ovo drugo je tačno, samo ne vidim kakve veze ima sa ovim što je ovde pisano za hrvatsku
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°376
Re: Vučićeva Srbija
svuda je bolje ne znači ama baš ništa
ovo drugo je tačno, samo ne vidim kakve veze ima sa ovim što je ovde pisano za hrvatsku
- Guest
- Post n°377
ne nego cemo da je dozivljavamo kao sluzbenik multinacionalne kapitalisticke korporacije, furaj bre
- Post n°380
al pazi kad poceo narod po autobusu da prica I komentarise kako ni postenih vozaca autobusa vise nema! ne ume da vozi! da valja otisao bi preko, nego ovako cima!
ja greskom sinoc usao u dimitrija tucovica po onoj kisi i haosu, moram reci da sam se lepo proveo
i da, menjao bih ovo sada za nekog rusa iz naftagasa, ili neko drugo zapadno korposmece, sto da ne
ja greskom sinoc usao u dimitrija tucovica po onoj kisi i haosu, moram reci da sam se lepo proveo
i da, menjao bih ovo sada za nekog rusa iz naftagasa, ili neko drugo zapadno korposmece, sto da ne
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°381
Синтагма ”свуда је боље” значи то што значи - свуда у околини је мерљиво боље.
Макроекономија је неумитна, цифре су неумољиве.
Сви показатељи животног стандарда су виши: просечни животни век, просечни број умрле одојчади по глави становника, просечна плата, просечна пензија, стопа незапослености радно способног становништва, паритет платне моћи по бруто друштвеном производу, бруто друштвени производ по становнику, Гини коефицијент као мера друштвене неједнакости, демографска пирамида, демографске кретње умрлих, рођених и исељених, итд. итд. итд.
Свуда смо лошији од суседа, где год да одеш видиш јасно да се тамо боље живи.
Сви показатељи животног стандарда су виши: просечни животни век, просечни број умрле одојчади по глави становника, просечна плата, просечна пензија, стопа незапослености радно способног становништва, паритет платне моћи по бруто друштвеном производу, бруто друштвени производ по становнику, Гини коефицијент као мера друштвене неједнакости, демографска пирамида, демографске кретње умрлих, рођених и исељених, итд. итд. итд.
- Guest
- Post n°382
da, ali ovde nismo pričali o srbiji
nego zuper tvrdio da će hrvatska biti dok si rekao opa najgora u EU
- Post n°383
Vučić je rekao da će Srbija stati sa kupovinom oružja i da će na pametan način razvijati kompletan sistem odbrane.
"Doneli smo odluku, razgovarao sam s Vulinom i Mojsilovićem
- Post n°384
Utvara wrote:Синтагма ”свуда је боље” значи то што значи - свуда у околини је мерљиво боље.
Tzv Rikverc lider
- Guest
- Post n°385
logicno kada drzava i drustvo izaberu da budu deponija kontinenta, kada se slavi zivot u srednjem veku i slicne baljezgarije
- Korisnik
- Post n°386
to se slavi i u land of the free home of the brave
- Post n°387
Zuper wrote:Bungee jump wrote:
Proputuj malo po portugalskoj, ruskoj i grckoj provinciji, istestiraj malo taj svoj PPP.
A sto se Srba tice, pa mi smo tamni vilajet, nismo vredni pomena.
edit: nafilovao si solidno grcki unemployment.
Jasta sam nafilovao.
Grcka je mnogo uspesnija sa 17% nezaposlenosti
Ne bih da putujem po ruskoj provinciji, mnogo ima da se putuje.
Znas li sta uopste sta pises ili si skrenuo u geostrategiju?!
Samo se ti tesi sa raspalom Grckom i Portugalom.
Ne pomaze ni nato a ni evrozona...
A sto se tice nas, mi smo sprovodili reforme MMF, SB, US Aid i otvarali pregovore sa EU i ne znam zasto nam nije dobro i zasto u poslednjih 10 godina imamo nizak rast.
Pa nista, samo si zaokruzio cifru i usput dodao Grcima 20% vecu nezaposlenost nego sto jeste.
A ovo oko PPP objasni onim desetinama hiljada Rumuna i Rusa koji zive u Portugalu, da je vreme da se vrate u maticne zemlje, jer ce one po GDP PPP da presisaju Portugal za godinu-dve.
Dobro da u ovome oko reformi nema nikakve nase krivice, uvek je neko drugi kriv.
- Post n°388
Mr. Moonlight wrote:da, ali ovde nismo pričali o srbiji
Зуперове злураде жеље и поздрави су једно, а шта ће бити и када ће бити то је пето питање.
То је могуће једино ако Хрватска нагло осиромаши, а државе јасно и нагло осиромаше кад уђу у рат. Како то тренутно није изгледно, Зупијева малициозна предвиђања неће се обистинити.
Све олује, земљотреси, куге, чуме и беснила, суше и поплаве, све природне пошасти бледе пред људским неделима...
- Post n°391
Али чума је куга, а куга је 1 ауто...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°392
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=04&nav_category=11&nav_id=1626217
- Post n°393
bas hteo da dodjem ovde da zauzmemo stav.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°394
Ниш ми није јасно.KinderLad wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=04&nav_category=11&nav_id=1626217
Интервју на пролеће, али изгледа није емитован.
Примаков га је нешто питао, како? Он му понудио да прави такву владу (како?), или га је питао да ли би правио такву владу?
- Post n°396
aloVučić:
Svako ko bi mi to ponudio bio bi odbijen Na pitanje da li je tačno da mu je Jevgenij Primakov nudio prelaznu vladu, Vučić je odgovorio da bi svako ko bi mu to ponudio bio grubo odbijen. On je potvrdio da je Primakov bio kod njega: - Jeste, postoji službena beleška o tome, nismo bili sami, ali svako ko bi mi ponudio vladu na godinu ili ne znam koliko sa onima koji su pokrali Srbiju, poput Đilasa, Mlađe Đorđevića, Obradovića ili Jeremića, bio bi odbijen - rekao je Vučić.
- Post n°397
bruno sulak wrote:bas hteo da dodjem ovde da zauzmemo stav.
jbg, nije demantovao
- Post n°398
pa horor
mislim gore jedino od vucica jeste vucic + tajkun I mali od filoloskog koji prinosi tamjan
mislim gore jedino od vucica jeste vucic + tajkun I mali od filoloskog koji prinosi tamjan
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°399
to bi bila vlada politickih istomisljenika i nacionalnog jedinstva
- Post n°400
Ко би ту коме био фикус?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...