Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Anonymous
    Guest

Vučićeva Srbija - Page 23 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 5:22 pm

zagorka, javi se

ficfiric

Post by ficfiric Sun Dec 08, 2019 8:42 pm

Eto, pominjali smo Tomu i sad mi iskace na yt Vučićeva Srbija - Page 23 520799927

Ima svoj kanal

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Sun Dec 08, 2019 8:44 pm

Ahahahahah lvl kontravizija, samo na dopu

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 11:37 pm

...

"Koliko često Anđelko Vučić boravi u centrali Bezbednosno-informativne agencije (BIA)? Da li je istina da je Anđelko Vučić daje naloge novopečenom agentu BIA Brunu Đuranu protiv koga da se preduzimaju mere", upitao je Jeremić.

Jeremić je postavio i pitanje da li je Anđelko Vučić "naredio odmazdu" protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog hapšenja u slučaju "Jovanjica" i da li agenti BIA, uz poreznike, proveravaju firme bliske Stefanoviću i njegovom ocu Branku.

"Podsećam da se tužilaštvo nije oglasilo u vezi sa podacima pronađenim u telefonu vlasnika ’Jovanjice’ Predraga Koluvije. Ako su poruke i pozivi brisani sa tog telefona, postoji tehnika kojom je moguće povratiti te informacije i utvrditi sa kim je sve Koluvija komunicirao - pre svega preko aplikacije Votsap", rekao je Jeremić.

On je pozvao državne organe da ispitaju i ulogu Darka Ostojića, zaduženog za obezbeđenje Andreja Vučića, za koga je naveo da je bio važan čovek za komunikaciju predsednikovog brata sa Koluvijom, kao i za druge bitne kontakte.

"Sve informacije koje sam izneo su veoma pouzdane, jer da nisu, ne bi režim srljao u lažno prijavljivanje i podnošenje krivičnih prijava protiv samog sebe", istakao je Jeremić.

On je pozvao nadležne organe i službe i da ispitaju ulogu generalnog direktora Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza Dejana Vukotića, po Jeremićevim rečima, "još jednog čoveka Andreja Vučića", imajući u vidu da je ta agencija davala novac građana poljoprivrednom dobru "Jovanjica".
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 11:42 pm

ja sam možda naivan ali ako uspeju da upletu prvu porodicu u proizvodnju narkotika, neće biti baš lako Zapadu da i dalje podržava Vučića. ipak još uvek postoje neki ostaci inhibicija u međunarodnoj politici.
    паће

Post by паће Sun Dec 08, 2019 11:44 pm

Идукурац ша пишеш запад великим словом, реко шае сад ово кад ни Тодоровић није довољно антипротиван.

Пресекох се.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 11:44 pm

ja se samo nadam da si u pravu, a nada mi nije prevelika

edit papa ne paće
    паће

Post by паће Sun Dec 08, 2019 11:46 pm

Mr. Moonlight wrote:edit papa ne paće

Мени за себе тек није јасно да ли бих желео да сам у праву или шта већ... Збунио ме Васа у месту.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 11:48 pm

ni meni ali ovo su dosta teške optužbe sa stanovišta recimo Interpola. nije lako okrenuti glavu od toga kada se dešava u Evropi. jaki su ovo udarci, možda jači nego što nam sad izgledaju.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 11:48 pm

ma ne samo veliko slovo, nego kada se pomene zapad da ustaneš i staneš mirno

edit paće ne papa
    паће

Post by паће Sun Dec 08, 2019 11:56 pm

Какво те стајање мирно спопало. Нек једу говна сви заједно, или одвојено, свеједно.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 08, 2019 11:58 pm

Papa Lazarou wrote:ni meni ali ovo su dosta teške optužbe sa stanovišta recimo Interpola. nije lako okrenuti glavu od toga kada se dešava u Evropi. jaki su ovo udarci, možda jači nego što nam sad izgledaju.

za početak će se pretvarati da ne čuju. njihov odnos prema vlasti av je posledica njihovih interesa i kalkulacija, a ne unutrašnjeg stanja u srpskoj politici u društvu. ako reše da počnu da mu javno broje minuse, to će biti jer je iskočio iz njihovih crvenih linija koje su opet više povezane sa nekakvom bezbednosnom politikom i opštim pravcem. doduše neki nagoveštaji su tu, recimo ovo insistiranje da kosovo nije toliko bitno nego pravo i pravda, mada i to zavisi od toga ko govori, nema tu "zapadne unisonosti". doduše, eu u suštini boli k za kosovo, nemaju oni posebnih ambicija na tom prostoru da bi ispalo da ih srbija tu koči.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 12:03 am

pa sve to polako konvergira. videćemo. imam utisak da će 2020. biti vrlo teška za ovu vlast, daleko teža od svih do sada. 
    i bila bi dosta teža kad bi imali opoziciju ali jbg.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 12:15 am

in d mintajm

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Dec 09, 2019 12:35 am

Papa Lazarou wrote:pa sve to polako konvergira. videćemo. imam utisak da će 2020. biti vrlo teška za ovu vlast, daleko teža od svih do sada. 
    i bila bi dosta teža kad bi imali opoziciju ali jbg.

+1

Moj najjači utisak je da više nisu u stanju da zaustave niti da hendluju percpeciju da vlast pliva u kriminalu i korupciji. Mislim da se ove vesti o aferama sada već šire znatno preko domena opozcionih birača, i da već zahvataju i njihove.

Nalazimo se u vrlo čudnom trenutku. Vlast ubrzano gubi legitimitet, ali da, još nije ni blizu tome da bude smenjiva na izborima.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 12:38 am

pa pomoglo bi im kad ne bi sami sebe optuživali za proizvodnju droge ali sve je jasnije da se zaista kače dve vrlo moćne kriminalne linije u vlasti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 12:42 am

možete da mi se smejete, ali se nama dešava ono što je onaj inspektor opisao u vidimo se u čitulji - kako naši kriminalci ne umeju da planiraju, ako može uz plan da uzme milion evra za godinu, a 10 hiljada sad, on će deset hiljada sad

ovi se kolju oko tržišta i plena na svim nivoima
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 12:42 am

pa to je taj profil, kokošari obični.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 8:09 am

nego jel bilo sinoć još neko paralelno gostovanje Vučića i Rudanke na TV? čini se da su na PPP ubedili sebe da je Rudanka ispreskakala Vučića.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Dec 09, 2019 8:15 am

Gledam, neveruem.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Mon Dec 09, 2019 8:26 am

Koliko je ono tužno...
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Mon Dec 09, 2019 8:46 am

Papa Lazarou wrote:ja sam možda naivan ali ako uspeju da upletu prvu porodicu u proizvodnju narkotika, neće biti baš lako Zapadu da i dalje podržava Vučića. ipak još uvek postoje neki ostaci inhibicija u međunarodnoj politici.

da, recimo djukanovic je najebao zbog toga.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds

Post by beatakeshi Mon Dec 09, 2019 8:52 am

Milo nije imao dileme na koju će stranu.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Dec 09, 2019 8:55 am

Ke ke

Nisam ispratio slucaj gazdinstva poljoprivrednog. Ali najcrnje od svega u toj prici je sto sirotinja za jedan dzoint moz da dobije i godinu dana zatvora

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 09, 2019 9:00 am

jedan džoint je kršenje zakona, milion džointa su ekonomija.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 6:49 pm