Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Anonymous
    Guest

Vučićeva Srbija - Page 9 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:07 pm

Serbian Minister Faces Calls to Resign After Plagiarism Row

https://www.nytimes.com/aponline/2019/11/21/business/bc-eu-serbia-ministers-doctorate.html

NYT prenosi AP, al sad je crno na belo tamo gde se najviše "pika".
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Thu Nov 21, 2019 6:10 pm

Летећи Полип wrote:Pa i ne, režim nije pred raspadom. Znaćemo da su pred raspadom kada režimski rejtinzi krenu da padaju, a opozicioni da rastu. I kada krene curenje informacija, možda čak i neki visokopozicionirani preletač

Zna li iko gde je i šta radi Vladimir Cvijan?

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:10 pm

Priština -- Kosovska policija objavila je danas fotografije dvojice osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića u severnoj Mitrovici, januara prošle godine.
    IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 21.11.2019. | 15:30

Podeli

Vučićeva Srbija - Page 9 15905606335dd6ac6705614107879875_v4_big

Foto: Facebook/Kosovo Police

Navodi se da objavljivanje ovih fotograija, uz odobrenje Specijalnog tužilaštva, ima za cilj prikupljanje podataka i identifikovanje osoba s fotografija.
    Građani su pozvani da ako imaju podatke o osobama s fotografije, to prijave Kosovskoj policiji na, kako se navodi, "poverljivi" broj telefona ili mejlom, prenela je prištinska Koha.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:11 pm

hoće li stratedžik marketing stići da istraži javno mnjenje, hoće li lakirana bubašvaba stići da smisli spinove, mnogo vesti a vreme se ubrzalo
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 21, 2019 6:13 pm

Koji glory hole, sunce ti jebem...

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:20 pm

William Murderface wrote:
    AZ-5 wrote:ja ne verujem u bilo kakvu nezavisnost univerziteta u sept. jami, cistotu, pravicnost i slicna sranja. mozda je ovo samo deo igre kako bi zlikovac sacuvao sebe, a posebno sto ce sad skrenuti paznju sa svih ostalih sranja. prakticno mu ovo odlicno dodje u moru govana, jos kad kaze evo ide mali ihaj.

Brate, ovo što pišeš kao Surkov da je smislio. To je ono što meni generalno najviše i smeta u priči i spetičkoj jami itsl - naprosto se precenjuje moć režima i širi se fatalizam. Sve je namešteno, sve odgovara režimu, ostaje nam samo da uzmemo konopče i daa se obesimo (na vetroturbinu).

Univerzitet je daleko od nezvisnosti, ali to ne znači da je pod aposlutnom kontrolom vlasti. Ako nije nezvisan, to ne znači da je zavisan samo od jednog centra moći.

Ovo sa Malijevim doktoratom je plod vrlo istrajnog pritiska unutar univerziteta, koji je na kraju odneo prevagu nad pritiskom vlasti. Ni manje ni više od toga. Nema razloga za paranoju, nema previše ni za slavlje, ali ovo jeste jedna skromna (iako stravično zaksnela) pobeda nd režimom. Da je došla na vreme, pre nego što su mediji bili u potpunosti preparirani, značila bi nam više i nanel bi mnogo više štete režimu, ali bolje ikad nego nikad, upravo zato da bi se videlo daa režim nije svemoćan, a naravno, nije. To su zapravo sitni prevaranti koji odlažu sve za sutra, nadajući se da će u međuvremenu da odigraju nešto što će im omogućiti da plate dugove kad ovi stignu na naplatu. Ali  računi počeli da pristižu, a oni nisu smislili ništa. Tako s doktoratom, tako s Kosovom, tako s oružjem, tako će biti i sa mnogim drugim stvarima. Nema genijalnog plana, genijalni plan je bio razvlačenje, i sad je tome kraj.

