Vučićeva Srbija
- Post n°751
Re: Vučićeva Srbija
"Stranka je uvek na prvom mestu. To da zaboravite, ovaj, to nikad nemoj da zaboravite..."
- Post n°752
Ал' што имају своју верзију Филиповог тефтера... "имамо све, сваки минут је убележен". Само још АВ да пусти браду од три педља и из ње да вади црно блокче кад год затреба.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°755
Не бих умео да просудим, нисам присуствовао оригиналу. Али та мешавина израза из народа и неколико научених фраза које се понављају делује баш пригодно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°756
lepo je videti kako se drustveno koristi i tretira tragedija onog jurica, a kako sa druge strane prolazi porodica cije se dete ubilo zbog dugotrajnog vrsnjackog zlostavljanja
Advokat Olenik, tražio kaznu zatvora za Aleksinog tatu koji je pokušao da ga odbrani od porodice koja je mesecima vršila teror nad Aleksom u školi. Na sugestiju suda da je reč o višestruko odlikovanom građaninu, rekao da baš to treba da bude primer!
— Gaga Aleksina mama (@GagaAleksina) December 15, 2019
Aleksa je već bio sahranjen pic.twitter.com/eCEF8tX2Va
- Post n°757
Olenik je advokat, pretpostavljam da zastupa onu drugu stranu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°758
misliš na ovo?
Traži kaznu zatvora za oca koji brani svoje dete, a bori se za “prava” silovatelja i ubica dece? Da li nekome još nije jasno kakav MONSTRUM je u pitanju? https://t.co/VeF9uYtSP5
— Аna Dragović (@dragoviceva) 15. децембар 2019.
- Guest
- Post n°759
ficfiric wrote:Olenik je advokat, pretpostavljam da zastupa onu drugu stranu.
koju tacno drugu stranu? prosvetni radnici, socijalni radnici, inspektori, porodice zlostavljaca? bukvalno niko nije odgovarao iako su utvrdjeni razliciti propusti i prekrsaji jer je nasilje bilo prijavljivano.
- Guest
- Post n°760
ovo je u tom kontekstu jako slicno sa slucajem kontrast u novom sadu, nijedna javna sluzba ni njeni stranacki zaposlenici nisu bili odgovorni, i svi postupci su i vodjeni tako da se upravo do takvog ishoda dodje.
- Post n°761
AZ-5 wrote:ficfiric wrote:Olenik je advokat, pretpostavljam da zastupa onu drugu stranu.
koju tacno drugu stranu? prosvetni radnici, socijalni radnici, inspektori, porodice zlostavljaca? bukvalno niko nije odgovarao iako su utvrdjeni razliciti propusti i prekrsaji jer je nasilje bilo prijavljivano.
Ne znam detalje sa tog sudjenja, ne znam ko su akteri. Koliko kuzim, on je tu robiju trazio na nekom sudjenju a tamo se pojavljuje kao neciji zastupnik,
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°762
neki odgovorni iz drz ustanova su se izvukli zbog zastare. msm to samo kazem posto nisam primetio sveopstu kampanju da se reakcije na zlostavljanje pretvore u promptne, sa strogim kaznama za one koji propuste da ih sprovedu, dakle za stranacke sluzbenike, jer drzavni odavno nisu. ono kad je bilo i da su devojcici iz razreda u flasicu vode usuli otrov za zivotinje, a ministar kaze eh glupiraju se deca u tim godinama.
- Post n°763
Nista ne razumem. Ako pricamo o onom tvitu gore, cenim da je Olenik pogresna meta. Nemam nista protiv pljuvanja Olenika ali u ovom slucaju ne vidim sta se postize
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°765
ako je koment bio da osuditi tog coveka treba da bude primer svaka mu cast, msm advokati jesu opstepoznata govna i ovaj mi je u rangu onog gajica.
- Post n°766
aleksin tata je kidnapovao jednog dečaka, strpao ga u kola, i sudilo mu se zbog toga.
btw, aleksina mama je jedna od govornica na jankovićevoj konvenciji, na kojoj je bio i olenik,
ne sećam se da joj je tad smetao.
btw, aleksina mama je jedna od govornica na jankovićevoj konvenciji, na kojoj je bio i olenik,
ne sećam se da joj je tad smetao.
- Post n°768
Mozda tad nije bio advokat druge strane.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°769
ficfiric wrote:Nista ne razumem. Ako pricamo o onom tvitu gore, cenim da je Olenik pogresna meta. Nemam nista protiv pljuvanja Olenika ali u ovom slucaju ne vidim sta se postize
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°770
a on je radio za jankaru? znam da se trpa po nekoj nazovi opoziciji. onda mi je sumnja da je iz odeljenja gorepomenute jos veca
- Post n°771
Gari, ajde da ne ucestvujemo u ovom sirenju knee-jerk sablaznjavanja. Kad si u camcu sa Anom faking Dragovic, trenutak je da se zamislis.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°772
a jel, pa onda se isto treba zamisliti i kad si u camcu sa prangijom i njegovim advokatima
- Post n°774
A jbg, ne kuzis da je ovo slicno Juricevom hajkanju? Ne bih izjednacavao Jurica i majku Alekse, nije dala povoda za to ali ovaj tvit deluje kao da ga je Juric pisao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°775
Pa ne tvrdim da Olenik u pravu, nego imam problem sa ovim denkverbotom koji nastaje iko ovakvih tema.
_____