Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°126
Re: Vučićeva Srbija
mlad dečko ovaj Sovilj... naučiće sa 40-45 da nije lepo sredovečnim ljudima pokazivati malena slova na ekranu.
- Post n°127
gledao sam sinoć N1 dnevnik/noćnik
mislim da su spustili gard i ušli u fajt do kraja
treba da sačekaju da izađe iz bolnice, na VMA sigurno nema N1
mislim da su spustili gard i ušli u fajt do kraja
treba da sačekaju da izađe iz bolnice, na VMA sigurno nema N1
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°128
Kako ne reci apsolutno nista
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3359499/predsednik-srbije-bio-zivotno-ugrozen-ministar-loncar-otkrio-zasto-je-vucic-primljen-na-vma
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3359499/predsednik-srbije-bio-zivotno-ugrozen-ministar-loncar-otkrio-zasto-je-vucic-primljen-na-vma
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°129
a lepo je videti da poneki novinar zna kako se postavlja pitanje nevoljnom i agresivnom sagovorniku, i pritom mu ovo nije prvi put da poklopi ovo bahato blebetalo.
- Post n°132
Ocigledno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°133
Bivsi Zooperov miljenik Nogo kaze da nisu
Srđan Nogo: "Vučiću, zašto su ti rezultate krvi nosili na toksikologiju"?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°134
Biljana M
17-11-2019 10:43hHvala Bogu i lekarima sto se nas predsednik oporavlja. Zabrinutost gradjana je bila ogromna.
bole
[size=13]17-11-2019 10:55hodmarajj legendo, nek vide kad ti odmaras gde su. Niko ne ceni trud , navikli da se nista ne radi pa im cudno sto neko poput tebe gradi u srbiji, otvara radna mesta
[/size]
- Guest
- Post n°135
ja njima nikada ništa ne verujem
pored toga, nije mi jasna frka oko krušika - više manje su krušici svuda oko nas
neka ispitaju poslovanje svega gde država ima svoje prste, neka pregledaju razne JP, firme poput galenike, tenderi svih vrsta i oblika, novogodišnje rasvete, gradnju po gradovima.. koji bi bio rezultat takvih kontrola?
čak i kada nešto počne da se dešava, prvo pomislim - opet se svađaju oko podele kinte, boring
pored toga, nije mi jasna frka oko krušika - više manje su krušici svuda oko nas
neka ispitaju poslovanje svega gde država ima svoje prste, neka pregledaju razne JP, firme poput galenike, tenderi svih vrsta i oblika, novogodišnje rasvete, gradnju po gradovima.. koji bi bio rezultat takvih kontrola?
čak i kada nešto počne da se dešava, prvo pomislim - opet se svađaju oko podele kinte, boring
- Post n°136
Naravno da ima jos krusika. Secamo se kako je Telekom uzeo kredit pa pare dao onom sns-ovcu iz Nisa da kupi 02 i Prvu. Takvu semu nisu ni pokusali da prikriju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°138
Cenim da je izvoz oruzja za ISIS ipak problem malo vecih razmera. Stvar je pukla kad se umesao ArmsWatch.
Last edited by William Murderface on Sun 17 Nov - 12:28; edited 1 time in total
_____
- Post n°139
Мислиш да би слинектомија решила кардиолошке проблеме?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°140
William Murderface wrote:Cenim da je izvoz oruzja za ISIS ipak problem malo vecih razmera. Stvar je pukla kad se umesao ArmsWatch.
oće tako ti armswatchevi slučajno da se umiješaju...izgleda da gazde nisu zadovoljne brzinom obavljanja posla
- Post n°141
Овде на царини застава на пола копља. Баш сам се питао да ли знају нешто што ја не знам, или им треба нови директор, или шире лажне вести.
На ватрогасној видим заставу ал' не и цело копље, дрвеће је у позадини. На мурији ни нема заставе, бар се не види са места куд сам пролазио. Дакле не знам.
На ватрогасној видим заставу ал' не и цело копље, дрвеће је у позадини. На мурији ни нема заставе, бар се не види са места куд сам пролазио. Дакле не знам.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°143
https://www.facebook.com/groups/368418243364242/permalink/1196650053874386/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°145
Napisi amin da se u budućnosti nadrilekari i ostali prevaranti u Srbiji šalju u radni logor
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°146
amin a evo i pluseva ++++++
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°147
Ovome je ovde mesto
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=18&nav_category=12&nav_id=1618679
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=18&nav_category=12&nav_id=1618679
- Post n°149
Pazi, ja cu bilo kom civilu koji me zaustavi, ako uspe da me zaustavi, definitivno traziti legitimaciju. Ali 90% ljudi nece. Drugo, nisam siguran da je ovo u skaldu sa Ustavom i zakonom
- Guest
- Post n°150
ako ovakva stranka koristi prostor policije, za mene je ovo fasisticka drzava
Je l’ ovome sluzi policija? Da se u njoj osniva Srpska desnica?
— Jelena Miloševic (@JelMilosevic) November 18, 2019
Direktore Rebiću, pa da li vas je bar malo sramota?
Ovakva zloupotreba policije u političke svrhe!!! I još koje!!! Desnice!
Vaša uprava Pantelej u Nišu od večeras treba da bude zatvorena i kažnjena! pic.twitter.com/lYXc7GWt2e