ne radi se o moci rezima, vec nesposobnosti ovog drustva da bude drugacije. ti koje zoves sitni prevaranti ce pasti kada vecina njihovog taloga predje u sadasnju tzv opoziciju, kada tako kazem ja ne sirim defetizam vec cinjenicno stanje, gde ce par miliona polupismenih budala koje kroz zivot mogu samo kao sinisa mali, razni nikolici, becici itd, gde ce svi likovi sa torbicama iz crnih skoda, gde ce radnici fabrika koji klicu direktorima zlotvorima, nigde, ostaju tu i preci ce kod gajica, veselinovica, jeremica ili ko vec zasedne ovde. o tome se radi. sinisa mali nije slucajna pojava, vec olicenje drustva i sistema koji je neizleciv.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Nov 21, 2019 6:22 pm

Da vidimo dakle danas imamo:

Krusik
    Mali pacov plaginator u ny times
    Ubice ivanovica

Op op op

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:23 pm

i na kraju krajeva mislim da je riha napisala danas na tw, pad ovog rezima ce biti kombinacija njegovog sopstvenog debilizima i spoljnog faktora, gde ce naravno presudan biti spoljni faktor, sto donosi samo nova sranja odnosno nastavak ovakvog bitisanja srbije, jer sustinski nema smislene opozicije.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 21, 2019 6:24 pm

William Murderface wrote:E, ali pazi, vladar radi sve to, iako ima problema sa srcem. Uostalom, Mile i sam za sebe smatra da je muškarčina bez mane i straha, ali ima problema sa zdravljem, i razume predsednika.

Ovo je bolje da zviznemo na 24 sata.

Inace, Polip ima vise iskustva sa tom ekipom pa mu verujem. I da dodam da zedjovanjem i slicnim cirkusima nije dizan rejting SNS-a. Oni ni 2012. godine nisu pobedili, dotadasnja koalicija je komotno mogla nastaviti. Tadic je poceo razgovore oko sastavljanja vlade, formirana je vlast po gradovima - preokret se desio kad su Dacic i Dinkic pretrcali.

Rejting SNS-a je poceo skakati kad je Vucic uhapsio Miskovica i kad je poceo sa reketiranjem biznismena po Srbiji, sto se u medijima nazivalo BPK.

Cmizdrenje nema veze sa visokim rejtingom.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:26 pm

preokret se desio kada su dinkic dacic canak i ostali pretrcali pod uticajem spoljnog faktora, isto ce biti sada kada se resi da ovaj rezim nije zadovoljavajuci vise.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:31 pm

AZ-5 wrote:
    William Murderface wrote:

Brate, ovo što pišeš kao Surkov da je smislio. To je ono što meni generalno najviše i smeta u priči i spetičkoj jami itsl - naprosto se precenjuje moć režima i širi se fatalizam. Sve je namešteno, sve odgovara režimu, ostaje nam samo da uzmemo konopče i daa se obesimo (na vetroturbinu).

Univerzitet je daleko od nezvisnosti, ali to ne znači da je pod aposlutnom kontrolom vlasti. Ako nije nezvisan, to ne znači da je zavisan samo od jednog centra moći.

Ovo sa Malijevim doktoratom je plod vrlo istrajnog pritiska unutar univerziteta, koji je na kraju odneo prevagu nad pritiskom vlasti. Ni manje ni više od toga. Nema razloga za paranoju, nema previše ni za slavlje, ali ovo jeste jedna skromna (iako stravično zaksnela) pobeda nd režimom. Da je došla na vreme, pre nego što su mediji bili u potpunosti preparirani, značila bi nam više i nanel bi mnogo više štete režimu, ali bolje ikad nego nikad, upravo zato da bi se videlo daa režim nije svemoćan, a naravno, nije. To su zapravo sitni prevaranti koji odlažu sve za sutra, nadajući se da će u međuvremenu da odigraju nešto što će im omogućiti da plate dugove kad ovi stignu na naplatu. Ali  računi počeli da pristižu, a oni nisu smislili ništa. Tako s doktoratom, tako s Kosovom, tako s oružjem, tako će biti i sa mnogim drugim stvarima. Nema genijalnog plana, genijalni plan je bio razvlačenje, i sad je tome kraj.

ne radi se o moci rezima, vec nesposobnosti ovog drustva da bude drugacije. ti koje zoves sitni prevaranti ce pasti kada vecina njihovog taloga predje u sadasnju tzv opoziciju, kada tako kazem ja ne sirim defetizam vec cinjenicno stanje, gde ce par miliona polupismenih budala koje kroz zivot mogu samo kao sinisa mali, razni nikolici, becici itd, gde ce svi likovi sa torbicama iz crnih skoda, gde ce radnici fabrika koji klicu direktorima zlotvorima, nigde, ostaju tu i preci ce kod gajica, veselinovica, jeremica ili ko vec zasedne ovde. o tome se radi. sinisa mali nije slucajna pojava, vec olicenje drustva i sistema koji je neizleciv.

