiv nje može podneti žalbu Upravnom sudu.
Za potvrdu odluke Odbora za profesionalnu etiku glasala su 32 prisutna člana Senata, protiv i uzdržanih nije bilo, niti je bilo ko želeo dodatno da pojasni odluku.
Odluka Senata je konačna što se Univerziteta tiče, a kandidat protiv nje može podneti žalbu Upravnom sudu.
- Post n°715
okurazili se
dobili neku dojavu
dobili neku dojavu
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°716
Još jedna pukotina na monolituGargantua wrote:Senat univerziteta u Beogradu jednoglasno je doneo odluku o poništavanju doktorske disertacije ministra finansija Siniše Malog zbog činjenice da je plagirao svoj doktorat.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°717
Ukrajinsko Min spolj. poslova
b92"Ukrajina posetu delegacije Krima doživljava kao neprijateljski čin, kojim se krše odredbe Rezolucije 68 'Teritorijalni integritet Ukrajine' i kvalifikuje kao pokušaj Ruske Federacije da legitimiše ilegalnu okupaciju Autonomne Republike Krim", navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.
- Post n°718
ovo je takva kolicina sranja kojim ih zatrpavaju, da onaj koncept vanrednih konferencija za stampu vise nema smisla
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°720
onda defanzivni "ovo je bio pokušaj državnog udara" vikend, pa eventualno pauza u ponedeljak ako se još neko baš tada ne istovari po njima, pa još jedan Marikinin crni utorak...
- Post n°721
neka se I taj diskurs o drzavnim udarima normalizuje
bice sutra lakse da zavrsimo poso
bice sutra lakse da zavrsimo poso
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°722
Papa Lazarou wrote:sutra nekakva SZS osmočasovna blokada svih ulaza u RTS.
uh, samo da se izborimo za vise szs na rts
- Guest
- Post n°723
Luka Maksimović poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli napisao je na svom Fejsbuk profilu da osniva Jugoslovensku stranku, što je i potvrdio za list Danas.
Kako je rekao za naš list, Maksimović osniva socijalističko-monarhističku stranku, a cilj mu je da privuče nacionalne manjine.
„Osnivam stranku socijalističko-monarhističku, po uzoru na Titovu Jugoslaviju, samo sa kraljem na čelu. Taj kralj bih bio naravno ja“, naveo je Maksimović za Danas.rs.
Ipak, Maksimović je istakao i da nije siguran da li će sada izaći na izbore.
„Nije sigurno da ću izaći na izbore, nije pravi momenat. Ali pravi se priča za budućnost“, kazao je Maksimović.
Kako je rekao za naš list, Maksimović osniva socijalističko-monarhističku stranku, a cilj mu je da privuče nacionalne manjine.
„Osnivam stranku socijalističko-monarhističku, po uzoru na Titovu Jugoslaviju, samo sa kraljem na čelu. Taj kralj bih bio naravno ja“, naveo je Maksimović za Danas.rs.
Ipak, Maksimović je istakao i da nije siguran da li će sada izaći na izbore.
„Nije sigurno da ću izaći na izbore, nije pravi momenat. Ali pravi se priča za budućnost“, kazao je Maksimović.
- Post n°725
jebem mu mater trolersku
_____
smrk kod dijane hrk