opozicija toliko prolazi pored stvari koje su zaista zivot obicnih ljudi u srbiji da je to nenormalno
Vučićeva Srbija
- Post n°876
Re: Vučićeva Srbija
rekoše mi u pirotu da tigar pristojno plaća, da ovi kvalifikovaniji imaju po 80.000 tako da po gradu ima parova koji su sa takvom platom dizali kredite za stan. eto nije 800e ali je 700e skoro...
opozicija toliko prolazi pored stvari koje su zaista zivot obicnih ljudi u srbiji da je to nenormalno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°877
a koliko su imali pre 2012e?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°878
zasto bi iko kupovao stan u pirotu ili tako nekoj vukojebini? pa jos na kredit
to mi se ne cini kao pametna investicija, sve da sutra izgrade tamo novi aerodrom
to mi se ne cini kao pametna investicija, sve da sutra izgrade tamo novi aerodrom
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°879
Ona nemoj kupovati stan u Pirotu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°880
Kupi u Dimitrovgradu, popularnom Caribrodu, blizu je Sofija.
Dobro ulaganje sada kada ima autoput uz divljac.
Dobro ulaganje sada kada ima autoput uz divljac.
- Post n°881
Летећи Полип wrote:Santino wrote:bratanac mi radi u fabrici u kg i ima 800 evra platu. fizikalise, odnosno radi na nekoj masini, stagod. ima samo srednju skolu uglavnom. da me neko pitao da li je to moguce u srbiji pre pet godina rekao bih mu da je poludeo.
Ama moglo je uvek, nego nema puno takvih poslova u Srbiji.
mozda, nemam pojma. ali cisto sumnjam da ih je bilo u kg.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°882
Mr.Pink wrote:zasto bi iko kupovao stan u pirotu ili tako nekoj vukojebini? pa jos na kredit
mozda ljudi - and I'm taking a wildest guess - hoce u tom stanu i u tom gradu da zive.
znas li ti da cak i u provinciji danas moze normalno da se zivi? cak i u najzabacenijim i najsiromasnijim selima centralne srbije gde ovce pasu pod rucnu imas odlican brzi internet, na primer.
_____
- Post n°884
pa ako se danas zivljivost na nekoj lokaciji meri internet konekcijom, onda mogu opusteno da zivim I u podrumu ko kartman
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°885
ontheotherhand wrote:definiši brzi internet
Пушта јућуб без веш машине.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°886
Mr.Pink wrote:pa ako se danas zivljivost na nekoj lokaciji meri internet konekcijom, onda mogu opusteno da zivim I u podrumu ko kartman
ne meri se, samo sam mislio da ne znas za taj podatak. odnosno da provinciju zamisljas kudikamo gore.
verovao ili ne, i provincija ima svojih prednosti (ne internet) i ima ljudi koji vole mesto gde su rodjeni i ne bi ga menjali.
_____
- Post n°888
cak ni to nije toliko lose koliko mislis.
_____
- Guest
- Post n°889
znam tačno koliko je loše. mada to zavisi, naravno, od kvaliteta regionalnog centra. ako ti pozli oko Čačka, obrao si bostan ako je priroda stanja iole složenija, odmah te teraju za Beograd, pa ako umreš u transportu, jebigica.
- Post n°890
da, sve zavisi gde si.
_____
- Post n°891
Знам пар људи који су или у пензији на неком селу, или планирају, или тамо иду понекад.
Укратко, кад је зима увек се долази кући. Деси се да буду завејани и по неколико дана. Посете лекару се такође планирају доста унапред. Мора да се има ауто, а како то не може од пензије или не може да се вози, морају деца и унуци. До продавнице пешке, јако тешко.
Укратко, кад је зима увек се долази кући. Деси се да буду завејани и по неколико дана. Посете лекару се такође планирају доста унапред. Мора да се има ауто, а како то не може од пензије или не може да се вози, морају деца и унуци. До продавнице пешке, јако тешко.
