ali je do jaja
Vučićeva Srbija
- Post n°901
Re: Vučićeva Srbija
ja se iznenadio koliko je skupa ona peglana kobaja
ali je do jaja
ali je do jaja
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°902
Mr.Pink wrote:moras razumeti kondo da ne postoji podsticaj u smislu kapitala ljudskog za otvaranje fabrika na severu
sve sto je valjalo u toj vojvodini je davno napustilo vojvodinu I prebeglo ili u madjarsku ili druge zemlje centralne evrope
nije tu bitno bolji ni ovaj deo zemlje, sve je pouzimalo bugarske pasoše. neki naši bivši radnici rade u sofiji a i dalje imaju firme u Pi ili Dmg, na dve stolice pa gde pretegne
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°903
peglana je neviđena prevara, to je bugarski proizvod. meni letos na ostrvu izvadio neki ortak, ja ga pitam odakle ti ovo, znaš da je iz srbije - on se smeje ko magarac i kaže doneli mi bugari. onda malo search i shvatim da je stvarno pusto bugarsko.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°904
pa sve sto se danas prodaje kao autenticno je prevara
misim koga bole kurac cije je, meni je vazna kakvoca
misim koga bole kurac cije je, meni je vazna kakvoca
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°905
Заборавио сам ово да прокоментаришем - то је стара Радикалска тактика. Тако су освојили Војводину - путевима.Kondo wrote:
Ne znam da li razumete koliko su ovakve stvari bitne za izbore,Vučić će imati 90% glasova svuda gde je prošao njegov asfalt. Zapadna Srbija, isto, ljudi sležu ramenima u fazonu jebi ga, to je to.
Асфалтирали су земљане и ”летње” путеве, темпирали реновирање старих и пропалих путева пред изборе.
- Post n°907
Ali Milos Veliki. Iz Čačka pre do KCS nego iz Mirijeva u špicuPapa Lazarou wrote:znam tačno koliko je loše. mada to zavisi, naravno, od kvaliteta regionalnog centra. ako ti pozli oko Čačka, obrao si bostan ako je priroda stanja iole složenija, odmah te teraju za Beograd, pa ako umreš u transportu, jebigica.
- Guest
- Post n°909
autoput je bitan da bi 150 km vozio nekoga do lekara jer dobru zdr uslugu mozes dobiti samo u bg. bravoooo
to je taj razvoj cacka i kraljeva a ne samo ns i bg, koji donosi autoput.
- Post n°911
Kondo wrote:brate carigrad je na 646km od pirota, 6 sati voznje (sve je autoput)
pirote, prihajaaam!
Nije sve autoput jer Bugari jos grade deonicu od 40ak km od Sofije do srpske granice.
Plus se ceka puno na tursko-bugarskoj granici. Doduse, zavisi od sezone.
Ako si kamiondzija mozes slobodno da rezervises mesto i odes ne Egej da se okupas dok ne krenes prema Galipolju i Carigradu.
- Guest
- Post n°912
ja jesam car ovako, ali vam pokusavam objasniti koliko prioritetnijih stvari nedostaje septickoj jami u ovom stadijumu raspada, od punoprofilnog autoputa.
- Post n°913
AZ-5 wrote:autoput je bitan da bi 150 km vozio nekoga do lekara jer dobru zdr uslugu mozes dobiti samo u bg. bravoooo
Da, to je upravo to. Jer ako imas nesto cime do Beograda stizes za sat vremena (idealno voz koji ide 200kmh ali jbg) onda ce se mnogo lakse neko odluciti da ostane/de da zivi tamo. Zasto bi neko dolazio da zivi u Rusnju, ako moze da zivi u Cacku i da ako mu treba centar Beograda za nesto razlika mu je pola sata (ili ako je voz, onakav kakav treba da bude, razlike i nema). I taj autoput ces ipak mnogo pre napraviti nego sto ces svakome u svim mestima usput napraviti kvalitetno zdravstvo sa sve osobljem, a neke stvari je i nemoguce napraviti svuda. Meni je nestvarno da ne razumes sta znaci infrastruktura.
- Guest
- Post n°914
znaci po cacka bez kanalizacije i ceo cacak bez valjane lekarske sluzbe, al tu je bg na sat voznje umesto na sat i po. ok, nastavicu da ne razumem srbiju.
- Guest
- Post n°915
KinderLad wrote:AZ-5 wrote:autoput je bitan da bi 150 km vozio nekoga do lekara jer dobru zdr uslugu mozes dobiti samo u bg. bravoooo
Da, to je upravo to. Jer ako imas nesto cime do Beograda stizes za sat vremena (idealno voz koji ide 200kmh ali jbg) onda ce se mnogo lakse neko odluciti da ostane/de da zivi tamo. Zasto bi neko dolazio da zivi u Rusnju, ako moze da zivi u Cacku i da ako mu treba centar Beograda za nesto razlika mu je pola sata (ili ako je voz, onakav kakav treba da bude, razlike i nema). I taj autoput ces ipak mnogo pre napraviti nego sto ces svakome u svim mestima usput napraviti kvalitetno zdravstvo sa sve osobljem, a neke stvari je i nemoguce napraviti svuda. Meni je nestvarno da ne razumes sta znaci infrastruktura.
ja cu te podsetiti da je zemlja koja je ostvarila najveci prosperitet za najveci broj svojih gradjana na ovim prostorima ikad, a to je sfrj, instalirala lekare i tamo gde nije prolazio nikakav put, a posle je sredjivala i infrastrukturu gde god je bilo moguce. dakle bili su neki prioriteti, ili se u najgorem slucaju radilo na dva ili vise frontova odjednom, infrastruktura + __________ dodaj sta zelis.
infrastruktura za nigde i za poluprazno ne znaci bas nista. o tome govori gomila besmislenih kineskih grandioznih infrastrukturnih projekata npr.
