Serbian Minister Faces Calls to Resign After Plagiarism Row
https://www.nytimes.com/aponline/2019/11/21/business/bc-eu-serbia-ministers-doctorate.html
NYT prenosi AP, al sad je crno na belo tamo gde se najviše "pika".
Serbian Minister Faces Calls to Resign After Plagiarism Row
https://www.nytimes.com/aponline/2019/11/21/business/bc-eu-serbia-ministers-doctorate.html
Летећи Полип wrote:Pa i ne, režim nije pred raspadom. Znaćemo da su pred raspadom kada režimski rejtinzi krenu da padaju, a opozicioni da rastu. I kada krene curenje informacija, možda čak i neki visokopozicionirani preletač
Priština -- Kosovska policija objavila je danas fotografije dvojice osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića u severnoj Mitrovici, januara prošle godine.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 21.11.2019. | 15:30
Podeli
Foto: Facebook/Kosovo Police
Navodi se da objavljivanje ovih fotograija, uz odobrenje Specijalnog tužilaštva, ima za cilj prikupljanje podataka i identifikovanje osoba s fotografija.
Građani su pozvani da ako imaju podatke o osobama s fotografije, to prijave Kosovskoj policiji na, kako se navodi, "poverljivi" broj telefona ili mejlom, prenela je prištinska Koha.
William Murderface wrote:AZ-5 wrote:ja ne verujem u bilo kakvu nezavisnost univerziteta u sept. jami, cistotu, pravicnost i slicna sranja. mozda je ovo samo deo igre kako bi zlikovac sacuvao sebe, a posebno sto ce sad skrenuti paznju sa svih ostalih sranja. prakticno mu ovo odlicno dodje u moru govana, jos kad kaze evo ide mali ihaj.
Brate, ovo što pišeš kao Surkov da je smislio. To je ono što meni generalno najviše i smeta u priči i spetičkoj jami itsl - naprosto se precenjuje moć režima i širi se fatalizam. Sve je namešteno, sve odgovara režimu, ostaje nam samo da uzmemo konopče i daa se obesimo (na vetroturbinu).
Univerzitet je daleko od nezvisnosti, ali to ne znači da je pod aposlutnom kontrolom vlasti. Ako nije nezvisan, to ne znači da je zavisan samo od jednog centra moći.
Ovo sa Malijevim doktoratom je plod vrlo istrajnog pritiska unutar univerziteta, koji je na kraju odneo prevagu nad pritiskom vlasti. Ni manje ni više od toga. Nema razloga za paranoju, nema previše ni za slavlje, ali ovo jeste jedna skromna (iako stravično zaksnela) pobeda nd režimom. Da je došla na vreme, pre nego što su mediji bili u potpunosti preparirani, značila bi nam više i nanel bi mnogo više štete režimu, ali bolje ikad nego nikad, upravo zato da bi se videlo daa režim nije svemoćan, a naravno, nije. To su zapravo sitni prevaranti koji odlažu sve za sutra, nadajući se da će u međuvremenu da odigraju nešto što će im omogućiti da plate dugove kad ovi stignu na naplatu. Ali računi počeli da pristižu, a oni nisu smislili ništa. Tako s doktoratom, tako s Kosovom, tako s oružjem, tako će biti i sa mnogim drugim stvarima. Nema genijalnog plana, genijalni plan je bio razvlačenje, i sad je tome kraj.
William Murderface wrote:E, ali pazi, vladar radi sve to, iako ima problema sa srcem. Uostalom, Mile i sam za sebe smatra da je muškarčina bez mane i straha, ali ima problema sa zdravljem, i razume predsednika.
AZ-5 wrote:William Murderface wrote:
Brate, ovo što pišeš kao Surkov da je smislio. To je ono što meni generalno najviše i smeta u priči i spetičkoj jami itsl - naprosto se precenjuje moć režima i širi se fatalizam. Sve je namešteno, sve odgovara režimu, ostaje nam samo da uzmemo konopče i daa se obesimo (na vetroturbinu).
Univerzitet je daleko od nezvisnosti, ali to ne znači da je pod aposlutnom kontrolom vlasti. Ako nije nezvisan, to ne znači da je zavisan samo od jednog centra moći.
Ovo sa Malijevim doktoratom je plod vrlo istrajnog pritiska unutar univerziteta, koji je na kraju odneo prevagu nad pritiskom vlasti. Ni manje ni više od toga. Nema razloga za paranoju, nema previše ni za slavlje, ali ovo jeste jedna skromna (iako stravično zaksnela) pobeda nd režimom. Da je došla na vreme, pre nego što su mediji bili u potpunosti preparirani, značila bi nam više i nanel bi mnogo više štete režimu, ali bolje ikad nego nikad, upravo zato da bi se videlo daa režim nije svemoćan, a naravno, nije. To su zapravo sitni prevaranti koji odlažu sve za sutra, nadajući se da će u međuvremenu da odigraju nešto što će im omogućiti da plate dugove kad ovi stignu na naplatu. Ali računi počeli da pristižu, a oni nisu smislili ništa. Tako s doktoratom, tako s Kosovom, tako s oružjem, tako će biti i sa mnogim drugim stvarima. Nema genijalnog plana, genijalni plan je bio razvlačenje, i sad je tome kraj.
ne radi se o moci rezima, vec nesposobnosti ovog drustva da bude drugacije. ti koje zoves sitni prevaranti ce pasti kada vecina njihovog taloga predje u sadasnju tzv opoziciju, kada tako kazem ja ne sirim defetizam vec cinjenicno stanje, gde ce par miliona polupismenih budala koje kroz zivot mogu samo kao sinisa mali, razni nikolici, becici itd, gde ce svi likovi sa torbicama iz crnih skoda, gde ce radnici fabrika koji klicu direktorima zlotvorima, nigde, ostaju tu i preci ce kod gajica, veselinovica, jeremica ili ko vec zasedne ovde. o tome se radi. sinisa mali nije slucajna pojava, vec olicenje drustva i sistema koji je neizleciv.
meni je to delovalo kao kombinacija dva standarfna sns folklorna mita: radi za Srbiju po cenu sopst. zdravlja i kombo: ljudi ozbiljnoe, stotine dušmana mu vezuju omču oko glave + preslabe su to pičkice ne mogu mu ništa ni 100 na 1.William Murderface wrote:et Polip
To je i meni palo na pamet, ali kod njega uvek ima te "jadan ja" i "teškoe" dimenzije, i to pali. Mislim da nisu to uradili napamet sigurno, i da su pre toga uradili hevi skeniranje publike. Ne zaboravi da tzv naš narod ima iskreno strahopoštovanje za zdravstvene brige, naročito one vezane za srce, rak, itsl. Takav bolesnik je centar porodice, domaćinstva, sveta, i sve se podređuje njemu. Na to se ovde igra.
Летећи Полип wrote:Koji glory hole, sunce ti jebem...
AZ-5 wrote:jel prso, sta kaze
1+Papa Lazarou wrote:znate kako uvek pričam da se Vučić folira i glumata.
ovo mi ne liči na to uopšte
Papa Lazarou wrote:AZ-5 wrote:jel prso, sta kaze
Nije šta nego kako kaže, imaš šta na vestima ofanzivna dejstva obaveštajnih službi itd. Nego govori kao da je izgutao trodone sa rakijom.