Vučićeva Srbija - Page 9 3579118792
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:42 pm

William Murderface wrote:et Polip

To je i meni palo na pamet, ali kod njega uvek ima te "jadan ja" i "teškoe" dimenzije, i to pali. Mislim da nisu to uradili napamet sigurno, i da su pre toga uradili hevi skeniranje publike. Ne zaboravi da tzv naš narod ima iskreno strahopoštovanje za zdravstvene brige, naročito one vezane za srce, rak, itsl. Takav bolesnik je centar porodice, domaćinstva, sveta, i sve se podređuje njemu. Na to se ovde igra.
    meni je to delovalo kao kombinacija dva standarfna sns folklorna mita: radi za Srbiju po cenu sopst. zdravlja i kombo: ljudi ozbiljnoe, stotine dušmana mu vezuju omču oko glave + preslabe su to pičkice ne mogu mu ništa ni 100 na 1.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:43 pm

msm, oduvek postoji tenzija u tome kako se on predstavlja spram SILNIH NEPRIJATELJA KOJI MU RADE O GLAVI ali su miševi najbedniji koji mu ne mogu ništa.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 21, 2019 6:45 pm

Vučićeva Srbija - Page 9 EJ6gYN4XUAAIPKF?format=jpg&name=medium

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 6:48 pm

Vučićeva Srbija - Page 9 EJ6I94vWkAAxTZy?format=jpg&name=medium
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 7:38 pm

ne verujem da će sve ovo da ima nekog efekta, ali se bar smeškam u osami
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 21, 2019 8:08 pm

Ovoga su nashikali sa jedno 100mg bensedina.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 21, 2019 8:11 pm

Летећи Полип wrote:Koji glory hole, sunce ti jebem...

Vučićeva Srbija - Page 9 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 8:24 pm

znate kako uvek pričam da se Vučić folira i glumata.
    ovo mi ne liči na to uopšte Vučićeva Srbija - Page 9 2729202060
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 8:27 pm

jel prso, sta kaze
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 8:27 pm

po onome što čitam na ppp ovaj je ozbiljno izdušio
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 8:29 pm

AZ-5 wrote:jel prso, sta kaze

Nije šta nego kako kaže, imaš šta na vestima  ofanzivna dejstva obaveštajnih službi itd. Nego govori kao da je izgutao trodone sa rakijom.

Last edited by Papa Lazarou on Thu Nov 21, 2019 8:29 pm; edited 1 time in total
    disident

Post by disident Thu Nov 21, 2019 8:29 pm

Papa Lazarou wrote:znate kako uvek pričam da se Vučić folira i glumata.
    ovo mi ne liči na to uopšte  Vučićeva Srbija - Page 9 2729202060
    1+
    Ja sam danas gledao vučićevića, isto potpuno netipican nastup

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 8:30 pm

Papa Lazarou wrote:
    AZ-5 wrote:jel prso, sta kaze

Nije šta nego kako kaže, imaš šta na vestima  ofanzivna dejstva obaveštajnih službi itd. Nego govori kao da je izgutao trodone sa rakijom.

da, to sam mislio kako 

dok ne vidim "causeskua na terasi" nista im ne verujem
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 8:31 pm

Kad je krenuo da čita dokument o susretu ruskog i srpskog oficira bio je rumeniji od Pikovog znaka, zadihao se kao da se na osmi sprat popeo. Putin mu je slomio srce. Evo i momci sa slike koje kosocvska policija sumnjiči za ubistvo Ivanovića nisu ubice već studenti.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 12:19 am