- Post n°916
AZ-5 wrote:KinderLad wrote:
ja cu te podsetiti da je zemlja koja je ostvarila najveci prosperitet za najveci broj svojih gradjana na ovim prostorima ikad, a to je sfrj, instalirala lekare i tamo gde nije prolazio nikakav put, a posle je sredjivala i infrastrukturu gde god je bilo moguce. dakle bili su neki prioriteti, ili se u najgorem slucaju radilo na dva ili vise frontova odjednom, infrastruktura + __________ dodaj sta zelis.
infrastruktura za nigde i za poluprazno ne znaci bas nista.
that ship has sailed
Last edited by KinderLad on Wed Dec 18, 2019 5:12 pm; edited 1 time in total
- Post n°917
Jbg, budi dosledan pa nemoj koristiti puteve tamo gde sva domacinstva nemaju kanalizaciju
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°919
jedva cekam da mi zacepite usta procvatom svega koji ce doneti autoput od bg do jebenog dveraskog cacka. a i ja puno serem o necemu cemu u zivotu ni prici necu.
- Post n°920
AZ-5 wrote:jedva cekam da mi zacepite usta procvatom svega koji ce doneti autoput od bg do jebenog dveraskog cacka. a i ja puno serem o necemu cemu u zivotu ni prici necu.
nece biti nikakvog procvata, sigurne ne ubrzo, ali osnovna prica je koliko ima smisla to javno napadati. ne puno. ljudi to vole i onda ispadas budala na politickoj sceni
- Post n°922
AZ-5 wrote:jedva cekam da mi zacepite usta procvatom svega koji ce doneti autoput od bg do jebenog dveraskog cacka. a i ja puno serem o necemu cemu u zivotu ni prici necu.
Hajd' ovako, ako neka kuca nema wc, pa se dozida, hoce li ona procvetati? Nece, ali ce ljudi u njoj imati jedan problem manje.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°923
kako elitica srbije, novinarsko opoziciona i uvazena, nema problem da rutinski deli i hajluje ovu fasisticko ejnrandovsku kanalizaciju od talasa
Zanimljivo, tema koja otvara nova pitanja i kreativna tumačenja:point_down: https://t.co/B24nfudRNx
— Antonela Riha (@RihaAntonela) December 18, 2019
- Guest
- Post n°924
ficfiric wrote:AZ-5 wrote:jedva cekam da mi zacepite usta procvatom svega koji ce doneti autoput od bg do jebenog dveraskog cacka. a i ja puno serem o necemu cemu u zivotu ni prici necu.
Hajd' ovako, ako neka kuca nema wc, pa se dozida, hoce li ona procvetati? Nece, ali ce ljudi u njoj imati jedan problem manje.
ti si lud, pogledaj koliko mase iz kg ne ide autoputem iako je tu na 15 km od grada, vec obrase se vinogradi dole kod topole da ne bi placali putarinu. nema za gologuziju koristi od toga, sve dok je gologuzija, sirotilja ce nastaviti da ide besplatnim putem. ok bice super nekoj visoj klasi da sto pre dodju do krema vikendica u planini i na seminar banke.
- Post n°925
Utvara wrote:Kondo wrote:
Ne znam da li razumete koliko su ovakve stvari bitne za izbore,Vučić će imati 90% glasova svuda gde je prošao njegov asfalt. Zapadna Srbija, isto, ljudi sležu ramenima u fazonu jebi ga, to je to.
Заборавио сам ово да прокоментаришем - то је стара Радикалска тактика. Тако су освојили Војводину - путевима.
Асфалтирали су земљане и ”летње” путеве, темпирали реновирање старих и пропалих путева пред изборе.
Јесу курац. Можда оно што су, колико оно година, роварили око каћке раскрснице, и најзад изравнали деоницу Бечеј-Ада. А што су направили мост код Аде (ко?) па није било прилазног пута колико оно? Што са банатске стране кад прилазиш мосту, на месту где је пролазила пруга, има око 20м ничега, апсолутно необележено? Што је мостић код Новог Милошева исти као што је био 1991 (или 1971, исти). Или што су у мом крају за изборе 2014. асфалтисали Шумадијску улицу у дужини од 1 ћошка, док је остатак улице и даље једнотрачан, са мимоилажењем виа банкина, како је већ СПС радио за изборе 1996? Отад су се играли избора бар још два-три пута па ништа.
Деоница Меленци-Бечеј је нетакнута из прошлог века, чак се и рупе премештају истим темпом као онда. Као уосталом и остали сеоски путеви, колико видим.
А пропао југа наспрам Војводине... код мене на башти ми је први комшија 1 Лесковчанин. Био тамо директор нечега, свидело му се овде за пензију, иде на пецање, пије пиво испред радње, боли га паја.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...