Vučićeva Srbija
- Post n°576
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°578
ne mogu da najebu zbog jovanjice, medicinska upotreba.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°579
Jedino ako neka farmako kuća retroaktivno podnese zahtev Agenciji za lekove i medicinska sredstva za registracijom sredsva na bazi kanabisa. To je kontrolisana supstanca.
Mislim može se ići tim putem za domaću javnost ali to je sprdanje sa pravom i ako bi neko ozbiljan rešio da ih nagazi zbog toga takav bi pokušaj jednostavno bio ignorisan.
Mislim može se ići tim putem za domaću javnost ali to je sprdanje sa pravom i ako bi neko ozbiljan rešio da ih nagazi zbog toga takav bi pokušaj jednostavno bio ignorisan.
Last edited by Papa Lazarou on Mon 9 Dec - 9:57; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°580
http://www.acas.rs/saopstenje-agencije-za-borbu-protiv-korupcije/
...
Утврђено је да Бранко Стефановић, отац министра Небојше Стефановића, од оснивања привредног друштва ГИМ, које је основано као привредно друштво за производњу, трговину и спољнотрговински промет 31.10.1990. године, није власник, законски заступник, није био запослен по основу уговора о раду, као ни по било ком другом основу, нити је на било који начин ангажован у наведеном привредном друштву. Установљено је и да Бранко Стефановић није био осигураник привредног друштва ГИМ.
По извршеном поступку провере, закључено је да куповина наоружања Крушика од стране привредног друштва ГИМ не представља сукоб интереса министра Небојше Стефановића, односно не може да утиче на непристрасно и независно вршење јавне функције министра, да не постоји однос зависности, који функционер мора да избегава при вршењу јавне функције, нити је у супротности са његовом обавезом да ствара и одржава поверење грађана у савесно и одговорно вршење јавне функције.
Имајући у виду да је утврђено да не постоји однос зависности, који би министар Небојша Стефановић, као функционер, требало да избегава при вршењу јавне функције, Агенција није истраживала нити је анализирала формирање цена наоружања на тржишту.
...
Утврђено је да Бранко Стефановић, отац министра Небојше Стефановића, од оснивања привредног друштва ГИМ, које је основано као привредно друштво за производњу, трговину и спољнотрговински промет 31.10.1990. године, није власник, законски заступник, није био запослен по основу уговора о раду, као ни по било ком другом основу, нити је на било који начин ангажован у наведеном привредном друштву. Установљено је и да Бранко Стефановић није био осигураник привредног друштва ГИМ.
По извршеном поступку провере, закључено је да куповина наоружања Крушика од стране привредног друштва ГИМ не представља сукоб интереса министра Небојше Стефановића, односно не може да утиче на непристрасно и независно вршење јавне функције министра, да не постоји однос зависности, који функционер мора да избегава при вршењу јавне функције, нити је у супротности са његовом обавезом да ствара и одржава поверење грађана у савесно и одговорно вршење јавне функције.
Имајући у виду да је утврђено да не постоји однос зависности, који би министар Небојша Стефановић, као функционер, требало да избегава при вршењу јавне функције, Агенција није истраживала нити је анализирала формирање цена наоружања на тржишту.
- Post n°581
legalnost je neupitna, ne postoji. zapravo me zanima kako su izvozili u holandiju? neko poneo 2 flaše u gepeku audija?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°583
radio na crno
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°584
institucije
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°585
Cekaj, oni ce stvarno da se prave da tata Slina nije dobio vizu za Saudi Arabiju po osnovu angazovanja za GIM?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°586
Shvatite da imamo posla sa šibicarima sa buvljaka. Ako ih uhvatite u lopovluku, oni se neće postideti i pružiti ruke za lisice, nego će dranjem i zamajavanjem da se izvlače. I tako doveka.
Ne može se sa njima ovako.
Ne može se sa njima ovako.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°587
William Murderface wrote:Cekaj, oni ce stvarno da se prave da tata Slina nije dobio vizu za Saudi Arabiju po osnovu angazovanja za GIM?
"Je li zabranjeno da ocevi ministara putuju u Saudi Arabiju?"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
Pustimo institucije da rade svoj posao.
- Post n°590
Tj. без пензија.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°591
Mhm. Traže od radnika da se lično izjašnjavaju hoće li deliti penzije. Izgleda da su poštari u modu "pukovnik ili pokojnik".
- Post n°592
eto imaju dobar izgovor da ne dijele penzije neće poštari da vam donesu šta da se radi, MMF zadovoljno trlja ruke napredak u oblasti stabilnosti finansija je sve više vidljiv
- Post n°593
Da ponovim po n-ti ut da, ako se Vučićev režim i bude urušio sam od sebe, to će biti zato što država više neće moći da isplaćuje plate i penzije na iole zadovoljavajućem nivou.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°594
mislim da ce se to sa postarima srediti za jedno nedelju dana. ne smeju da odugovlace s tim. mada mozda i ne mogu da srede.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°595
ja sam jutros sreo nekog postara smorenog, isao je iz poste
pruzih ruku I osmeh I pozeleh im da istraju u svojim zahtevima
ne mogu vam opisati koliko mu je to znacilo
pruzih ruku I osmeh I pozeleh im da istraju u svojim zahtevima
ne mogu vam opisati koliko mu je to znacilo
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°596
prosto je. zasto bi im iko verovao vise? pazi, prosloga puta je slina licno dao obecanje
pa kek
pa kek
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°597
ja sam rastrzan po ovom pitanju. u principu podrzavam strajk ali treba da mi stignu neke knjige s bukdepozitorija
_____
ova zemlja to je to
- Post n°598
sledeci put ispadni smeker pa naruci ih preko dhl
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°599
Мени стиже пет неких ситница преко Алија.
А и да не стигну осигуран сам, вратиће паре назад.
Можда таман и стигну заједно кад стане штрајк.
А и да не стигну осигуран сам, вратиће паре назад.
Можда таман и стигну заједно кад стане штрајк.
- Guest
- Post n°600
institucije rade
Dejan Đorđević koji je uhapšen zbog lažnog prijavljivanja priznao je danas u Trećem tužilaštvu izvršenje ovog krivičnog dela, rečeno je „Blicu“ u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
Đorđević, u javnosti poznat kao potencijali kupac Megatrenda, sa Trećim tužilaštvom zaključio je sporazum o priznanju krivičnog dela koji je prihvaćen od strane Trećeg osnovnog suda u Beogradu. Izrečena mu je uslovna osuda – tri meseca zatvora, sa rokom proveravanja od jedne godine. Presuda je postala pravosnažna, svi su se odrekli prava na žalbu, rečeno je Blicu u tužilaštvu.