- Post n°892
sad kakva je srbija kao mesto za zivot to je drugo pitanje ali bih pre izabrao pirot nego vecinu vojvodine na primer kao mesto za zivot, nis je na pola sata brze voznje ako treba hitna lekarska intervencija, u zaledju je stara planina, 387km odatle je grcka obala (kavala), ja bi isao na ostrvo bukvalno za svaki vikend. u kafani dukat instalirali age dried, 3000 RSD kilo ribeyea na skari
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°893
tu nema spora da pirot pobedjuje bilo koju selendru vojvodjansku
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°894
i ljudi stvarno ne žive loše u pirotu, za srpske standarde. pa ni za bugarske. pod uslovom da imaju posao ili izvor prihoda. ako nemaju, druga priča.
inače najluđe da imaju i pirot waterfront, pirot na vodi. između lidla i nišave izgradili 2 četvorospratnice koje je valjda razgrabio SNS, sve u pretprodaji. grade im i obdanište.
inače najluđe da imaju i pirot waterfront, pirot na vodi. između lidla i nišave izgradili 2 četvorospratnice koje je valjda razgrabio SNS, sve u pretprodaji. grade im i obdanište.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°895
Kondo wrote:sad kakva je srbija kao mesto za zivot to je drugo pitanje ali bih pre izabrao pirot nego vecinu vojvodine na primer kao mesto za zivot, nis je na pola sata brze voznje ako treba hitna lekarska intervencija, u zaledju je stara planina, 387km odatle je grcka obala (kavala), ja bi isao na ostrvo bukvalno za svaki vikend. u kafani dukat instalirali age dried, 3000 RSD kilo ribeyea na skari
Uh
Šta je ovo bijelo čim su premazani svježiji komadi mesa, puter?
- Post n°896
moras razumeti kondo da ne postoji podsticaj u smislu kapitala ljudskog za otvaranje fabrika na severu
sve sto je valjalo u toj vojvodini je davno napustilo vojvodinu I prebeglo ili u madjarsku ili druge zemlje centralne evrope
sve sto je valjalo u toj vojvodini je davno napustilo vojvodinu I prebeglo ili u madjarsku ili druge zemlje centralne evrope
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°897
Sotir wrote:Знам пар људи који су или у пензији на неком селу, или планирају, или тамо иду понекад.
tacno, mora auto obavezno. i stvarno sve zavisi od mesta do mesta. ali nisam ja mislio samo na sela. ovde se svi gradovi koji nisu bg i ns smatraju za nesto sacuvaj boze.
evo kondo kapira bolje neke stvari nego vecina ovde.
_____
- Post n°898
ne znam, moguće da je puter, nešto mi pričao ortak koji ima kafanu na tu temu ali sam bio mrtav pijan pa se ne sećam. verovatno jeste.
da živim tamo investirao bi u neku farmu životinja na staroj planini i zajebavao bi se s time. nešto egzotično, bufalo na primer. ili ovo što je krenulo sa angus govedima.
to može da izdržava samo sebe. plus neki sanctuary za magarce ili nešto na tu foru.
da živim tamo investirao bi u neku farmu životinja na staroj planini i zajebavao bi se s time. nešto egzotično, bufalo na primer. ili ovo što je krenulo sa angus govedima.
to može da izdržava samo sebe. plus neki sanctuary za magarce ili nešto na tu foru.
_____
#FreeFacu
- Post n°899
Kondo wrote:i ljudi stvarno ne žive loše u pirotu, za srpske standarde. pa ni za bugarske. pod uslovom da imaju posao ili izvor prihoda. ako nemaju, druga priča.
eto, nisam znao nista o pirotu, ali ono sto sigurno znam je da to nije jedinstven slucaj u srbiji, naprotiv.
_____
- Post n°900
brate carigrad je na 646km od pirota, 6 sati voznje (sve je autoput)
pirote, prihajaaam!
pirote, prihajaaam!
_____
#FreeFacu