Vučićeva Srbija
- Post n°851
Re: Vučićeva Srbija
Kakave je to tajna veza SNS, Vasilija, novosadskog D&M, nemacke i austrijske mabsade i njihovog glasila bljuca po pitanju jadnih migranta?
- Post n°852
Gargantua wrote:svetlost na kraju tunela!Spisak kandidata za članove REM:
— Ana Stevanović (@StevanovicAna7) December 17, 2019
Udruženja - Bratislav Petković, Snežana Nikolajević, Zoran Simjanović, Božidar Zečević.
Nacionalne manjine - Aleksandar Vitkovic, Dragomir Zupanc.
Poslaničke grupe - Dragomir Antonić, Judita Popović, Dragiša Kovačević, Nenad Zorić.
Sad - Google!
A kosturi sa nemackim slemovima, koga delegiraju?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°853
ček, dragiša kovačević, sosko, jul?
- Post n°854
Bratislav Petković, ex ministar?
jbt
jbt
- Post n°855
plachkica wrote:ček, dragiša kovačević, sosko, jul?
Predlozila ga je poslanicka grupa pokreta socijalista. Nije da smo ocekivali bilo kog normalnijeg
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°856
pink ovde postoji oduvek, a to znači da rem nikada radio
neka imenuju nebojšu iz beograda, isti đoka
neka imenuju nebojšu iz beograda, isti đoka
- Post n°857
RRA je svojevremno priklao Karicevu televiziju - bar nesto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°858
meni je smešno reakcija pregovarača sa šatro opozicione strane, proglašavaju prvu pobedu,
rem je promenjen!
mislim jbg
rem je promenjen!
mislim jbg
- Guest
- Post n°859
jednom cemo, nadam se, pricati o ulozi Sergeja koji je poceo celu ovu zavrzlamu svojim ili "svojim" pozivom Mekalisteru.
- Post n°860
Danas sam vozio Beograd Pirot
Moram da vas razočaram ali koridor Niš Pirot je VRHUNSKI
Najbolji autoput u Srbiji ubedljivo, potpuno uporediv sa hrvatskom magistralom ka Jadranu
Ko je kriv Tadiću što je pustio da ga Velja kraducka, mada je bolje da je ispalo ovako i da je gradio AKTOR nego neke DS-ove lopine
Ne znam da li razumete koliko su ovakve stvari bitne za izbore,Vučić će imati 90% glasova svuda gde je prošao njegov asfalt. Zapadna Srbija, isto, ljudi sležu ramenima u fazonu jebi ga, to je to.
Raziđi se građanine glup si ko kurac.
Moram da vas razočaram ali koridor Niš Pirot je VRHUNSKI
Najbolji autoput u Srbiji ubedljivo, potpuno uporediv sa hrvatskom magistralom ka Jadranu
Ko je kriv Tadiću što je pustio da ga Velja kraducka, mada je bolje da je ispalo ovako i da je gradio AKTOR nego neke DS-ove lopine
Ne znam da li razumete koliko su ovakve stvari bitne za izbore,Vučić će imati 90% glasova svuda gde je prošao njegov asfalt. Zapadna Srbija, isto, ljudi sležu ramenima u fazonu jebi ga, to je to.
Raziđi se građanine glup si ko kurac.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°861
Kondo wrote:
Ne znam da li razumete koliko su ovakve stvari bitne za izbore,Vučić će imati 90% glasova svuda gde je prošao njegov asfalt.
to bi trebalo da bude samo po sebi jasno ali očigledno postoje i drugačija mišljenja.
- Post n°862
Dođi na "opoziciju" da nas razočaravaš.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°863
Da je samo tako Đilas nikad ne bi izgubio gradske a Bota republičke...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°865
taman ce mu i trajati pobeda kao i ti putevi, jos jedan mandat i vozdra.
- Post n°866
Solus_Rex wrote:Da je samo tako Đilas nikad ne bi izgubio gradske a Bota republičke...
Bota je izgradio tačno šta, podseti me pliz, napada me senilnost?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°868
БоТа је изградио мост на Ади па је опет издувао две године после моста на Ади.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°869
Jest' dobar autoput ali hoce da puse kroz bolnicu a nema cebeta.
Vasilija je zasenila velicina i dobrota Vuciceva pa nije video od silnih migranata jer je svima pomogao.
Vasilija je zasenila velicina i dobrota Vuciceva pa nije video od silnih migranata jer je svima pomogao.
- Post n°870
jel ima pasarele za divlje životinje?Kondo wrote:
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°872
bratanac mi radi u fabrici u kg i ima 800 evra platu. fizikalise, odnosno radi na nekoj masini, stagod. ima samo srednju skolu uglavnom. da me neko pitao da li je to moguce u srbiji pre pet godina rekao bih mu da je poludeo.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°873
Kondo wrote:Solus_Rex wrote:Da je samo tako Đilas nikad ne bi izgubio gradske a Bota republičke...
Bota je izgradio tačno šta, podseti me pliz, napada me senilnost?
Ne kažem da jeste nego je u kampanji bio fulltime i slikao se non stop, kao da od Bote lično zavisi da li će se krave po štalama pomusti.
Otvaranje proizvodenje Fiata 500l u maju 2012. pred same izbore u kampanji Život ne može da čeka, (...) "Fijat, mog prijatelja Serđija Markionea" kreće na: 04:45
_____
- Post n°874
Santino wrote:bratanac mi radi u fabrici u kg i ima 800 evra platu. fizikalise, odnosno radi na nekoj masini, stagod. ima samo srednju skolu uglavnom. da me neko pitao da li je to moguce u srbiji pre pet godina rekao bih mu da je poludeo.
Ama moglo je uvek, nego nema puno takvih poslova u Srbiji.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°875
bela maca wrote:jel ima pasarele za divlje životinje?Kondo wrote:
A joj, uvali maca sa srndacima i prepelicama.
Nema, maco, nema. Svako malo neki 500 L iz Kragujevca udari u medjeda, liju i zeku.