Ko prijavi nekog da je učinio krivično delo, a zna da to lice nije učinilac, kažnjava se zatvorom (do tri godine). Vučević će, kad prijavi Vučića - izvršiti krivično delo. Pošto mu je AV to JAVNO naložio - i on je izvršio krivično delo podstrekavanja na izvršenje krivičnog dela.
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) December 8, 2019
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°551
Re: Vučićeva Srbija
zagorka, javi se
- Post n°552
Eto, pominjali smo Tomu i sad mi iskace na yt
Ima svoj kanal
Ima svoj kanal
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°553
Ahahahahah lvl kontravizija, samo na dopu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°554
...
"Koliko često Anđelko Vučić boravi u centrali Bezbednosno-informativne agencije (BIA)? Da li je istina da je Anđelko Vučić daje naloge novopečenom agentu BIA Brunu Đuranu protiv koga da se preduzimaju mere", upitao je Jeremić.
Jeremić je postavio i pitanje da li je Anđelko Vučić "naredio odmazdu" protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog hapšenja u slučaju "Jovanjica" i da li agenti BIA, uz poreznike, proveravaju firme bliske Stefanoviću i njegovom ocu Branku.
"Podsećam da se tužilaštvo nije oglasilo u vezi sa podacima pronađenim u telefonu vlasnika ’Jovanjice’ Predraga Koluvije. Ako su poruke i pozivi brisani sa tog telefona, postoji tehnika kojom je moguće povratiti te informacije i utvrditi sa kim je sve Koluvija komunicirao - pre svega preko aplikacije Votsap", rekao je Jeremić.
On je pozvao državne organe da ispitaju i ulogu Darka Ostojića, zaduženog za obezbeđenje Andreja Vučića, za koga je naveo da je bio važan čovek za komunikaciju predsednikovog brata sa Koluvijom, kao i za druge bitne kontakte.
"Sve informacije koje sam izneo su veoma pouzdane, jer da nisu, ne bi režim srljao u lažno prijavljivanje i podnošenje krivičnih prijava protiv samog sebe", istakao je Jeremić.
On je pozvao nadležne organe i službe i da ispitaju ulogu generalnog direktora Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza Dejana Vukotića, po Jeremićevim rečima, "još jednog čoveka Andreja Vučića", imajući u vidu da je ta agencija davala novac građana poljoprivrednom dobru "Jovanjica".
- Guest
- Post n°555
ja sam možda naivan ali ako uspeju da upletu prvu porodicu u proizvodnju narkotika, neće biti baš lako Zapadu da i dalje podržava Vučića. ipak još uvek postoje neki ostaci inhibicija u međunarodnoj politici.
- Post n°556
Идукурац ша пишеш запад великим словом, реко шае сад ово кад ни Тодоровић није довољно антипротиван.
Пресекох се.
Пресекох се.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°557
ja se samo nadam da si u pravu, a nada mi nije prevelika
edit papa ne paće
edit papa ne paće
- Post n°558
Mr. Moonlight wrote:edit papa ne paće
Мени за себе тек није јасно да ли бих желео да сам у праву или шта већ... Збунио ме Васа у месту.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°559
ni meni ali ovo su dosta teške optužbe sa stanovišta recimo Interpola. nije lako okrenuti glavu od toga kada se dešava u Evropi. jaki su ovo udarci, možda jači nego što nam sad izgledaju.
- Guest
- Post n°560
ma ne samo veliko slovo, nego kada se pomene zapad da ustaneš i staneš mirno
edit paće ne papa
edit paće ne papa
- Post n°561
Какво те стајање мирно спопало. Нек једу говна сви заједно, или одвојено, свеједно.
_____
- Guest
- Post n°562
Papa Lazarou wrote:ni meni ali ovo su dosta teške optužbe sa stanovišta recimo Interpola. nije lako okrenuti glavu od toga kada se dešava u Evropi. jaki su ovo udarci, možda jači nego što nam sad izgledaju.
za početak će se pretvarati da ne čuju. njihov odnos prema vlasti av je posledica njihovih interesa i kalkulacija, a ne unutrašnjeg stanja u srpskoj politici u društvu. ako reše da počnu da mu javno broje minuse, to će biti jer je iskočio iz njihovih crvenih linija koje su opet više povezane sa nekakvom bezbednosnom politikom i opštim pravcem. doduše neki nagoveštaji su tu, recimo ovo insistiranje da kosovo nije toliko bitno nego pravo i pravda, mada i to zavisi od toga ko govori, nema tu "zapadne unisonosti". doduše, eu u suštini boli k za kosovo, nemaju oni posebnih ambicija na tom prostoru da bi ispalo da ih srbija tu koči.
- Guest
- Post n°563
pa sve to polako konvergira. videćemo. imam utisak da će 2020. biti vrlo teška za ovu vlast, daleko teža od svih do sada.
i bila bi dosta teža kad bi imali opoziciju ali jbg.
- Guest
- Post n°564
in d mintajm
RADNICI POSTE SU SLOZNO ODLUCILI DA NE PRIHVATAJU PONUDU VLADE SRBIJE I NASTAVLJAJU OBUSTAVU RADA,PRIPADNICI POLICIJE LEGITIMISU RADNIKE!
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) December 8, 2019
Obustava rada u posti se nastavlja!
Radnike upravo legitimisu pripadnici policije! pic.twitter.com/aPMy1YQ307
- Post n°565
Papa Lazarou wrote:pa sve to polako konvergira. videćemo. imam utisak da će 2020. biti vrlo teška za ovu vlast, daleko teža od svih do sada.
+1
Moj najjači utisak je da više nisu u stanju da zaustave niti da hendluju percpeciju da vlast pliva u kriminalu i korupciji. Mislim da se ove vesti o aferama sada već šire znatno preko domena opozcionih birača, i da već zahvataju i njihove.
Nalazimo se u vrlo čudnom trenutku. Vlast ubrzano gubi legitimitet, ali da, još nije ni blizu tome da bude smenjiva na izborima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°566
pa pomoglo bi im kad ne bi sami sebe optuživali za proizvodnju droge ali sve je jasnije da se zaista kače dve vrlo moćne kriminalne linije u vlasti.
- Guest
- Post n°567
možete da mi se smejete, ali se nama dešava ono što je onaj inspektor opisao u vidimo se u čitulji - kako naši kriminalci ne umeju da planiraju, ako može uz plan da uzme milion evra za godinu, a 10 hiljada sad, on će deset hiljada sad
ovi se kolju oko tržišta i plena na svim nivoima
ovi se kolju oko tržišta i plena na svim nivoima
- Guest
- Post n°569
nego jel bilo sinoć još neko paralelno gostovanje Vučića i Rudanke na TV? čini se da su na PPP ubedili sebe da je Rudanka ispreskakala Vučića.
- Post n°570
Gledam, neveruem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°572
Papa Lazarou wrote:ja sam možda naivan ali ako uspeju da upletu prvu porodicu u proizvodnju narkotika, neće biti baš lako Zapadu da i dalje podržava Vučića. ipak još uvek postoje neki ostaci inhibicija u međunarodnoj politici.
da, recimo djukanovic je najebao zbog toga.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°573
Milo nije imao dileme na koju će stranu.
- Post n°574
Ke ke
Nisam ispratio slucaj gazdinstva poljoprivrednog. Ali najcrnje od svega u toj prici je sto sirotinja za jedan dzoint moz da dobije i godinu dana zatvora
Nisam ispratio slucaj gazdinstva poljoprivrednog. Ali najcrnje od svega u toj prici je sto sirotinja za jedan dzoint moz da dobije i godinu dana zatvora
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk